- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.196
- Konu Sahibi minik_prince
Yaa böyle günler ne kadar güzel keşke güzelde sonuclansaaBenim 10 nisan ve eşimle tanıştığımız tarih İnşallah bu ay güzel haberler veririz onlara bu anlamlı günlerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa böyle günler ne kadar güzel keşke güzelde sonuclansaaBenim 10 nisan ve eşimle tanıştığımız tarih İnşallah bu ay güzel haberler veririz onlara bu anlamlı günlerde
Valla bu hafta sonunu pek takmadan geçirmeye çalışıyorum yoksa çatlicamAyyy tutsa cok guzel bir surpriz yaparsin eshine:)))))))))bendede senin dediyin gibi 2gun agri oldu kesildi bende anlamadim noldu nolacak:)))
Kuzum artık her kartta 3d oluyo malesef esin evde olduğu bi zaman al telefonunu hallet 2 sn duruyo zatenPapatyamaviss canım açtırdık kartı ama illa 3D tıklanmış kaldıramıyorum onun başka yolu yok mu SMS eşime gidiyo 3D istemiyorum
Bende yanmish tavami surtdumİnşaallah daha ses seda yok pek ihtimal vermiyorum ama bu saatte uykum kaçtı temizliğe sardım resmen gecenin bu saatinde banyoyu temizledim stresten
Ayy kuzum uzulme nisana inshAllah napalim ancak sabrla beklememiz gerekiyorBen hasta oldum bu ayda tutmadı
Hepimiz ayni durumdayizValla bu hafta sonunu pek takmadan geçirmeye çalışıyorum yoksa çatlicam
Her ay ayni gundemi oluyorsun???misal ben 2-3kere 5gun geciktim 3aya hamile kaldim annem soylediki bunye kendini hazirliyor ireli geri atip birden hamile kaliyor tabii bu herkes icin gecerli degil...doktora git bence 1kez muayine ok bak nevar neyok 6aydan sonra doktorlar muayine ediyorlar zatenkızlar benim bu ayda tutmadı. Bu 10. Ayımdı korunmasız. Bir ay daha beklesem mi yoksa doktora gidip tedaviye başlasam mı karar veremiyorum. Her ay bekleyip sonuç negatif çıktıkça psikolojik olarak çok etkileniyorum herşeye ağlamaya başladım. Bir an önce biryerden başlamalımıyuö acaba
Düzenli oluyorum 28günde bir oluyorum. Dört ay önce üç gün gecikmişti tuttu sanmıştım tam bir hayal kırıklığı. Elimde olmadan her geçen gün kendimi yıpratıyorumHer ay ayni gundemi oluyorsun???misal ben 2-3kere 5gun geciktim 3aya hamile kaldim annem soylediki bunye kendini hazirliyor ireli geri atip birden hamile kaliyor tabii bu herkes icin gecerli degil...doktora git bence 1kez muayine ok bak nevar neyok 6aydan sonra doktorlar muayine ediyorlar zaten
Telefonla kodu sordum yaptım :)) sence pazartesi gelir miKuzum artık her kartta 3d oluyo malesef esin evde olduğu bi zaman al telefonunu hallet 2 sn duruyo zaten
Bana büyük ihtimal salı gelir istanbul daysan gün içinde gelebilir ama canımTelefonla kodu sordum yaptım :)) sence pazartesi gelir mi
Sen de dün aldın dimi?
Yok değilim İstanbulBana büyük ihtimal salı gelir istanbul daysan gün içinde gelebilir ama canım
Kac zamandir evlisin????kuzum bende senin gibiydim sora dushundumki ben kendimi yipratinca elime ne geciyor hicbishey hem kendi psikolojimi bozuyorum hemde Allaha isyan etmish oluyorum shimdj umrumda degil ne zaman olacak olacak...sende kafana takma bosh ver birazDüzenli oluyorum 28günde bir oluyorum. Dört ay önce üç gün gecikmişti tuttu sanmıştım tam bir hayal kırıklığı. Elimde olmadan her geçen gün kendimi yıpratıyorum
Aminnnnnn:)Gunaaydinn guzelliklerr guzel bir gunumuz daha olsunn dileklerimiz kabul olsunnn
Merhaba canim:)nasilsin?noldu????maalesef yazmishsinYok değilim İstanbul
Adet olmak üzereyim zaten maalesef artık bi sonrakine kullanırım
Daha oyle malesef yok ama olmadin ki henuzYok değilim İstanbul
Adet olmak üzereyim zaten maalesef artık bi sonrakine kullanırım
Merhaba canım tekrar test yaptın mı bugün? bende seninle aynı durumdayım şu an normalde günüm hiç geçmezdi 9. Gün bugün gecikmenin test yapıyorum negatif çıkıyor nasıl olacak bilmiyorum bekliyorum öyleceMerhaba normal gebelik testi yaptım 4 kere hep negatif çıktı
Kuzum bende sizin gibiydim sizin umidinizi kirmak istemiyorum ama beklemenizide istemiyorum ben 2ay adet gormedim haftada 4-5kez test yapardim negatif kan testine gittim negatif en son 2ay sonra doktora gittiyimde 2gun oncesinden yumurtam catlamish bende belki hamileyim die ilishkide olmamishdim yani dediyim odurki ne kadar erken gitseniz o kadar iyi ben o kadar beklemeseydim shimdi catladigi gun ilishkiye girmish olacakdim kismet insan bekledikce hem zamani gidiyor boshu boshuna hemde boshbosh umutlaniyor sora olmadigindada yikiliyorMerhaba canım tekrar test yaptın mı bugün? bende seninle aynı durumdayım şu an normalde günüm hiç geçmezdi 9. Gün bugün gecikmenin test yapıyorum negatif çıkıyor nasıl olacak bilmiyorum bekliyorum öylece