- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 34
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.441
Valla benimde sanki koyu hafuf bi lekem var. Telefondaki uygukamaya gore 27sinde yumurtlamam vardi. Cumartesi de akinti geldi. Bilmiyorum://Pembe lekelenmem oldu
Va
Valla benimde sanki koyu hafuf bi lekem var. Telefondaki uygukamaya gore 27sinde yumurtlamam vardi. Cumartesi de akinti geldi. Bilmiyorum://
bat trihlerimşz aynı canım birlikte geri sayalımBat 7 Nisan :)
hmm çokta severim kahve :)Canım türk kahvesi :)) ama çifte kavrulmuş kaynatıyorsun biraz kahveyi köpüklü kahve değil yani burda köpüklü tutulmuyor :))))) birde çay bardağında içiliyor
Anlayamazlar bizi isteseler de onlar isteBAT: 6 NİSAN.. Şeytan dürtüyor git test al yap. Eşimde kızıyor senin psikolojiyi ne yapacağız diyor. ondan olmuyor takma kafana diyor
evet evet bunu bende biliyorum milletin kanda bile adet günü zor cıkıyor ah ahh ben kendimi negatife alıştırayım diye yapıyorum canısı yaniii :)))Daha zaten orda cikmasi imkansiz gibi bisi sure olarak :)) bari batlara olaysiz ulasabilseydik
evet evet bunu bende biliyorum milletin kanda bile adet günü zor cıkıyor ah ahh ben kendimi negatife alıştırayım diye yapıyorum canısı yaniii :)))
Devami vatmikiDaha eve gidemedim bile(( hayirlisiii
evet evet bunu bende biliyorum milletin kanda bile adet günü zor cıkıyor ah ahh ben kendimi negatife alıştırayım diye yapıyorum canısı yaniii :)))
Kizlar size bishey diyimmi duniş çıkışı alayım bari test yapayım negatifi görüp rahatlayayım
Kuzumhamiş olan varmı acaba :):)minik_prince @Blueangel34 masalperisi666
ve diğer arkadaşlar ne durumdalar acaba @Asiyemmm2121
Daha erken kuzum cikar merak etme:))bende de dün akşam oldu nnokta nolta 5 6 parça kahverengi amaa testlerim eldi dayanamadım yaptım bile birini erken biliyorum ama tek çizgi tabikidee :)))))
Hemen moralinizi bozmayin dinlenin uzaninPembe lekelenmem oldu
batın ne aman canımmiş çıkışı alayım bari test yapayım negatifi görüp rahatlayayım
Bizde yok o zaman canımKizlar size bishey diyimmi dunbsebse ye de atmishtim kiz 7 gun kala etmish be cok koyu shekilde cizgiler cikti
Kızlar stres yokNoldu kizlar herkesemi leke deyiyor hemde ayda 2 kezhic anlamadim bu ishi ben cokmu stress yaptiniz acaba
ah ayten ahDaha erken kuzum cikar merak etme:))
hamiş olan varmı acaba :):)minik_prince @Blueangel34 masalperisi666
ve diğer arkadaşlar ne durumdalar acaba