- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.561
ayh ben hep tereddüte düştüğümden böyle işlere girmiyorum oruçken
eşime söylemek istemiyorum..eğer yoksa çok üzülür..varsa da sürprizi kaçarvücuda enjekte edilen birşey olmadığı kan vermek orucu bozmuyor diye biliyorum bende.. ama iftardan sonra yapabilirsin acilde
eşime söylemek istemiyorum..eğer yoksa çok üzülür..varsa da sürprizi kaçarözel hastanelerin acilinde baktırabiliyor muyuz
Evet canım istediğin saatte kan verebilirsin biz 10 da gitmiştik tekrar sonucu almaya gitmene gerek de kalmıyor ınternet sitesine girip sonucuna bakabilirsineşime söylemek istemiyorum..eğer yoksa çok üzülür..varsa da sürprizi kaçarözel hastanelerin acilinde baktırabiliyor muyuz
bir yanım yaptırmak istiyo bir yanım istemiyo..her ay böyle oluyorumEvet canım istediğin saatte kan verebilirsin biz 10 da gitmiştik tekrar sonucu almaya gitmene gerek de kalmıyor ınternet sitesine girip sonucuna bakabilirsin
Günün geçti mi canım ben o hatayı 2 gün regl geçince yaptım bir daha çubukta çift çizgiyi görmeden kan vermicem resmen çökmüştümbir yanım yaptırmak istiyo bir yanım istemiyo..her ay böyle oluyorum
Canım benim ilk 14.24 çıkmıştı.. yani senden de oldukça düşük ve en son pazar günü 1700'leri gördük.. dert etme artar Allah'ın izniyle :) Tebrikler38 cıktı hamileymisim 3 haftalık oluyor herhal daha cok yenı dedı cıkar ama daha fazla dedi
Sen adetinden kaç gün kala öğrendin yada geçtimi :)Canım benim ilk 14.24 çıkmıştı.. yani senden de oldukça düşük ve en son pazar günü 1700'leri gördük.. dert etme artar Allah'ın izniyle :) Tebrikler
yok canım geçmedi 5 gün var bat a..Günün geçti mi canım ben o hatayı 2 gün regl geçince yaptım bir daha çubukta çift çizgiyi görmeden kan vermicem resmen çökmüştüm
Ben adetimden 4 gün önce predictor early ile öğrendim.. çok ince hayalet bir çizgi vardı. Sonra başka kaset test yaptım onda da çok hafif belirdi.. Adetten 3 gün önce de kan verdim 14.24 çıkmıştı.. Adet günümde 135 olmuştu :)Sen adetinden kaç gün kala öğrendin yada geçtimi :)
Heee anladım :) bakalım benim kaç artcak :)Ben adetimden 4 gün önce predictor early ile öğrendim.. çok ince hayalet bir çizgi vardı. Sonra başka kaset test yaptım onda da çok hafif belirdi.. Adetten 3 gün önce de kan verdim 14.24 çıkmıştı.. Adet günümde 135 olmuştu :)
İnşallaaaah şu kritik zamanlarıda atlatsak çok güzel olucak ta :)Hamile kalan arkadaşlar hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah:) sarısı bizlere
Canım birde sende lekelenme oldumu ?Ben adetimden 4 gün önce predictor early ile öğrendim.. çok ince hayalet bir çizgi vardı. Sonra başka kaset test yaptım onda da çok hafif belirdi.. Adetten 3 gün önce de kan verdim 14.24 çıkmıştı.. Adet günümde 135 olmuştu :)
Yok bende herhangi bir lekelenme olmadı. Hatta ben gebelik beklemiyordum adetim gelecek sandım ama sürpriz oldu :)Canım birde sende lekelenme oldumu ?
Bende dün oldu da bugun doktora sordum tutunmaya calısıyormuş bebişim :) dinleniyorum bol bol kasık ağrısı yaşıyorum 2 gündür :/Yok bende herhangi bir lekelenme olmadı. Hatta ben gebelik beklemiyordum adetim gelecek sandım ama sürpriz oldu :)
Amiiin ALLAHIM İNŞALLAH HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDERHamile bayanlar rabbim bebeğinizi size bağışlasın inşallah hayırla saglıkla kucagınıza alın. Bizleride dualarınızda unutmayın inşallahh
Canım kasık ağrılarını ben de ilk günler çok yaşadım. Ara ara kıvrandıran kramplarım oluyodu. Şimdi 6.haftamıza girdik geçti çok nadir oluyor.. Rahim büyüdüğü için çok normal :) Yat dinlen ne güzel, ben çalıştığım için maalesef çok dinlenemiyorumBende dün oldu da bugun doktora sordum tutunmaya calısıyormuş bebişim :) dinleniyorum bol bol kasık ağrısı yaşıyorum 2 gündür :/