- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- Konu Sahibi minik_prince
selam kızlar..batıma 6 gün var..erken gebelik testi için çok mu erken?
bekleyemiyorum
bekleyemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtiler var mi canim ? Valla ben de oyle 8 gunum var bata ama umudum da yok pek daha ilk deneme ve cok az zaman gecti henuz :/selam kızlar..batıma 6 gün var..erken gebelik testi için çok mu erken?
bekleyemiyorum
Allah razı olsın canınUmudumuzu kaybetmeden devam aynen uzulme sakin en buyuk sansimiz birbirimiziz hepimiz birbirimizi cok iyi anliyoruz
göğüslerim bastırınca acıyo ama regliden önce de olur genelde.onun haricinde kasıkta batma vs yok.Belirtiler var mi canim ? Valla ben de oyle 8 gunum var bata ama umudum da yok pek daha ilk deneme ve cok az zaman gecti henuz :/
Aslinda erken gebelik testinin uzerinde yaziyor adete 6 gun kala die ama sen yinede 2-3gun sabr et:)selam kızlar..batıma 6 gün var..erken gebelik testi için çok mu erken?
bekleyemiyorum
Lazer cok zararli bishey ben evlediyimden beri lazere gitmiyorum ancak agida yaptiririyorumYa bir de kizlar ben diot lazere gidiyorum. Bu hafta yada onumuzdeki hafta 4.seansim var ama her ihtimale karsilik gitmemek daha iyi degil mi ? Hamilelikte ara veriliyormus cunku
Bende yapmak istiyirom kendimi zorla tutuyorumbekliyecem yapmiyacam:)Kızlar günaydın dün sol tarafım belim ağryordu kıpırdıyamıyordum sizce nesir hamileliklemi alakalıdır :) benmde bir hafta kaldı test yapmak istyrm ama iştr blemyrm
Benimde goguslerim 3gundur cok shishdi ama sen demishken adetden once olur bendedegöğüslerim bastırınca acıyo ama regliden önce de olur genelde.onun haricinde kasıkta batma vs yok.
Kuzum şimdi nasıl oldu benim durum anlatym mi bırda bir arkadaş dediki hani akıntım geldi ya ondan 4 gün snra adet olmam gerekyrmş olmadm. Ve yumurtlamam benm erken oldu ya dedi yumurtlamandan 14 gün snra olman gerekiyor hesapladgma göre yarın olmam gerekiyor benmde kafam karıştı bacım ben test alcm bakalm:)prensespinar Sezerbusra21 bsebse S smaakf nejlaa 86 Papatyamaviss S Solin44 T ttyesilelma Minkkalpp merhaba kizlar bizler ayni gundeyiz 1gun farkla:)nasilsiniz?kendinizi nasil hiss ediyorsunuz?bisheyi merak ettim calishmalari dayandirnizmi????ben dayandirmak istemiyorum adet gunume kadar ama ya hamilr kalinirsa bishey olurmu die cok merak ettim akil verirmisiniz lutfen
Canım eğer saglıklı bi gebelikse doktorlar cinsel ilişkiye bir kısıtlama yapmıyor,ama düşük tehlikesi varsa 3 ay yasaklıyor doktorlar diye biliyorum.Ama kendim için durdurmadık biz yani sadece sıklığı azaldı öyle diyeyimprensespinar Sezerbusra21 bsebse S smaakf nejlaa 86 Papatyamaviss S Solin44 T ttyesilelma Minkkalpp merhaba kizlar bizler ayni gundeyiz 1gun farkla:)nasilsiniz?kendinizi nasil hiss ediyorsunuz?bisheyi merak ettim calishmalari dayandirnizmi????ben dayandirmak istemiyorum adet gunume kadar ama ya hamilr kalinirsa bishey olurmu die cok merak ettim akil verirmisiniz lutfen
Yarinmi?sen benim kafami iyice karishtirdin:))))Kuzum şimdi nasıl oldu benim durum anlatym mi bırda bir arkadaş dediki hani akıntım geldi ya ondan 4 gün snra adet olmam gerekyrmş olmadm. Ve yumurtlamam benm erken oldu ya dedi yumurtlamandan 14 gün snra olman gerekiyor hesapladgma göre yarın olmam gerekiyor benmde kafam karıştı bacım ben test alcm bakalm:)
Kız benim yumurtlamam erken oldugu için sayıyorsun 14 gün snra olman gerekiyormş cnm hemde dün bel ağrımda vardı cok ben en İyisi test yapalmYarinmi?sen benim kafami iyice karishtirdin:))))
Haklisin))bizdede durdurmadik ama sikligi azaldi)durdurmak istemiyorum gecen ay adet gormemishdim ilishki durdurdum doktora gittiyimde 2gun once yumurtlamishim:)o yuzden durdurmak yok her ihtimale karshi:)))Canım eğer saglıklı bi gebelikse doktorlar cinsel ilişkiye bir kısıtlama yapmıyor,ama düşük tehlikesi varsa 3 ay yasaklıyor doktorlar diye biliyorum.Ama kendim için durdurmadık biz yani sadece sıklığı azaldı öyle diyeyim
benimde ilk deneme ondanmıdır neden bilmiyorum hiç olmuş gibi gelmiyor , hemen olacak düşüncesi yanı benimde 7 gün var BataBelirtiler var mi canim ? Valla ben de oyle 8 gunum var bata ama umudum da yok pek daha ilk deneme ve cok az zaman gecti henuz :/
Yap kuzum yap burayada atarsin bakalim:)shimdimi yapiyorsun?almadiyssn erken gebelik testi al ustunde adete 6 gun kala yazilmish testlerdenKız benim yumurtlamam erken oldugu için sayıyorsun 14 gün snra olman gerekiyormş cnm hemde dün bel ağrımda vardı cok ben en İyisi test yapalm
Vallahi ben birşey anlamadm kafam karştı ama öleyse 14 gün sonra olmam gerekr değil mi cnm erken gebelk testlernengüvenmyrm her yerde yazyr para tuzagı dye:)Yap kuzum yap burayada atarsin bakalim:)shimdimi yapiyorsun?almadiyssn erken gebelik testi al ustunde adete 6 gun kala yazilmish testlerden
Bende bishey anladim kuzum ona bakma sen benim yumurtam catlamishdi gec ay ama adet olmuyordum en son ilacla oldum oyle bishey yok onu bosh ver:)kaldiki teste pahalisindan almaki benim doktorom aldirmishdi bana erkeniydi ama paha degildi sizin parayla 2lira ama cok iyiydi hemde doktor tavsiyesi kotu olmaz bence)Vallahi ben birşey anlamadm kafam karştı ama öleyse 14 gün sonra olmam gerekr değil mi cnm erken gebelk testlernengüvenmyrm her yerde yazyr para tuzagı dye:)