- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
-
- Konu Sahibi minik_prince
Yaşadkta kaynana olumca ilk aylardan hiçbrşey anlamadm diyim ben sana en iyisi sen anla :) şimdi elbise giyinip masa kurim diyrm mumlarda yakıpEdiyorum kiz:))))kayinana sohbetine demishsin baya sheyler yashadigini bense kocanla ashk meshk anlamishim kendi yorumumuda ona gore yaptim
Sendende kuzum:)))ismini bize bagishlarmisin?Sağol canım benim inşallahAllah razı olsın senden
Oh oh yap kiz cikar keyfiniYaşadkta kaynana olumca ilk aylardan hiçbrşey anlamadm diyim ben sana en iyisi sen anla :) şimdi elbise giyinip masa kurim diyrm mumlarda yakıp
IşılSendende kuzum:)))ismini bize bagishlarmisin?
Aynen tuttunuz beni lafa telefonu bırakamıyorum hadi ben kaçarOh oh yap kiz cikar keyfini
Ayyy ne guzel ismin var Işil kizimcin dushune bilirim:)))))AytenIşıl
Senin ?
Valla var ya iyice artti yani. Hatta bende usutmeye usumeye bagladim da hep var amaVallahi canm öle yazdı benmde öle Islaklık yumurtlama olamaz geçti belki vardır koz bizdede sende gazda var mı benm yumurtlamadn snra oldu hep gaz:)
Sağol canımAyyy ne guzel ismin var Işil kizimcin dushune bilirim:)))))Ayten
Ben aylarca düşündüm bulamadım vallaKizlar bishey soruyumoglunuz ve ya kiziniz olursa adini ne koyarsiniz?????
Bende bulamiyorumBen aylarca düşündüm bulamadım valla
Hiç bi ismi beğenmiyorum tövbe tövbe
Hiç bilmiyorum hiç
Ömer tam aşk ismi yeğenimin adıBende bulamiyorumerkek ismi var taa sevgiliyken koymushduk Ömer ama kiz ismi bir turlu bilamiyorum:)))ilk gebeliyimde kaynanamin adini koyacakdik o kadarda yureyimce degildi ama eshim cok istiyordi die bende beyenmek zorunda kaldim kaynanami eshim Gulushumuz die cagirir ismi Gulnare bende Gulay koyacakdim ama istemiyorum Nilay dushunmushdum bir ara
Kuzum ben Namazda okudum yine okurum:)tugba kim ?bsebse ve minik_prince kızlar Tuğba die niyet ederek mümkünse birer tane Meryem suresi okur musunuz olmasa da allah razı olsun
Evet yaaa:)))Ömer tam aşk ismi yeğenimin adı