- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
- Konu Sahibi minik_prince
Heee tutar tutarBide cift gunler ol bir gun dolu bir gun bosh boyle yaparsan tutar:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee tutar tutarBide cift gunler ol bir gun dolu bir gun bosh boyle yaparsan tutar:)))
Hadi yaaAyy inshAllah kuzum ilishkiten sonra hemen kalkma yarim saat 40dakika uxan ayaklarin kravatin bashinda
Evet az kaldi:)))bende 13 aylik evliyim:))2 seneye yakın
İlk günden beri çabaladım
Enerjim düştü
Bata 1 gün daha yaklaşmak üzereyim
Kizzzzz neden moralimizi bozuyorsunkiHeee tutar tutar
Evet az kaldi:)))bende 13 aylik evliyim:))
Bozulsun da umut kalmasınKizzzzz neden moralimizi bozuyorsunki
Telashlanma insan bir test yapmazmi yaaaa hic kimsede test yapmiyor burda
Ayy haklisin ya umut oldugunda insan kendini cok dinliyor o yuzden olmasinBozulsun da umut kalmasın
Bitirelim o umudu
Günüm geçmedi birTelashlanma insan bir test yapmazmi yaaaa hic kimsede test yapmiyor burda
Ayy haklisin ya umut oldugunda insan kendini cok dinliyor o yuzden olmasin
bsebse canım senin bat ne zamandı
Tabiki de canim benim ne demekbsebse ve minik_prince kızlar Tuğba die niyet ederek mümkünse birer tane Meryem suresi okur musunuz olmasa da allah razı olsun
Ayyyyyy kocamin lafini soyledinbenim kocamda hep soyluyorki Ayten tun azerbaycan beni tanidi yeter artikGünüm geçmedi bir
İkincisi ufacık yer burası utanıyorum aynı kişilerden test almaya
Normalde İstanbul doğdum büyüdüm
Çok teşekkürler o zaman Tuğba die niyet eder misin allah razı olsunTabiki de canim benim ne demek
Hayir kuzum erken yapmamishsin 1ay gecmish ustunden ama gec dollenme ola bilir kan testine git sen:))Kızlar daha öncede yazdım kimse yorum yapmadı lütfen bilenler yazabilirmi benim yumurtlama günüm 15 marttı son regl 28 şubat hala gelmedi kırmızılar test yaptım negatif erkenmi yaptım kaç günde hcg yükseliyor
Evet yazmıştın canım hiç anlamıyorum ben yoksa yazardımKızlar daha öncede yazdım kimse yorum yapmadı lütfen bilenler yazabilirmi benim yumurtlama günüm 15 marttı son regl 28 şubat hala gelmedi kırmızılar test yaptım negatif erkenmi yaptım kaç günde hcg yükseliyor
Benim 10 nisan ve eşimle tanıştığımız tarih İnşallah bu ay güzel haberler veririz onlara bu anlamlı günlerdeBAT 9 Nisan ayrıca eşimle ilk sevgili olduğumuz tarih ,
Canım benim belirti olur mu olmaz mı psıkolojık mı kafam cok karısıyor.Akıntım var düzenli olarak suan şeffafımsı her wc de oluyo ıslaklık yani. yumurtlamadan sonra 2 gün bi agrı batma falan oldu ama işte :)) Bide ateşimi ölçmeye başladım bu günlerde ordan da kendime bakıyorum