- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.181
Yaptgmda atıcm siz bendn daha heyecanlı cktnz vallahhadi arkadaşım yap kurtul :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptgmda atıcm siz bendn daha heyecanlı cktnz vallahhadi arkadaşım yap kurtul :))
Ooo bacım taa nerdesin sen baya uzaksn ya:)Soyledim yaaaaa azeriyim :)bakuda oturuyorum:))))
Nasil yani tutman yaptinmiki?????Kızlar tutmam lazm biraz net çksn hiç anlamyrsnz
Evet yaaaa :)))))))Ooo bacım taa nerdesin sen baya uzaksn ya:)
keske sabah idrarla yapsaydin. dusme hemen cikmamis olabilir daha var. sirf bu yuzden erken yapmak istemiyorum ya 1 aydir testler duruyo oyle :))Kıxlar erken gebelik testi aldım eve gelirken.negatif çıktı.hissizim şuan resmen.yüxüm asıldı haliyle.eşime sölememeyi düşünüyorum.mecbur 8 nisanı beklicem artık.regli olmazsam ertesi gün kan veririm sabahtan diye düşünüyorum.
bana sorarsan cikmaz soyledim once de ama seni tatmin edecekse yap canimKızlar erken gebelk testi alım dedi cok pahalı 20 tl ya alamadm bende normal aldım ya ckmazsa normalde
Aynen cnm ya.Benimkide oyle dunya alem yansa umrunda degilmish gibi davraniyor cok rahat:)))erkeklerin genlerinde var galiba:)
Valla cok okudum cogu negatif cikmis bosu bosuna uzulmus sonra hamis olduklarini fark etmislerİlişkiden 5-7 gün sonra yapabilirsiniz yazıyo üzerinde.ben ümitlenmiştim ya.
Duuuurr daha 10gun vaaar :))))(ben varım testlerim hazır haydı LEts go
Tatlim bekle sen:))en uzun sure adetden 4 gun sonra cika biliyor:))))kızlar ben dün test yaptım negatif çıktı bugün adet günüm ve daha olmadım belirtiler devam kasık ağrıları da eklendi
Normal icin beklemen lazim canisi ya yapip da bosuna moralini bozma. Erken gebelik bile cok guvenilir degilken simdi kendi hic strese sokmaKızlar erken gebelk testi alım dedi cok pahalı 20 tl ya alamadm bende normal aldım ya ckmazsa normalde
1 haftaaaaaaa 10gun ne kizzzzzDuuuurr daha 10gun vaaar :))))(
Aaa ozur dilerim ayin 12sine 10gun var:))))Duuuurr daha 10gun vaaar :))))(
InshAllah kuzum:)))Beni de yazın bakalım 19 Nisan Bat:)
Tedaviyi bıraktım beş aydır. Kendi kendine olursa olur diye. Olmadı..
Bu ay ovu testi yapıyorum bakalım ne çıkacak?
Hayırlısı inşallah
Hayirlisi canimm "" insallah Allah nasip edicek hayirli vakitteBeni de yazın bakalım 19 Nisan Bat:)
Tedaviyi bıraktım beş aydır. Kendi kendine olursa olur diye. Olmadı..
Bu ay ovu testi yapıyorum bakalım ne çıkacak?
Hayırlısı inşallah
benim reglime bugun itibaariyle 7 gün var hehehheeeyyyy :))))))Duuuurr daha 10gun vaaar :))))(