- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.841
İçime su serptiniz valla çok teşekkür ederim :) bir dahali randevum 3 hafta sonra ozaman duyulur artık inşAllah
merak etme duyarsın canım :)
hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçime su serptiniz valla çok teşekkür ederim :) bir dahali randevum 3 hafta sonra ozaman duyulur artık inşAllah
Evet gebelik testi canım. İkisi de farklı marka.Var.canım gebelik testiyse bu hamilesin belli ki
Burdayım bidenem patladım bende :)) 18 haziran :)))Guzelimmmmmmm nerelerdesin?❤
Adetim 1 gün gecikti canım :)ayh vaaaaarr..özellikle 2nci resimde daha net belli oluyor..kaç gün var bat a?
Merhaba canım bu ay da olmadı çatlama iğnesi doktor takibi derken umutlanmıştım maalesef. Malum ramazan ayı doktora gidemedim tekrar değerlendiremedik de bu aydan da ümidim yok bat 18 haziran aylar geçiyor ama gelen yokMerhaba canim nasilsinz???❤
Kızlar nasılsınız
Bata kaldı son 4 gün beklemedeyim canım ,sen nasılsın
herhangi bir belirtiniz var mı peki????
Şişkinlikduygusallık ,bel ağrısı dışında bişey yok henüz ha birde göğüs hassasiyeti,ultra erken gebelik testi var bende ilişkiden 5 gün sonrası bile tespit ediyormuş onu yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
Bende beklemedeyim adetim düzensiz olduğu için kaç gün kaldı bilemiyorum 11 mayısta olmuştum inşallah hamile kalırızda bu stres sona ererBata kaldı son 4 gün beklemedeyim canım ,sen nasılsın
beklemek en güzeli aslında ne kaldı ki canım şunun şurasında.. benimde 4 5 gün varda hiç birşey hissetmiyorum.. uykuluyum evet ama ramazanda hep böyle olurum.. bugün midem bulandı biraz ama dünngece biraz fazla dondurma kaçırdım dayanamadım.. sinirlilik hali başladı regl döneminde olduğu gibi.. nasip bakalım
Bende 13 Mayıs ta olmuştum canım ,amin amin inşallahBende beklemedeyim adetim düzensiz olduğu için kaç gün kaldı bilemiyorum 11 mayısta olmuştum inşallah hamile kalırızda bu stres sona erer
bende de tam tersi bir durum söz konusu donuyorum arada da yanıyorum.. girdim sanki tövbe ya rabbim.. bekleyelim bakalım ne olacak.. inşAllah hayırlı haberler alırızNasip dediğin gibi canım ,sinirlilik bende de var duygusallıkla karışık ,birde sabah bu uyandım alev atiyorum vantilatör açtım hemen
canım ya kafan karışmış galiba 4 temmuz mu diyecektin.. İnşallah fazla bekletmeden gelsin.minik_prince merhaba canim umutlar hazirana kaldi . Son 1 bucuk ay umitli degildim zaten antibiyotik kullanmam gerekti. Yeni bati 4 haziran olarak guncelleyebiliriz