- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.321
Ayy gözün aydın canımm inşallah bebiş seninledir :))) kaç çıktı dün betan?Evet 6 gun once baktirmistim negatifti dun baktirdim saglik ocaginda yukselmis.Doktor takip edelim dedi kadin dogumdan randevu aldim sali gunune
Pazarteside saglik ocaginda tekrar bakilcak o zamana kadar regli olmazsam tabi ins
İyi akşamlar kızlar hayırlı ramazanlar olsun hepimize benim bat 8 haziran şuan reglim devam ediyor inşallah evlilik yildonumumuzu 3 kişi kutlarız
Bu arada yokmu Hamis ya okuyamadım pek geçmiş sayfaları ,su soğan kurunu mu yapsak acep
normalde c çizgisi zaten koyu çıkmıyormuydu ya benimki neden böyle çıktı anlamadım ikiside aynı koyulukta çıktı ama silik şekilde...
normalde c çizgisi zaten koyu çıkmıyormuydu ya benimki neden böyle çıktı anlamadım ikiside aynı koyulukta çıktı ama silik şekilde...
akşam bida yapıym olmadı bakalım o nasıl çıkacaktest hatalı da olabilir.
Canım ben yapcam soğan kürü birde bal çörek otu tarçın
Ins bacim
Benim olmam gereken regli olmadi beta hcg yukseliyo ama cok az.O yuzden beklemedeyim.Son gelismem bu
ayy 8 haziran benim doğum günüm.. sanırım benim yeni batta öyle birşey olacak bakmadım bu ay bakmayacağım da
Merhaba Arkadaşlar :)
Ben aranıza çok yeni katıldım henüz bir kaç saniye oldu olmadı. Daha önceden uzaktan sizi takip ediyordum. 1.5 yıllık evliyim. Biz de artık yavaş yavaş bebek istiyoruz ama üzerine düşe düşe olsun da istemiyoruz. Dün kadın doğum doktorunda muayene oldum. Doktor herhangi bir kistim vs olmadığını söyledi. 1 sene deneyip ondan sonra olmazsa üzerinde titizlenmemiz gerektiğini belirtti. Şu an için bir sorun gözükmüyor diyorlar. Ramazanın da içerisindeyiz ben bu ay için ovülasyon testi ile gün takibi yapmayı planlıyorum :) Sizlerle de süreçte birlikte olmak isterim. Bu arada folik asitte yazdı ona da başlıcam. Herkese çokça sevgiler.
kaç değerin canımEvet 6 gun once baktirmistim negatifti dun baktirdim saglik ocaginda yukselmis.Doktor takip edelim dedi kadin dogumdan randevu aldim sali gunune
Pazarteside saglik ocaginda tekrar bakilcak o zamana kadar regli olmazsam tabi ins
Hosgeldin canim, bende yeniyim baya. Benim Doktor da ayni seyleri söyledi ve folik haplarini kullanmami söyledi.
Allah gönlüne göre versin canim.
Evet adet bittikten 2 gün sonraSoğan kürü adet bitiminde yapılıyor dimi
Evet adet bittikten 2 gün sonra
Benim de bugün son bende cumartesi sabah başlıycamTamam o zaman benim bugün son cumartesi başlarım saol canım
Yaa kaç olacaksin canım,benim yıldönümü 13 haziran ozamana kadar belli olur diye umut ediyorum
Evet bana öyle yaptı cumartesi almıştı kontrole kendiliğinden çatlayıp çatlamadığını görmek istiyorum dedi sen her şartla pazar akşamını değerlendir demişti pazattesi gittiğimde çatlamamıştı iğneyi yapıştırdı :)))Valla bana iki hafta sonra gel dedi şimdi pazartesiyi bekliyorum. Belki kendiliğinden çatlar diye düşünüyordur :))