- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.201
Benim iste en cok bu saatlerde siddetli agri ve bulanti hissim basliyo :)) tabi bugun coook coook soguktu kesin soguktan agri bulamti ve gaz hissi :)) kendin sor kendin cevapla :)))
Bende oyle anlamishtim ayin 12sini hesapliyor))))benim reglime bugun itibaariyle 7 gün var hehehheeeyyyy:))))))
Sağol canım Teşekkür ederimTatlim bekle sen:))en uzun sure adetden 4 gun sonra cika biliyor:))))
benim bat 9 valla bekliyorum heyecanlaaaa :))))))Bende oyle anlamishtim ayin 12sini hesapliyor))))
Benimkide 9 uzu sadece biz test yapacagimiz gunu 12sini kararlashtirdik)))benim bat 9 valla bekliyorum heyecanlaaaa :))))))
Aynen cnm bende hstnye gittim dokturum da klomen verdi işte insallah nisanda falan hamile kalacakmışim hayırlısı olsun bakalımhaftada 2 kez kullanacaksın dedi canımminik_prince
inşallah nisan da hamile kalırım klomenden sonra
Benimde 8. Ama her an gelcek gibi :/benim reglime bugun itibaariyle 7 gün var hehehheeeyyyy:))))))
InshAllah kuzum senin batin ne zaman???Aynen cnm bende hstnye gittim dokturum da klomen verdi işte insallah nisanda falan hamile kalacakmışim hayırlısı olsun bakalım
bende henüz hiç regli belirtisi yok kızlarBenimde 8. Ama her an gelcek gibi :/
Bendede nedense oyle bir hiss varrrBenimde 8. Ama her an gelcek gibi :/
6 mart cnm hayırlısiInshAllah kuzum senin batin ne zaman???
6 Nisan cnm kusurabkma yanlış yazdimInshAllah kuzum senin batin ne zaman???
6 martmi????geciktinmk?anlamadim????doktor ne soyledide klomen yazdiki???6 mart cnm hayırlısi
Hay Allah6 Nisan cnm kusurabkma yanlış yazdim
Neyse hedefimiz 12si :)) 12ye kadar dayan be kuzum direnelimm:))Bendede nedense oyle bir hiss varrr
TamammmmmNeyse hedefimiz 12si :)) 12ye kadar dayan be kuzum direnelimm:))
Delimisin ne kusuru:))))o kadar dushunuyoruzki beynimiz yandikusurbkma ya
Aynen valla cnm benim ....inşallah herkese nasip olsun güzel haber yazmayıDelimisin ne kusuru:))))o kadar dushunuyoruzki beynimiz yandiinshAllah guzel haber verirsin