- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.501
Canm sorun mu vardıda olmadırabbim inş sana hayrlısıyla melegnıgönderir inşHamile kalırsam doğurana kadar aş ercemacaba bu ay mı diye diye 5 yıl gecti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm sorun mu vardıda olmadırabbim inş sana hayrlısıyla melegnıgönderir inşHamile kalırsam doğurana kadar aş ercemacaba bu ay mı diye diye 5 yıl gecti
InshAllah kisnet olur tatlim Allah yardimcin olsun....batin ne zaman ve sebeb ne???Hamile kalırsam doğurana kadar aş ercemacaba bu ay mı diye diye 5 yıl gecti
Ayyyhy yok be kuzum benim kocam shef ashpaz butun gunu ofisinde oturoyur kime ne istiyor onuda pishirtdiriyor onun icin eve yeyip gekiyor:)))))))ben evlendiyimden saysak 4-5 kez yemek yapmishligim var:)))Kızzz kocana ne yemek yapıysn biim evde sulu kesin yemek olur eşim bir gün yemek görmesin yandm kaynanam öle alştrmş kahvaltlk falan yiyemez yani :) napim arrk alştm sen rahatsn maşallah:)
Aaaa ay ben şook ben iptalAyyyhy yok be kuzum benim kocam shef ashpaz butun gunu ofisinde oturoyur kime ne istiyor onuda pishirtdiriyor onun icin eve yeyip gekiyor:)))))))ben evlendiyimden saysak 4-5 kez yemek yapmishligim var:)))
Canm meryem suresiyle hamle kalan çok sen sakın üzülme aklna cok getrme sıkıntıda yokmuş strese girme şükret cnm inş olurHiç bir sebep yok eşimin spermleri hızlı benim tüpler açık doktor bekleyin olucak dedi umutsuz vaka olarak geziyom resmen bi sebep olsa bundan derim ama hergittigim doktor sorun yok dedi 5 senede çok uzun bunun için bu ay Meryem süresine başladım bakalım hayırlısı 41 gün okuycam allah nasip ederse
Amin canım inşallah mucizemi bekliyorum allah ne zaman nasip ederse o zaman olucak hiç bir sebep yokCanm sorun mu vardıda olmadırabbim inş sana hayrlısıyla melegnıgönderir inş
Amin inşallahCanm meryem suresiyle hamle kalan çok sen sakın üzülme aklna cok getrme sıkıntıda yokmuş strese girme şükret cnm inş olur
Sayalım canım :) son döööörttttt :))))bat trihlerimşz aynı canım birlikte geri sayalım
hayırlısıyla güzel haberi alırız inş canım belirtin falan varmı :))Sayalım canım :) son döööörttttt :))))
Hoş buldumm :)) hepimize tez vakitte versin inşallah rabbimHicbisheyi kafana takma iyi olacak:))))))biz delirdik hosh geldin
Kasık ağrım var sanki. :) Senin?hayırlısıyla güzel haberi alırız inş canım belirtin falan varmı :))
Erken gebelik testleri var onlardan yapsanıza :))çok merak ettim bende güzel haberlerinizi alırız inşallah ikinizindeSayalım canım :) son döööörttttt :))))
hayir yapmayin benim de bat 7 nisan bugun yaptim negatifErken gebelik testleri var onlardan yapsanıza :))çok merak ettim bende güzel haberlerinizi alırız inşallah ikinizinde
Evet canım ben yaptım hayit topumu çayı uyguladım adetim düzensizdi onu düzene soktu aslan pençesi,civan perçemi,çoban cantasi bunlar Birer tutam 1 bardak su için demliyosun bunlarda yumurtlamani sağlıyor ama çok acı ben yarım bıraktım midem kalktı içince adetin 2.gunu başla 10 gün sabah akşam iciyosunKızlar önümüzdeki ki ay doktora gitmek istemiyorum o yuzden ovulasyon testi alicam inofolic kullanicam pko var bende burda bi cok kür ve cay duydum, hayit aslan pencesi polen bal corekotu hangisini yapmali miyim yapan var mi aranizda yardimci olur musunuz?
En zoruda bu olmali gerek(((( kuzum inshAllah Allah yakin bir zamanda karnini sonrada kucagini doldururHiç bir sebep yok eşimin spermleri hızlı benim tüpler açık doktor bekleyin olucak dedi umutsuz vaka olarak geziyom resmen bi sebep olsa bundan derim ama hergittigim doktor sorun yok dedi 5 senede çok uzun bunun için bu ay Meryem süresine başladım bakalım hayırlısı 41 gün okuycam allah nasip ederse