- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 34
- Konu Sahibi minik_prince
Evet. İnsallah 1yila kalmadan oluruzzRahim filmini de bir yıla kadar gebelik olamasa çekiyormuş doktorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet. İnsallah 1yila kalmadan oluruzzRahim filmini de bir yıla kadar gebelik olamasa çekiyormuş doktorlar
Bir daha aya artık adetim başladım çünkü.Haaaa anladim kuzum isnhAllah 1 yili gecmez))))sen yukaridaki gonderime bak belki ishe yarar
İnşallah ya rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahEvet. İnsallah 1yila kalmadan oluruzz
Hicbishey olmaz kuzum adetin 2ci gunu bashliyorsun zaten sende yarin 3 gun olacak dene benceBir daha aya artık adetim başladım çünkü.
Bugün hastalandım 5 gün gecikti çok heveslenmiştim ama maalesef inşallah sen gebesindirMerhaba canım tekrar test yaptın mı bugün? bende seninle aynı durumdayım şu an normalde günüm hiç geçmezdi 9. Gün bugün gecikmenin test yapıyorum negatif çıkıyor nasıl olacak bilmiyorum bekliyorum öylece
İnşallah canım Rabbim hepimize tez vakitte hayırla nasip etsinBugün hastalandım 5 gün gecikti çok heveslenmiştim ama maalesef inşallah sen gebesindir
Bugün hastalandım 5 gün gecikti çok heveslenmiştim ama maalesef inşallah sen gebesindir
Gecmish olsun kizlarRegl oldum
Listeden çıkarabilirsiniz
Kuzum senin bat 10nisan degildimi????????10nisansa bu adet degil:)Kızlar bugün çok sıkışık bi şekilde tuvalete gittiim koyu bi kan damladı ama sonradan peçeteye hiç bişey gelmedi adet olcam gibi belim ağrıyor nisan da olmadı
10 nisan kuzum zaten devam etmedi ama olucam gibi bugün sabah da ben ovü testi yaptım kırmızıdan daha az bir renktir kafayı yicem artık Rabbim mübarek günler hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlar koysun kucağımzaKuzum senin bat 10nisan degildimi????????10nisansa bu adet degil:)
Amin inshAllah kuzum bence yerleshmedir bu kadar erken gelmez burda kiz var ondada geldi kesildi ayni gundesiniz Sezerbusra21 cagiriyim onuda anlatsin sana:))sen bir tek stress yapma hershey stressten kaynaklaniyor10 nisan kuzum zaten devam etmedi ama olucam gibi bugün sabah da ben ovü testi yaptım kırmızıdan daha az bir renktir kafayı yicem artık Rabbim mübarek günler hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlar koysun kucağımza
Stres yapmıyom kuzum Allahım ne demişse o olur inşallah dediğin gibidir kuzum ya nolursun dualarımız birbirimizden olsunAmin inshAllah kuzum bence yerleshmedir bu kadar erken gelmez burda kiz var ondada geldi kesildi ayni gundesiniz Sezerbusra21 cagiriyim onuda anlatsin sana:))sen bir tek stress yapma hershey stressten kaynaklaniyor
Tabiikide tatlim hepiniz hep dualarimdasinizStres yapmıyom kuzum Allahım ne demişse o olur inşallah dediğin gibidir kuzum ya nolursun dualarımız birbirimizden olsun
Kızlar bugün çok sıkışık bi şekilde tuvalete gittiim koyu bi kan damladı ama sonradan peçeteye hiç bişey gelmedi adet olcam gibi belim ağrıyor nisan da olmadı
Sağol canımGecmish olsun kizlar
Regl oldum canım ne diyeceğimi bilemiyorum kiGunaaydinn kizlarr is basi da yapsak aklimiz kalbimiz bir baska. Guzel haberler dilegi ile.. @Why name is senin cok yaklasti ilk guzel haber senden umarimm
Umudumuzu kaybetmeden devam aynen uzulme sakin en buyuk sansimiz birbirimiziz hepimiz birbirimizi cok iyi anliyoruzRegl oldum canım ne diyeceğimi bilemiyorum ki