- 15 Kasım 2014
- 178
- 161
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.281
Laboquickhangi marka bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laboquickhangi marka bu
bazısının öyle denk geliyor..nasip işte..hayırlısı olsun sıkmayın canınızı..Test yaptım ama olumsuz galiba bu ayda böyle geçti , şimdi bi arkadaşım haber verdi ilk ay denemesinde hamile kalmış onun için sevindim ama bi yandanda içimde burukluk yaşadım
İnşallah hepimiz o günleri görürüzbazısının öyle denk geliyor..nasip işte..hayırlısı olsun sıkmayın canınızı..
KuzuuuuummmmTest yaptım ama olumsuz galiba bu ayda böyle geçti , şimdi bi arkadaşım haber verdi ilk ay denemesinde hamile kalmış onun için sevindim ama bi yandanda içimde burukluk yaşadım
kız nirelerdesim sen yine mi o smileKuzuuuuummmm
Vakti zamanı bu ay değilmiş demek ki, çalışamalara devam
Yanii konumuza uygun diye o smileekız nirelerdesim sen yine mi o smile
Allah kabul etsin canım , bende öyle , ilk gün zor geçyorYanii konumuza uygun diye o smilee
Buralardayım yawrum oruç tutuyom ve çok acıktım
Amin canım seninde Allah kabul etsin...Allah kabul etsin canım , bende öyle , ilk gün zor geçyor
aminn.. diğer grup dağıldı mı bn görmüyorum artıkınAmin canım seninde Allah kabul etsin...
Ewet biraz öyle olduaminn.. diğer grup dağıldı mı bn görmüyorum artıkın
kan şekerinde düşmüş olabilir kuzumEwet biraz öyle oldugözlerim küçüldü ya ..
Aynenkan şekerinde düşmüş olabilir kuzum
Canım sen tedaviye neden devam etmiyorsun? Ben ikinciye başladım.Kızlar ben bu ay sadece soğan kürü uygulycam bugün adetimin 6. Günü. 14. Günü doktora gitsem de yumurtam büyümüş mü diye baktırsam olur mu
Eşim istemedi hayatım hem de dişim çok kötü şişti antibiyotik kullanıyorum adetim bitmek üzere bu ay akışına bırakalım dedik doktorumdanda memnun değildim ilgilenmediCanım sen tedaviye neden devam etmiyorsun? Ben ikinciye başladım.
Anladım canım, hayırlısı olsun inşallah bu ay olur :)Eşim istemedi hayatım hem de dişim çok kötü şişti antibiyotik kullanıyorum adetim bitmek üzere bu ay akışına bırakalım dedik doktorumdanda memnun değildim ilgilenmedi
İnşallah canım ama bir de şöyle düşündüm eşimde idrar yolu enfeksiyonu vardı geçmiş mi diye kontrole gidecek o günde benim adetimin 14. Gününe denk geliyor acaba eşimle bende hastaneye gitsem de doktora desem yumurtam var mı büyümüş diye olur mu bakar mı kiAnladım canım, hayırlısı olsun inşallah bu ay olur :)