- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
-
- Konu Sahibi minik_prince
Kız nasl yaktın böreği :) sende benim gibi hafta içi halledip haftasonu rahatlamak dersindesin:)Bende dun ishlerimi gordum rahatladim yemek ishini gece saat 4 de kocam borek pishirdi benim icin onuda shimdi yaktim
Evet yaaa inşallah :)))
AynenAh canım biz de çekicez kırmızı kart az kaldı
Belirti falan yok test yapmamak için zor duruyorum ama pekte ümitli değilim zaten her an kırmızı kart alabilirimtest yapmadım ama sol kasığımda çok ağrı oldu dün, kaburga ve bel kısımlarında arada sancı olup hemen geçiyor hiç olmazdı. bide beyaz parçacıklı akıntım oluyor. adet belirtiside olabilir kendimi umutlandırmak istemiyorum. gögüslerimde acıyor ama o hep olur zaten adet öncesinde2 gün kaldı
Diger aya insallah canimmArkadaşlar malesef mens oldum an itibariyle. Belirtiler meğer adet belirtileniymiş.minik_prince çektim kırmızı kartı yazarsın haneye
HaklisinBu kafayla daha çok yakarsın
Napiyim yaaYa güldürme nolur
Hayirli olsun kuzum:))))İlk kez netten sipariş verdim test
5 i 10 tl
Gelsin testler
Evet yaaa oyle yapiyorum hafta 1 kez 2kishiyiz die evler kirlenmiyor))))kafam size karishti nasil yakacamKız nasl yaktın böreği :) sende benim gibi hafta içi halledip haftasonu rahatlamak dersindesin:)
Stress yapma kuzum:))iyi olacakBelirti falan yok test yapmamak için zor duruyorum ama pekte ümitli değilim zaten her an kırmızı kart alabilirim
Bize niye karışıyor kızEvet yaaa oyle yapiyorum hafta 1 kez 2kishiyiz die evler kirlenmiyor))))kafam size karishti nasil yakacam
Yok kizim hicbishey yokBize niye karışıyor kız
Kız sende ıslaklık gaz var mı burda birisiyle konştm onun hamile zamanndada öle olmş test yapmş ckmş:)
Oyyyu offf bir gelemedi bat off çok zorrr:)Yok kizim hicbishey yok
.... iyi olucak sallamaStress yapma kuzum:))iyi olacak
DeliOyyyu offf bir gelemedi bat off çok zorrr:)
Kafamı yoramıcam zaten ben de bilmiyorum :)) fazla zorlayınca beynim yanıyo daKizlar nasil olmush bilmiyorum tavalarim altida yanmishonu kocam yakmish nasil temizliye bilirim??????????domestosluyummu acaba??????sadece kremsi renk takimim klor rengini akitirmi???
Kafamı yoramıcam zaten ben de bilmiyorum :)) fazla zorlayınca beynim yanıyo da