- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
InshAllah kuzum:)Yok bekliyoruz tabiki de kendi vucudumuzu anliyoruz iste. Umarim surda kisa surede hep beraber sevincimizi yasarizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InshAllah kuzum:)Yok bekliyoruz tabiki de kendi vucudumuzu anliyoruz iste. Umarim surda kisa surede hep beraber sevincimizi yasarizz
Cok guzeler canim benim gule gule kullan eskitmeden :)))
Ayyy inshAllah tatlim bende ilk onh dushundum yaa eskilmeden kullana bilirim inshAllahCok guzeler canim benim gule gule kullan eskitmeden :)))
Ben o isi hic beceremem hic bakamam ayakkabilara :)))Ayyy inshAllah tatlim bende ilk onh dushundum yaa eskilmeden kullana bilirim inshAllah
Bende evlendigimden 2ci kez goruyorum:))ama ben eshime aldigim cocuk kiyafetlerine bakinca duygusallashiyorum benim aldiklarim dunyaya yeni gelen bebekler icin kucuk kucuk kiyafetler pampers emzik filan bakinca cok duygusallashiyorum o yuzden onu gormuyeceyim bir yere koydum goruyorum ama icine bakmiyorum:)))Ben o isi hic beceremem hic bakamam ayakkabilara :)))
2.5 yıldır evliyim 1.5 yıl korunduk daha doğrusu eşim korundu ben bişey korunmadım bir yıl oldu hala tık Yok ne yapıcam bilmez haldeyimKac zamandir evlisin????kuzum bende senin gibiydim sora dushundumki ben kendimi yipratinca elime ne geciyor hicbishey hem kendi psikolojimi bozuyorum hemde Allaha isyan etmish oluyorum shimdj umrumda degil ne zaman olacak olacak...sende kafana takma bosh ver biraz
Hic doktora gittinmi????2.5 yıldır evliyim 1.5 yıl korunduk daha doğrusu eşim korundu ben bişey korunmadım bir yıl oldu hala tık Yok ne yapıcam bilmez haldeyim
İkinci ay gittim folik asit verdi hormon testi yaptı ultrasonla karından alttan baktı herşey yolunda dedi bir yıla kadar yolu var dedi gönderdiHic doktora gittinmi????
Nasil yani 1yila kadar yolu var???????adetin ne zaman???İkinci ay gittim folik asit verdi hormon testi yaptı ultrasonla karından alttan baktı herşey yolunda dedi bir yıla kadar yolu var dedi gönderdi
Yani korunmayı bıraktıktan sonra bir yıla kadar olmaması normal dedi. Bir yıldan sonra detaylı tahliller yapılır dediNasil yani 1yila kadar yolu var???????adetin ne zaman???
28de bir adet oluyorum düzenli şuan adetimin ikinci günüYani korunmayı bıraktıktan sonra bir yıla kadar olmaması normal dedi. Bir yıldan sonra detaylı tahliller yapılır dedi
Benim arkadasima da aynini demisler. Onlarin mayista 1yillari dolucak korunmayi birakaliYani korunmayı bıraktıktan sonra bir yıla kadar olmaması normal dedi. Bir yıldan sonra detaylı tahliller yapılır dedi
Haaaa anladim kuzum isnhAllah 1 yili gecmez))))sen yukaridaki gonderime bak belki ishe yararYani korunmayı bıraktıktan sonra bir yıla kadar olmaması normal dedi. Bir yıldan sonra detaylı tahliller yapılır dedi
Rahim filmini de bir yıla kadar gebelik olamasa çekiyormuş doktorlarBenim arkadasima da aynini demisler. Onlarin mayista 1yillari dolucak korunmayi birakali