- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
Ssbr et hershey guzel olacak dualarimiz seninle..inshAllah en kisa zamanda guzel haber verirsin...test yapma yanilta biliyor kesin sonuc kanda cikar bizede habef veririsinKızlaaar bana da dua edin! Catlatma iğnesinin bugun 11.günü, 12.günden sonra çıkar diyorlar testlerde silik de olsa. Bugun dayanamadım yaptım ben test, negatif, yarın da deneyecegim.
Doktor 5 nisan’da kan testi yaptır demişti.
Umarım kırmızı kart görmem o zamana kadar
Evet bizdede oyleydi ilk bashlarda istemiyordu ama shimdi goruyorumki ilk bashlarda 100/80 hamile kaliniyorTesekkurlerya pek bi bilgim yok. Esim pek istemiyordu baslarda o yuzden ben de umutsuzdum ne doktor ne biseye gitmedim. Cok istedigimden simdi yeni denemeye baslayinca umut cok herseyi yormaya calisiyorum iste
Evet yaaa inşallah :)))
InshAllah Allah gonlumuze gore versin:))batin ne zaman?ne kadar zamandir deniyorsunuz?kac zamandir evlisiniz:)))cok oldu biraz)Evet yaaa inşallah :)))
Ay hafi insallah haber ver mutlaka canimm guzel haberlerini bekliyoruzzzKızlaaar bana da dua edin! Catlatma iğnesinin bugun 11.günü, 12.günden sonra çıkar diyorlar testlerde silik de olsa. Bugun dayanamadım yaptım ben test, negatif, yarın da deneyecegim.
Doktor 5 nisan’da kan testi yaptır demişti.
Umarım kırmızı kart görmem o zamana kadar
Neden oyle dushunuyorsunki??benim ablamda ilk gebeliyinde bademcik iltihabi olmushtu . Onun ona zarari yokki sen yumurtlama gunlerini deyerlendirirsen tutar inshAllah pozitif ol iyi sheyler dushun
İnşallah canım inşallahAl b
Al bendende o kadar. Senin az kalmis yine guzel haberlerini bekliyoruz mutlaka
InshAllah kuzumBiraz evvel antibiyotik içmeye başlamadan bi kez daha gebelik testi yaptım. Tertemiz negatif.
İnsallah önümüzdeki aya olur. Klomen kullandıracak yine doktor ama bu kez artıracak muhtemelen. Geçen ay gunde iki tane içmiştim. Bakalım bu ay ne olacak.
Beklemekten cok sıkıldım. Nolur hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeklerimiz artık.
Canım belki sana yarAyabilir bi macun var Google a yaz hanımlara özel macun instagramEvet canım pco var bende 23 şubatta da tarlusalla adet olmuştum.
Karışık kızartma yaptım görüşmek üzereSendemi oylesinbende oyleyim git kuzum git yemek yap :))))
Bende boreyi isitiyordum yaktimKarışık kızartma yaptım görüşmek üzere
Aynen cnm benmde ilk gebelgm gibi değil demekki değişiyor inş kaynanama çekmişimdirde belirti yaşamadn öğrenirim:)Bilmiyorumki kuzum benimde kafam ondan karishti ilk gebeliyimde 1hafta kala bayaa belirtim vardi:)))tutmazsa tutmasin yaaa Allah ne zaman kismet ederse artik bekleriz:)))bosh ver dushunme daha bende dushunmiyecem:)belki surpriz olur :))
Az kaldi:)))Aynen cnm benmde ilk gebelgm gibi değil demekki değişiyor inş kaynanama çekmişimdirde belirti yaşamadn öğrenirim:)
Ben öle takmıyrmda artk bet sonuç istyrm ya
Aynen bugün baya rahttm dün temzlk yaptm evde iş yoktu dünden yemkte var :) ohh keyif yapyrm sen naptn yemk iişleriniAz kaldi:)))
Bende dun ishlerimi gordum rahatladim yemek ishini gece saat 4 de kocam borek pishirdi benim icin onuda shimdi yaktimAynen bugün baya rahttm dün temzlk yaptm evde iş yoktu dünden yemkte var :) ohh keyif yapyrm sen naptn yemk iişlerini
Ayyy kuzum hicbishey inshAllah nisana kismet...Arkadaşlar malesef mens oldum an itibariyle. Belirtiler meğer adet belirtileniymiş.minik_prince çektim kırmızı kartı yazarsın haneye
Bende boreyi isitiyordum yaktimgorushmek uzere
Ya güldürme nolurBende dun ishlerimi gordum rahatladim yemek ishini gece saat 4 de kocam borek pishirdi benim icin onuda shimdi yaktim
Ah canım biz de çekicez kırmızı kart az kaldıArkadaşlar malesef mens oldum an itibariyle. Belirtiler meğer adet belirtileniymiş.minik_prince çektim kırmızı kartı yazarsın haneye