- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 40
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.861
Çok sevindim hayırlısı olsun arkadaşım :))) geç döllenme değil gayet erken yakalamışssın erken oluşmuş daha regline var çünkü Bitanem :))) Allah’a emanet :)) hayırlı haberlerin devamı gelsin :))Benim belirtim ara ara midem bulanıyordu birde çok sıcak basıyodu bide bacaklarım sızlıyodu canım
Çok sevindim hayırlısı olsun arkadaşım :))) geç döllenme değildir gayet erken yakalamışssın erken oluşmuş daha regline var çünkü Bitanem :))) Allah’a emanet :)) hayırlı haberlerin devamı gelsin :))Benim belirtim ara ara midem bulanıyordu birde çok sıcak basıyodu bide bacaklarım sızlıyodu canım
Canim rabbim hepimizin dyasini kabul etsin insaallah allah razi olsun tatlımCanım çok tesekkur ederim haber verdigin için ,edicem canım mutlaka söz veriyorum .inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda herşey yoluna girer
Insaallah
Canim rabbim hepimizin dyasini kabul etsin insaallah allah razi olsun tatlım
Amin. Stres yapmasın inşaallah bir sorun çıkmaz. Keçi boynuzu pekmezi çok iyi geliyor. Ki zaten sadece 1 sağlıklı sperm lazım yumoşa. Klomen bende işe yaramadı kist yaptı iki kere kullandım.Canım bende gittim bugün klomenle devam edicez bu ay da, bir de eşinden sperm testi istedi. Eşim de strese girdi bende sorun çıkarsa diyeAllah’ın tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize :) Mcz09
amin tatlım çok teşekkür ederimÇok sevindim hayırlısı olsun arkadaşım :))) geç döllenme değil gayet erken yakalamışssın erken oluşmuş daha regline var çünkü Bitanem :))) Allah’a emanet :)) hayırlı haberlerin devamı gelsin :))
biz de bu ay 1 daha denicez eğer olmazsa eşim doktora gidelim diyo.benim de gidesim yok nasıl olcak bilmiyorum.eşler bizden çok stres yapıyolar zaten.Canım bende gittim bugün klomenle devam edicez bu ay da, bir de eşinden sperm testi istedi. Eşim de strese girdi bende sorun çıkarsa diyeAllah’ın tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize :) Mcz09
Kizlaarrrr gunaydiinnnnn
Dun kan vermistim bugun kan sonucum cikicak
Nolur dua edin gebis olayim askimin meyveleri abi ve abla olsunlar
NE KANI İSTEDİ PEKİ BETA HCGMerhaba kızlar bugün geldim doktora kese gözüktü şüküt ama çok küçük 5mm dedi kan tahlili istedi şimdi kan verdim sonıcınu bekliyorum anlamıyprum şimdi ne sorun var acaba
betana bakacaktır muhtemelen bir de progesteron gözün aydın artık endişe etme sadece dua edelim gelişsin bebişş kalbinin atışını görelimm:)Merhaba kızlar bugün geldim doktora kese gözüktü şüküt ama çok küçük 5mm dedi kan tahlili istedi şimdi kan verdim sonıcınu bekliyorum anlamıyprum şimdi ne sorun var acaba
Progestron bakmışlardı 4 gün önce 7.56 çıkmıştı inşallah canım gelişirbetana bakacaktır muhtemelen bir de progesteron gözün aydın artık endişe etme sadece dua edelim gelişsin bebişş kalbinin atışını görelimm:)
Evet canım beta hcg istediNE KANI İSTEDİ PEKİ BETA HCG
Kizlaarrrr gunaydiinnnnn
Dun kan vermistim bugun kan sonucum cikicak
Nolur dua edin gebis olayim askimin meyveleri abi ve abla olsunlar
Malesef negatif cikti ama umidimi yitirmedim bat i beklicem 3-4 gun varHadi inşallah canım ,haber ver bize de
Kanda negatifse pek umut bağlamayın bi dahaki ay için hazırlık yapın bol bol dua et eşine fındık keçiboynuzu pekmezi falan yedir kendinde ye pozitif olMalesef negatif cikti ama umidimi yitirmedim bat i beklicem 3-4 gun var