- 6 Aralık 2017
- 6.324
- 6.508
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.881
az kalmış kuzum yediğin birşeymi dokundu acaba ondanmı ağrıyor miden5 günüm kaldı cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az kalmış kuzum yediğin birşeymi dokundu acaba ondanmı ağrıyor miden5 günüm kaldı cnm
sen ne durumdasın canım bat ı mı beklıosun kaç gün varaynen :)))))
aynen bende 8 güne girdimgünaydınlar bat a son 8 gün .dayanabildiğim yere kadar test yapmicam
bu ne güzel bir dileyiştir :> amin:>inşallah 9 ay adet olmazsın :) hiç test yaptn mı 5 gün den önce
aynı günü bekliyoruz . inşallah hamileyizdir artık 9 aya gerisayım yaparız. bi kız bi oğlan gelsin bebeleraynen bende 8 güne girdim
bu ne güzel bir dileyiştir :> amin:>
Ben de ama his yok kesin sonuclara bakicaz :)günaydın kızlaaaarrrrr sonnn ikiiiiii ama sanırım regli olacam öyle hissediyorum
yap bi test kurtulKızlar bugun adet gunum yunurtlamadan sonra 16.gun hala gelen giden yok ama belirtimde yok adet sancisi geliyo arada baskada bisey yok yarina kadar olmazsam kan vermeyi dusunuyorum ama saglik ocaginda cuma kan verince pazartesi cikiyo kim bekliycek iki gun
evet ya hep dilediğim bu :> aynı şeyleri mi diliyoruz tüm kk kızları acaba :> hanımlar güzel haberler bekliyoruzaynı günü bekliyoruz . inşallah hamileyizdir artık 9 aya gerisayım yaparız. bi kız bi oğlan gelsin bebeler
Kesinlikle :)insan kabına sığamıyo hemen bat günü gelsin de öğreneyim istiyo.. ve bizi bizden başka kimse anlamıo:)
sen hiç test yaptın mı canım . bi erken gebelik testi varmş predectr early die . bazen şeytan dio al yap ama çıkmazkievet ya hep dilediğim bu :> aynı şeyleri mi diliyoruz tüm kk kızları acaba :> hanımlar güzel haberler bekliyoruz
İlkler cogaldiiiii :)))benim de ilkkk :)))
Bence yap bi test gunun gecmis silik de olsa belli olurGünaydın arkadaşlar. Bat günüm dündü. Üç gündür adet oluyor gibi karnım belim sırtım ağrıyor.dün gece böbreklerim ağrıyordu. Şimdi dizlerim bacaklarım ama hiç umudum yok. Kesin adet olacam.karamsarım biraz.test yapasım bile Yok.
öyle canım bakalım regli günüm cumartesi eğer olmazsam salı yada çarşamba test yapacam biraz bekleyipBen de ama his yok kesin sonuclara bakicaz :)
senin regli belirtin varmı canımBen de ama his yok kesin sonuclara bakicaz :)
Yapma yapmaa moral bozarsen hiç test yaptın mı canım . bi erken gebelik testi varmş predectr early die . bazen şeytan dio al yap ama çıkmazki
Evet canım 9 gün kaldı. benımdesen ne durumdasın canım bat ı mı beklıosun kaç gün var
Var canim ya hafif agrisi var kasikta akintilarim artti gogusler sisti yani malesef :/senin regli belirtin varmı canım
benimde ilk zaten 3 aylık evliyiz :)))))))İlkler cogaldiiiii :)))
biraz daha bekleyeceğizEvet canım 9 gün kaldı. benımde
Bugün de olmazsa test yapayım canım.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumBence yap bi test gunun gecmis silik de olsa belli olur