- 15 Temmuz 2015
- 18.699
- 31.196
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.221
Bende öyle hissediyorum ya sivilcelerim falanda çıktık ufBenimde 8. Ama her an gelcek gibi :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle hissediyorum ya sivilcelerim falanda çıktık ufBenimde 8. Ama her an gelcek gibi :/
Ay ben dayanamammmNeyse hedefimiz 12si :)) 12ye kadar dayan be kuzum direnelimm:))
@Misalllmm @Buecriy @teacheralla @Bellabells @Neic B Bayanaztech @Selinselinselin30 @gzlgln nasilsin kizlar????durumlariniz nasi???test yapan varmi?heyecan varmi ?biz ayin 9-10hepimiz geldik once sizsiniz bizde bu kadar heyecan varsa sizi dushunemiyorum
Kuzum üzülme sakın inanırmışım sırf meraktan dün bende yaptım cikmicani bile bile seninde daha erken o yüzden üzülme hiç:)))Kızlar negatf heryerde okudum ilk kan snra idrarmş kan versm kanda ckar mı
Haklsn kanda çıkar değil mi merk ettgmdenKuzum üzülme sakın inanırmışım sırf meraktan dün bende yaptım cikmicani bile bile seninde daha erken o yüzden üzülme hiç:)))
dedim ya idrari erken yapinca negatif de ciksa hep bi soru isaretleri kaliyor. en temizi kan testiKızlar negatf heryerde okudum ilk kan snra idrarmş kan versm kanda ckar mı
Aynen üzmyrm benimki ne blymsn merk işte şuan merkmdan böleym eşimi ikna edersm kan vercm özelde 1 saate. Ckyr yeterki bakim içim rqhatlasn o hesap yani birde kan gelmyr yanikanda varsa kesin cikar. yoksa da kendini hic uzme bir dahaki ay daha iyi calisirsiniz
Allah kabul etsin canim benim ben de yeni geldim yemek vs :)Tamammmmmben Namaza gidiyim geliyorum sen bizim deli kiz bul bakalim napti
Bende de bende de :)) o da hem adet hem hamilelik bekirtisi :) arkadas hersey mi ayni olur yaaBende öyle hissediyorum ya sivilcelerim falanda çıktık uf
Gidicek misiniz canim neye karar verdiiiiinnAynen üzmyrm benimki ne blymsn merk işte şuan merkmdan böleym eşimi ikna edersm kan vercm özelde 1 saate. Ckyr yeterki bakim içim rqhatlasn o hesap yani birde kan gelmyr yani
Ay odamiiiii yaaaBende de bende de :)) o da hem adet hem hamilelik bekirtisi :) arkadas hersey mi ayni olur yaa
Valla o da :)))Ay odamiiiii yaaa
Kuzum herkesde belirti olacak die bishey yokki:)kadinlar var karni shishmemish anlamiyorlar:)))Henüz test yapmadım çünkü hiçbir belirtim yok :S
Kiz tabiikide cikar 8 gun var daha koskoca 8 gun ben ilk testi adet 4 gun gevikince yapmishtim :)))))kendin nasilsin???uzan dinlen sen tamammi???Kızlar negatf heryerde okudum ilk kan snra idrarmş kan versm kanda ckar mı
Ayyy shukur kuzum:)))))) o zaman sen ya kana git yada bekle istersen kanada gitme bekle 4-5gun bekliye bilirsinmi???Aynen üzmyrm benimki ne blymsn merk işte şuan merkmdan böleym eşimi ikna edersm kan vercm özelde 1 saate. Ckyr yeterki bakim içim rqhatlasn o hesap yani birde kan gelmyr yani
Cok saol kuzum) sanada afiyet olsun:)Allah kabul etsin canim benim ben de yeni geldim yemek vs :)
Saolasin canisiiiCok saol kuzum) sanada afiyet olsun:)
Kan verdm eşimde dedi git yoksa için rahatlamck öle cidden hiçbirşey yapamadm sırf bu yuzdn yoksada rahat olurum kafaya takmam sırf ondan vermedm hatta negatfi beklyrm içim rahatlasn dye cnm :)Kiz tabiikide cikar 8 gun var daha koskoca 8 gun ben ilk testi adet 4 gun gevikince yapmishtim :)))))kendin nasilsin???uzan dinlen sen tamammi???