- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.881
Malesef negatif cikti ama umidimi yitirmedim bat i beklicem 3-4 gun var
Belirtilerim asiri belirgin ve fazlaydi bide dayanamadimDaha bata varmış senin ya hemen niye yaptırdın ki canım ,evet ümidi kesmek yok geç döllenmedir belki inşallah pozitif cikar
Belirtilerim asiri belirgin ve fazlaydi bide dayanamadim
Canım ne gibi belirtin var?Belirtilerim asiri belirgin ve fazlaydi bide dayanamadim
Aynen canım ya ben de artık daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Allah’ım görsün bizi de bebişlerimizi yollasın inşallah :)Herkeste bisey çıkıyor ya yedigimye içtiğimiz herşey de bişey var artık,stres gecim derdi bizleri mahvetti.insallah en kikı zamanda hamile kalırsın canım.bakalim ben nolucam
Bakalım bi test sonucu gelsin de ona göre alırım keçiboynuzu. Şimdi iç desem daha çok stres yapar. İnşallah bu ay gelir yavrularımız ya :)Amin. Stres yapmasın inşaallah bir sorun çıkmaz. Keçi boynuzu pekmezi çok iyi geliyor. Ki zaten sadece 1 sağlıklı sperm lazım yumoşa. Klomen bende işe yaramadı kist yaptı iki kere kullandım.
Canım deneyin olmazsa doktora gidin. Allah korusun bir sorun varsa ilerlemeden hemen çözersiniz. İyi bir doktor bul doktorlar rahatlatıyorlar hem :)biz de bu ay 1 daha denicez eğer olmazsa eşim doktora gidelim diyo.benim de gidesim yok nasıl olcak bilmiyorum.eşler bizden çok stres yapıyolar zaten.
İnşaallah hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimiz olsun hepimizinBakalım bi test sonucu gelsin de ona göre alırım keçiboynuzu. Şimdi iç desem daha çok stres yapar. İnşallah bu ay gelir yavrularımız ya :)
Aynen kuzum bende hep onu soylerim yok ya biz uzulmeyiz zamani degil daha deyip geceriz mersk etmeDeme ya deme deme .... umutluydum ben kapıyı açmadan sizden umutluydum ama çokoldun ama kuzum ben şuna inanıyorum ne yaparsan yap herşeyi tam yapsan dahi (hani biz takibe giriyoruz ediyoruz üzerine iğne falan zaman bakımından) rabbim ne zaman isterse o zaman İşte doğru an hayırlısı ilke vaktin tez vakitte gelsin diliyorum o halde :) insanın içi kırılıyor ama gönlünün umudundan hiç vazgeçme olur mu :))
Hayirli olsun kuzum inshAllahGünaydın cnm ceviz suyunu esimde bende içiyorum bugün 4 gün oldu başlayalı ins hayırlı haberlerle yazarım buraya
Tamamdir kuzum@swelllady bat 14 mayis
Tamamdir kuzumBat 17 mayisminik_prince
Kuzum hayirli olsunCanım kese 5 mm beta hcg 1894 çıktı doktor sorun yok dedi haftaya tekrar gidicemminik_prince
Teşekkürler canım bide bebişimle kalp atışını duyayım yeter banaKuzum hayirli olsunAllah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin bi tek stress yapmayin her shey iyi olacak kafaya cok takmayin cokta arashtirma yapmayin her kesin orqazimasi farkli bunu bilin
Sağol tatlımm ah banamı dedinsedaerg9291 tebrik kuzum❤❤❤❤Allahim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin inshAllah kendinize dikkat edin stres yapmayin arashtirmalar yapmayin