- 30 Eylül 2009
- 370
- 250
- 35
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.861
canım ya kafan karışmış galiba 4 temmuz mu diyecektin.. İnşallah fazla bekletmeden gelsin.
Rabbim hepinize sağlıklı bir gebelik bebiş nasip etsin..
bende de tam tersi bir durum söz konusu donuyorum arada da yanıyorum.. girdim sanki tövbe ya rabbim.. bekleyelim bakalım ne olacak.. inşAllah hayırlı haberler alırız
Yaptın mı test bakalım :)) varmı güzel haberler :)Bende beklemedeyim adetim düzensiz olduğu için kaç gün kaldı bilemiyorum 11 mayısta olmuştum inşallah hamile kalırızda bu stres sona erer
Gayet güzel benim doktorum 17 ve üstü ideal demişti :) istediğim rakam 17 ve üstü demişti Yani benim 26 çıkmıştı :)Selam kızlar bugün 20. Günüm progesteron testi yapıldı kanda 18.58 çıktı henüz doktora gostermedim sizce nasıl bilgisi olan varmı
Yapmadım canım çarşamba günü kan testi vercem adet olmazsam cuma öğleden sonra sonuç çıkcakYaptın mı test bakalım :)) varmı güzel haberler :)
Kızlar sanırım gebelik var ,adetime 1 gün var erken gebelik testi yaptım
evet canım gözünaydın kan tahlili ver istersen değerine bir bak
Ayy canım çok sevindim senin adına hayırlı olsunKızlar sanırım gebelik var ,adetime 1 gün var erken gebelik testi yaptım
Ayy canım çok sevindim senin adına hayırlı olsun
Sağol canım yarın vereceğim artık ,sende durumlar nedir?
ben salı günü kan tahlili yaptırdım canım negatif çıktı.. döllenme olsa az birşey de olsa çıkardı yani.. bu ayda yok anlayacağın .. şimdi kendimi tatile adapte edip dönüşe doktor düşünüyorum
Yuh nie o kadar uzun sağlık ocağında yaptırma nie bekliyorsun 2 günYapmadım canım çarşamba günü kan testi vercem adet olmazsam cuma öğleden sonra sonuç çıkcak
canım çok sevindimmm geçen ay beraber beklemistik:)))ben daha beklemedeyiz 3 gün war kendim gibi sevindim,hemen şöyle belirtileriniKızlar sanırım gebelik var ,adetime 1 gün var erken gebelik testi yaptım
canım çok sevindimmm geçen ay beraber beklemistik:)))ben daha beklemedeyiz 3 gün war kendim gibi sevindim,hemen şöyle belirtilerini
bende hiç biri yok bu belirtilerin sanki ümidim azaldı bu ayda kısmet bakalım 3 gün kaldiÇok saol canım çok şükür çift çizgiyi gördüm ,sıra sende şimdi hayirlisiyla inşallah ,benim 1 gün kaldı ama dayanamadım işte yarında kan vericem .belirtiler de şişkinlik,bel ağrısı ve sürekli uykumun olmasıydı başka bişey olmadi
bide bu ay çalışmalar o nasıl yaptın canim hangi gunler ovulasyon testi kullandin miÇok saol canım çok şükür çift çizgiyi gördüm ,sıra sende şimdi hayirlisiyla inşallah ,benim 1 gün kaldı ama dayanamadım işte yarında kan vericem .belirtiler de şişkinlik,bel ağrısı ve sürekli uykumun olmasıydı başka bişey olmadi
bende hiç biri yok bu belirtilerin sanki ümidim azaldı bu ayda kısmet bakalım 3 gün kaldi
bide bu ay çalışmalar o nasıl yaptın canim hangi gunler ovulasyon testi kullandin mi
inş canım ya olsa dünyalar benim olcak walla ,sen ümit olsun ama yine de banaCanım benimde çok ümidim yoktu ama Allah işte dur bakalım 3 gün var daha umudunu kaybetme sakin