- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.301
Valla canım hiç bilmiyorum bakar galibaİnşallah canım ama bir de şöyle düşündüm eşimde idrar yolu enfeksiyonu vardı geçmiş mi diye kontrole gidecek o günde benim adetimin 14. Gününe denk geliyor acaba eşimle bende hastaneye gitsem de doktora desem yumurtam var mı büyümüş diye olur mu bakar mı ki
Hayırlısı kuzum iğneden bir gğn önce iğne ertesi üstü üste yapıştır bırakma sakın temem mi :)Canım sen tedaviye neden devam etmiyorsun? Ben ikinciye başladım.
Evet ya ben 4 gün ultrasona girdim devamlı aldı beni bakmak için ve 9.gnden başladı takip etmeye seni bir kere çağırdı dimi ?Eşim istemedi hayatım hem de dişim çok kötü şişti antibiyotik kullanıyorum adetim bitmek üzere bu ay akışına bırakalım dedik doktorumdanda memnun değildim ilgilenmedi
Evet canım 1 kere çağırdı 21 mm olmuş dedi çatlatma iğnesi verdi yolladıEvet ya ben 4 gün ultrasona girdim devamlı aldı beni bakmak için ve 9.gnden başladı takip etmeye seni bir kere çağırdı dimi ?
Çok adiler kuzum ya iyi bi doktor bul bu süreçte iyi vicdanlı duyarlı olması gerçekten önemli iyice araştır bi bakalımEvet canım 1 kere çağırdı 21 mm olmuş dedi çatlatma iğnesi verdi yolladı
Aynen canım zaten gün aşırı gidiyoruz :) iğneden önce sonra seriye bağlicaz:)))Hayırlısı kuzum iğneden bir gğn önce iğne ertesi üstü üste yapıştır bırakma sakın temem mi :)
İnşallah Bitanem hayırlısı ile diliyorum :)) birde doktorum beni sık almıştı ultrasona yumurta kaçabiliyor demişti kaçırmamak adına sıkı takibe almıştı haberin olsun :))Aynen canım zaten gün aşırı gidiyoruz :) iğneden önce sonra seriye bağlicaz:)))
İşte 21mm ama kaçıncı günüdeydi 21mm şöyle Yani anlatayım cumartesi 21mm di pazartesi hala 21mm di kendi kendine çatlamamıştı 2 gün sonra düşün sen gittiğinde çatlamak üzereydi kendiliğinden belkide ? Geç kalındı belkide hoş herşey allahtan tabi ama ihtimaller malesef kuzumEvet canım 1 kere çağırdı 21 mm olmuş dedi çatlatma iğnesi verdi yolladı
13. Günde gittim canım aslında o 14 de gel dedi de siz geç deyince ben gitmiştimİşte 21mm ama kaçıncı günüdeydi 21mm şöyle Yani anlatayım cumartesi 21mm di pazartesi hala 21mm di kendi kendine çatlamamıştı 2 gün sonra düşün sen gittiğinde çatlamak üzereydi kendiliğinden belkide ? Geç kalındı belkide hoş herşey allahtan tabi ama ihtimaller malesef kuzum
Canım ben yapcam soğan kürü birde bal çörek otu tarçınİyi akşamlar kızlar hayırlı ramazanlar olsun hepimize benim bat 8 haziran şuan reglim devam ediyor inşallah evlilik yildonumumuzu 3 kişi kutlarız
Bu arada yokmu Hamis ya okuyamadım pek geçmiş sayfaları ,su soğan kurunu mu yapsak acep
Ins bacimİyi akşamlar kızlar hayırlı ramazanlar olsun hepimize benim bat 8 haziran şuan reglim devam ediyor inşallah evlilik yildonumumuzu 3 kişi kutlarız
Bu arada yokmu Hamis ya okuyamadım pek geçmiş sayfaları ,su soğan kurunu mu yapsak acep
Aa sen beta hcg ye baktırdın ve çıktı mı çok sevindimIns bacim
Benim olmam gereken regli olmadi beta hcg yukseliyo ama cok az.O yuzden beklemedeyim.Son gelismem bu
Evet 6 gun once baktirmistim negatifti dun baktirdim saglik ocaginda yukselmis.Doktor takip edelim dedi kadin dogumdan randevu aldim sali gununeAa sen beta hcg ye baktırdın ve çıktı mı çok sevindim
İnşallah canım kaç çıktıEvet 6 gun once baktirmistim negatifti dun baktirdim saglik ocaginda yukselmis.Doktor takip edelim dedi kadin dogumdan randevu aldim sali gunune
Pazarteside saglik ocaginda tekrar bakilcak o zamana kadar regli olmazsam tabi ins
Canım senin beta kaç şuanIns bacim
Benim olmam gereken regli olmadi beta hcg yukseliyo ama cok az.O yuzden beklemedeyim.Son gelismem bu
Valla bana iki hafta sonra gel dedi şimdi pazartesiyi bekliyorum. Belki kendiliğinden çatlar diye düşünüyordur :))İnşallah Bitanem hayırlısı ile diliyorum :)) birde doktorum beni sık almıştı ultrasona yumurta kaçabiliyor demişti kaçırmamak adına sıkı takibe almıştı haberin olsun :))