- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
Tercumesini okuyorum ben:))))))arapca bilmiyorumkiSanki Ayten senden İstemiiştim kuran bilmiyodun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tercumesini okuyorum ben:))))))arapca bilmiyorumkiSanki Ayten senden İstemiiştim kuran bilmiyodun
Ayyy inshAllah bi olsun o zaman dushunuruz:))))Erkek olursa ilk Türklerden isim koymak istiyorum Oğuz
Kağan
Alper tarzı
Kız olursa da narin bi isim soyisimle uyumlu olsun
ömer asafKizlar bishey soruyumoglunuz ve ya kiziniz olursa adini ne koyarsiniz?????
:))))))senin cocugun varmi tatlim????ömer asaf
ayşe hafsa
bayılıyorum ya kulaga cok hos geliyor ikisi de
Hayir :):))))))senin cocugun varmi tatlim????
Dövücem seni yaa sağol olmaz o zamanTercumesini okuyorum ben:))))))arapca bilmiyorumki
Sırayla Meryem suresi okuyoruz da bi arkadaşımızKuzum ben Namazda okudum yine okurum:)tugba kim ?
Kac zamandir evlisin?:))))istiyormusunuz:)))Hayir :)
Eeeeeeekizim ben herkes icin okuyuramda kendimcin okumuyorumkizaten arapcamda yokSırayla Meryem suresi okuyoruz da bi arkadaşımız
Namazda okudum okurum yine ne demek ya iyi misin sen :))))
Bi şey anladıysam Arap oliyim boşver tamam susEeeeeeekizim ben herkes icin okuyuramda kendimcin okumuyorumkizaten arapcamda yok
Kiz benimde kafam karishti sen karishtirtinne kadar guldum Allah seni guldursunBi şey anladıysam Arap oliyim boşver tamam sus
Bashka sohbet edelimeshinle severkmi evlendin????)))Bi şey anladıysam Arap oliyim boşver tamam sus
Bence senin kafan doğuştan karışıkKiz benimde kafam karishti sen karishtirtinne kadar guldum Allah seni guldursun
Evet ama bazen çok sinirleniyorumBashka sohbet edelimeshinle severkmi evlendin????)))
Biraz oyle sankiyo yo aslinda oyle degilim kafayi yedim galibaBence senin kafan doğuştan karışık
Ohoooo o sinirlenmek her kezde var:)))))))ne kadar zamandir evlisiniz???Evet ama bazen çok sinirleniyorum
1 bucuk yildir evliyim henuz 2 aydir istiyoruz bakalim bat 7 nisan :))Kac zamandir evlisin?:))))istiyormusunuz:)))
Ayy inshAllah kuzum ilishkiten sonra hemen kalkma yarim saat 40dakika uxan ayaklarin kravatin bashinda1 bucuk yildir evliyim henuz 2 aydir istiyoruz bakalim bat 7 nisan :))
Bide cift gunler ol bir gun dolu bir gun bosh boyle yaparsan tutar:)))1 bucuk yildir evliyim henuz 2 aydir istiyoruz bakalim bat 7 nisan :))
2 seneye yakınOhoooo o sinirlenmek her kezde var:)))))))ne kadar zamandir evlisiniz???