- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.421
Bende bank ishi mesleyini okudum ama calishmiyorum))))Mühendisim, sen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bank ishi mesleyini okudum ama calishmiyorum))))Mühendisim, sen ?
Kuzummmm sigaraa icmeeeesaglikli bir gebelik icin sigaradan uzak durun bir muddet lutfenHadi insallah canimmm :)) valla stresten iyice sigaraya abandim:/
Stres dusunce tetikliyo iste (( kizlar sanki ic camasirimda hafif koyu bi kucuk leke var gibiydi simdi tam emin olamadim ama (Kuzummmm sigaraa icmeeeesaglikli bir gebelik icin sigaradan uzak durun bir muddet lutfen
Ben Kahramanmaraşlıyım canım, burası 2. görev yerim, eşimle tanışıp evlenince kaldım burda :))) eşim buralı olunca benim eş durumu da burası :))) hatay şuan yaz gibi 25 derece gel tam zamanı
Kırıkhanlı canım Antakyalı yani aynen çoğu kişi giyiyor kısa kollu artıkeee eş olunca öyle oluyor canım..Enişte bizdenn. Antakyalı değil mi?ay az önce annemle konuştum kısa kolluya geçtik dedi
Kırıkhanlı canım Antakyalı yani aynen çoğu kişi giyiyor kısa kollu artık
Kuzum hemde az kaldi birak sigarayi anliyorum zor bende eshime tergizdiremiyorum ama kendini firenlemelisin....hic bishey olmaz stress yapma uzan ayaklarini havaya kaldirStres dusunce tetikliyo iste (( kizlar sanki ic camasirimda hafif koyu bi kucuk leke var gibiydi simdi tam emin olamadim ama (
Bende memnun oldum canım artık hataylı gibiym zaten bizim yemeklerden çok sizinkileri yapıyorumHatay gelini tanıştığıma çok memnun oldum..enişteye çok slmlar canım..
Daha eve gidemedim bile (( hayirlisiiiKuzum hemde az kaldi birak sigarayi anliyorum zor bende eshime tergizdiremiyorum ama kendini firenlemelisin....hic bishey olmaz stress yapma uzan ayaklarini havaya kaldir
Bende memnun oldum canım artık hataylı gibiym zaten bizim yemeklerden çok sizinkileri yapıyorum
Yemeklere lafım olmaz hep söylerim oruk, kaytaz, ıspanklı katıklı, sarmaiçi, biberli, mezeler kahvaltılıklar maşallah tama hatay mutfağıyımvalla canım övünmek gibi olmasın ama yemeklerimizde muhteşem...görüyorsunuz anlatmaya gerek yok..bende kayınvalidemler muş yemeklerini yapıyor tadına bakıyorum ama tam anlamıyla doymuyorum sanki..illaki bizim yemekleri yapacamm
Yemeklere lafım olmaz hep söylerim oruk, kaytaz, ıspanklı katıklı, sarmaiçi, biberli, mezeler kahvaltılıklar maşallah tama hatay mutfağıyım
Süvariye de alıştırdın mı ordaki arkadaşlarını komşularını :))))sen tam antekeli oluksun bre ciğerim..Gecen misafirim wardı katıklı ekmek yaptırdım fırınlarda çok bilmiyor az anlattım olduğu kadar artık millet bayıldıııı herkes tarif istemeye başladı
Süvariye de alıştırdın mı ordaki arkadaşlarını komşularını :))))
Ne bu bizede tarif verin bizde yapalım :)Süvariye de alıştırdın mı ordaki arkadaşlarını komşularını :))))
bende de dün akşam oldu nnokta nolta 5 6 parça kahverengi amaa testlerim eldi dayanamadım yaptım bile birini erken biliyorum ama tek çizgi tabikidee :)))))Stres dusunce tetikliyo iste (( kizlar sanki ic camasirimda hafif koyu bi kucuk leke var gibiydi simdi tam emin olamadim ama (
Olurmu olur kuzum...10000de 1 degil tatlim oluyor ayda 2-3 kez yumurtlama ihtimali her bir kadinda var:))))
Canım türk kahvesi :)) ama çifte kavrulmuş kaynatıyorsun biraz kahveyi köpüklü kahve değil yani burda köpüklü tutulmuyor :))))) birde çay bardağında içiliyorNe bu bizede tarif verin bizde yapalım :)
Daha zaten orda cikmasi imkansiz gibi bisi sure olarak :)) bari batlara olaysiz ulasabilseydikbende de dün akşam oldu nnokta nolta 5 6 parça kahverengi amaa testlerim eldi dayanamadım yaptım bile birini erken biliyorum ama tek çizgi tabikidee :)))))