- 26 Aralık 2015
- 136
- 144
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.461
evet evet normal yunurtaladığının belirtisi o kasık ağrısıKızlar benimde uygulamaya göre bugün yumurtlama başlıyo orta gebelik şansı diyo ama ovulasyon testlerim daha gelmedi netten aldım.sag kasikta hafif hafif ağrı var normal mi?
Daha yok canimDevami vatmiki
Ay hadi inşallah bugünden itibaren mi gün aşırı ilişki olmalı?yuksek olasılık 6-7-8 nisan diyo Ilk defa böyle yumurtlama takibi yapiyorumdaevet evet normal yunurtaladığının belirtisi o kasık ağrısı
bi gün dolu bi gün boş yap yüsek olduğu gunler doluya gelsin 2 günü yani 6 sında yap 8 inde yap yüksek o günler yazıyorsaAy hadi inşallah bugünden itibaren mi gün aşırı ilişki olmalı?yuksek olasılık 6-7-8 nisan diyo Ilk defa böyle yumurtlama takibi yapiyorumda
Yok kuzum hemey oyle soyleme o erken yumurtlamish ola bilir bence:)))Bizde yok o zaman canım
Bencede:))))))nasilsin kuzum?)napiyorsun:))))))Kızlar stres yok
VAllahi :)ah ayten ah
6 nisanbatın ne aman canımm
Evet kuzum o zaman ilishkiye gir agri varsa)))Kızlar benimde uygulamaya göre bugün yumurtlama başlıyo orta gebelik şansı diyo ama ovulasyon testlerim daha gelmedi netten aldım.sag kasikta hafif hafif ağrı var normal mi?
Tamam tşk ederim :)bi gün dolu bi gün boş yap yüsek olduğu gunler doluya gelsin 2 günü yani 6 sında yap 8 inde yap yüksek o günler yazıyorsa
InshAllah tatlim :))evet doğruymuş canım hayırlısı inşallah
Tamam canımEvet kuzum o zaman ilishkiye gir agri varsa)))
Inshallah olmaz moralini yuksek tut stress yapmaDaha yok canimama olcak gibi
Ay yok is zaten bugun mahvetti beni cok stresli yorgun bas agrili ve mide bulantim var. Simdide anneme gidiyorum. Bugun bu durum icin stres yapmaya vaktim kalmadi :))Inshallah olmaz moralini yuksek tut stress yapma
Ay yok is zaten bugun mahvetti beni cok stresli yorgun bas agrili ve mide bulantim var. Simdide anneme gidiyorum. Bugun bu durum icin stres yapmaya vaktim kalmadi :))
Anneme dayanamoyorum canim sikildi gel dedi yoksa bugun dinlenmem lazimdi. Bi de aksama dizim de vardi o da yalan olduben soyluyorum eve git dinlen bu geziyor yaaa
Hangi dizi?:))))))))bende oyleyim yaaa biz 3 kiz kardeshiz ablam evli cocuklu falan kucuyu calishiyor kadin bir tek beni ariyor gel canim sikiliyor die bende dayanamiyorum onun oyle soylemesine:))))Anneme dayanamoyorum canim sikildi gel dedi yoksa bugun dinlenmem lazimdi. Bi de aksama dizim de vardi o da yalan oldu(
Bazı yaşadıkları bana benziyor bende 8 gün dü dün kan yaptım 2 yaptm bence o o zaman kan verseymiş ckarmış benmde geçen kimyasalda gelmedi bu sefer geldi veeee bugun noldu biliymsnz daha yeni kaşar almıştk agzma aldm bir tadı değişik geldi ayıptr sölemesi ckarttm agzmdan anlamdm tat alamadm ilk yaKizlarimmmm size biraz umut oluyum brnbsebse Sezerbusra21 Celin30 sonuna kadar okuyun lutfennnnnnnEki Görüntüle 2132518 Eki Görüntüle 2132519
InshAllah kuzum:)))))ilk belirtisi hepinizde var leke deyme:))))))kuzum herkesde cabuk cikacak die bishey yok birinde erken yerleshir birinde gec yerleshir hepimiz ayni gunde yumurtlamiyoruz malum:))))Bazı yaşadıkları bana benziyor bende 8 gün dü dün kan yaptım 2 yaptm bence o o zaman kan verseymiş ckarmış benmde geçen kimyasalda gelmedi bu sefer geldi veeee bugun noldu biliymsnz daha yeni kaşar almıştk agzma aldm bir tadı değişik geldi ayıptr sölemesi ckarttm agzmdan anlamdm tat alamadm ilk ya
Bugun kocam diyor aaman dikkat et bebek yerleşiyordurinş doğrudur:)