- Konu Sahibi minik_prince
- #7.121
3. Veya 4. Günü gidebilirsinDoktor adet olursan gel dedi sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Veya 4. Günü gidebilirsinDoktor adet olursan gel dedi sadece
İns canım rabbim gonlune gore versinYok yok bu yola girdik artık dönmem 1 ay sonra evlilik yıldönümümuz inşallah 3 kişi olarak kutlarız
Pardon canım ben başkasıyla karıştırdım 15 gün sonra iğneden çıkıyormuş ben 16. Gün adet oldum3. Veya 4. Günü gidebilirsin
İns canım rabbim gonlune gore versin
Ayy inşallah yaaa15.gün de isen testi yap kuzum benim doktorum 13.gğnde yakalarız demişti iğneden sonra senin rahat rahat belli okur bügün :)
Yok canim az bisey degil maalesef nasip artikYaa test yaptinmi peki belki yerlesmedir
Haydi güzel haberini bekliyorum birimiz yakalasın şunu iğne olanlardan :) umut olsun şurda daha denk gelmedim :)))Ayy inşallah yaaa
Ay inşallah ya benimde bi yanım umutlu bi yanım umutsuzzz inşallah vardır ama pazartesi evlilik yildonumumuz o gün yapmayi planlıyorum :)Haydi güzel haberini bekliyorum birimiz yakalasın şunu iğne olanlardan :) umut olsun şurda daha denk gelmedim :)))
Insallah canim hepimizin yuzu guler insallah isteyen herkesin allahin izniyleIns siparis veremeden hamile kalirsin bacim
sende baya baya belirti war hamile olma ihtimalin yüksek canım,bende akıntı war,kasıklarda arada batma gibi şeyler oldu ama bu aralar fazla olmadı,belimde sadece bi sabah hayırlı ağrıdı diye,göğüs hassasiyeti yeni yeni oda bat yaklaştı diye de olabilir,bide bi duygusallik warCanim goguslerde hassaslik var belim agridi iki gun bide kasiklarima hafif sanci girip durdu dunde sulu pembe kanama gibi oldu 2 damla ve hafif kahve oldu gecti sari akintim var ve hep altim islak gibi hissediyorum ama oyle asiri olmuyor akintim simdi sadece akinti var Hayirlisi olsun tek istegim o
bazen erken yumurtlama olabilirmiş bazen de geç ovülasyon testiyle emin olabilirsin aslindaKızlar 30 günde bi adet oluyorum adetin 8. Günü yumurtlama akıntısı geldi kasıklarım ağırıyo normalde 14. Gün geliyordu bu akşam akıntı. Şimdi böyle olması normal mi ilk kez böyle oldu ?
Malesef testim yok cevap için tşk ederimbazen erken yumurtlama olabilirmiş bazen de geç ovülasyon testiyle emin olabilirsin aslinda
Test yapmalısın bence hamile olma ihtimalin Yüksek kuzum yerleşme kanaması gelmiş sanırım inşallah gebesindir Test yapmalısın bence :)Merhaba kızlar oncelikle allahım hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah tabi banada ben catlatma ignesi vuruldum adetim iki gun gecikti ve bu aksam uzeri akıntıyla karısık pembemsi biseyler geldi ve devamı gelmedi normalde cok agrılı adet olurum ama bu sefer hastanelik olacak kadar agrımıyor karnım sizce hamilemiyimdirrr
İnşallah allahım yaa bu guzel günde en büyük hediye olur bana allahım tüm istiyenlere versin yarabbimmm birde canım azcık koyu biseyler geldi tuvalette ama damla damla yerlesme kanaması böyle olan varmı acabaaaaacabaaaa ama yinede kasıklarım agrımıyor normalde hastanelik olurdummTest yapmalısın bence hamile olma ihtimalin Yüksek kuzum yerleşme kanaması gelmiş sanırım inşallah gebesindir Test yapmalısın bence :)