- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
- Konu Sahibi minik_prince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
33 olucam galibakac yashin var yazmamishsin merak ettim
Evde teklen aklma gelyr kaynanamlarda kaldgmda ev kalabalk ya hiç aklma gelmyrdu:)
delirdik galiba biz emojilere bakib guluyorum33 olucam galiba
30 san sora hesaplamayı bıraktım da
O zaman sen kaynananlara tashinEvde teklen aklma gelyr kaynanamlarda kaldgmda ev kalabalk ya hiç aklma gelmyrdu:)
Delirdik ama 3 Nisa’nda ağlamaya başlıcam ve iki üç gün ağlıcamdelirdik galiba biz emojilere bakib guluyorum
Azerice soyluyum sana Nush olsun❤Kızlar eşim kahve yaptım yataktan kalkıp kahve içmeye gidiyorum aklım sizde
Yok anam gerek yok evm gibisi yok kaynanam çok konştgu için aynı evde yaşayamm :) ondan böle iyi cnm arada giderm en iyisi:)O zaman sen kaynananlara tashin
Hersheyi bosh ver be tatlim bir gun olacak Allah kaderimize bir gunu yazmish o gune kadar sabrli shikayet etmeden beklememiz lazim sen agliyinca olacakmi hayir onun icin uzulmek yok bundan sonra:)))inshAllahda bu ay tutmushtutDelirdik ama 3 Nisa’nda ağlamaya başlıcam ve iki üç gün ağlıcam
Ve sora öbür bata kadar ortadan kaybolup bi soraki bat yine gelip kafayı yicem
Bende oyleyim benim kayinvaliden cok tatli cok sheker kadin cokda genc dushunceli kendi istemedi onunla kalmamizi ilk gunden ayriyiz biz)))))gorunush itibariylada dushunce bakimindanda ayniyiz ama yinede kalamam onla ben cok temizliyi severim kaynanamin eviyse sanki coplukYok anam gerek yok evm gibisi yok kaynanam çok konştgu için aynı evde yaşayamm :) ondan böle iyi cnm arada giderm en iyisi:)
Aynı resmen kız kaynanamız benmkide tatlı iyi ahh böle herşeye cevbı olmasa karışmasa daha iyi olcakta neyse :) cnm ben dedim ayrı ev eşimde sağolsun ne dedysem yaptı aslında benm evliliğmde neler oldu bilsen burdan sölemek istemyrm 2 ay baya dolu doluu geçti öle anlcnBende oyleyim benim kayinvaliden cok tatli cok sheker kadin cokda genc dushunceli kendi istemedi onunla kalmamizi ilk gunden ayriyiz biz ama gorunush itabiylada dushunce bakimindanda ayniyiz ama yinede kalamam onla ben cok temizliyi severim kaynanamin eviyse sanki copluk
Kizzs beni sormayaaaaaburda analatilacak sheyler degilyok bizimki dirdirci degil hicbisheye karishmiyor hicbisheye cok zaman shashiriyorumki insan ogluna gelnine biraz karishmazmi yaa kocamda soyluyorki oha sen bir kayinvalide olacaksinki gelinle hergun sacsaca bashbashaAynı resmen kız kaynanamız benmkide tatlı iyi ahh böle herşeye cevbı olmasa karışmasa daha iyi olcakta neyse :) cnm ben dedim ayrı ev eşimde sağolsun ne dedysem yaptı aslında benm evliliğmde neler oldu bilsen burdan sölemek istemyrm 2 ay baya dolu doluu geçti öle anlcn
Ayy hakikaten miiii bende olmaya basladii ama ona yoramiyorum umutsuz bir umit benimkisiiiBize niye karışıyor kız
Kız sende ıslaklık gaz var mı burda birisiyle konştm onun hamile zamanndada öle olmş test yapmş ckmş:)
Ne guzel iste cok sanslisin o zaman :)))Kizzs beni sormayaaaaaburda analatilacak sheyler degilyok bizimki dirdirci degil hicbisheye karishmiyor hicbisheye cok zaman shashiriyorumki insan ogluna gelnine biraz karishmazmi yaa kocamda soyluyorki oha sen bir kayinvalide olacaksinki gelinle hergun sacsaca bashbasha
Cok saol canim:)))sen birliktemisin yoksa ayri??Ne guzel iste cok sanslisin o zaman :)))
Allah aşkına arkadaşm öpte başına koy inan ilgisiz kaynana daha iyi ben sırf kaynanam artk cok karşmasndan bunaldm hep kavga oluyrdu rşimle o yuzdn dyrm baya şeyler yaşadm şükret kız vallahi ki:)Kizzs beni sormayaaaaaburda analatilacak sheyler degilyok bizimki dirdirci degil hicbisheye karishmiyor hicbisheye cok zaman shashiriyorumki insan ogluna gelnine biraz karishmazmi yaa kocamda soyluyorki oha sen bir kayinvalide olacaksinki gelinle hergun sacsaca bashbasha
Vallahi canm öle yazdı benmde öle Islaklık yumurtlama olamaz geçti belki vardır koz bizdede sende gazda var mı benm yumurtlamadn snra oldu hep gaz:)Ayy hakikaten miiii bende olmaya basladii ama ona yoramiyorum umutsuz bir umit benimkisiii
Ediyorum kiz:))))kayinana sohbetine demishsin baya sheyler yashadigini bense kocanla ashk meshk anlamishim kendi yorumumuda ona gore yaptimAllah aşkına arkadaşm öpte başına koy inan ilgisiz kaynana daha iyi ben sırf kaynanam artk cok karşmasndan bunaldm hep kavga oluyrdu rşimle o yuzdn dyrm baya şeyler yaşadm şükret kız vallahi ki:)
Sağol canım benim inşallah Allah razı olsın sendenHersheyi bosh ver be tatlim bir gun olacak Allah kaderimize bir gunu yazmish o gune kadar sabrli shikayet etmeden beklememiz lazim sen agliyinca olacakmi hayir onun icin uzulmek yok bundan sonra:)))inshAllahda bu ay tutmushtut