- 25 Ocak 2017
- 196
- 135
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.901
Yeni hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarım sizlerede böyle karnınızda ağrı oluyormu arada İlk değerim 83 çıktı yarın tekrar test yaptırıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
P Pelinimben hoshgeldin kuzum❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤nasilsin????nasil oldunuz tedaviye devammi??
Benmde 25 mart Hala adet olmadö 8 gün gecikti ama düzensiz oluyo zaten yaptığım testler hep negatif çıktı ne kadar daha beklcem blmyorm geç döllenme olablr dedi doktr bi umut beklyorm10 nisan benimde bat :) bu ay erken yumurtladım galiba hayırlısıyla bekliyorum nisan ayını:)
Ev taşıycam bende .. afedersin boza pişiyor popomda :))iyiyim kuzum napayım koşturmaca İşte çok şükür yaşıyoruz :))) iyi ol iyi hepimiz iyi olalım kuzum benimAynen kuzum bende hep onu soylerim yok ya biz uzulmeyiz zamani degil daha deyip geceriz mersk etmenasilsin napiyosun???
Bulanti her kokudan tiksinme kasiklarda hafif agriCanım ne gibi belirtin var?
Ola bilir canım.inşAllah vardırBulanti her kokudan tiksinme kasiklarda hafif agri
Doktor regliden bi kac gun sonra bakalim dedi erken oldugu icin cikmamais olabilir dedi hala umutluyum
Ben 6 yildir korunuyordum o yuzden olmayabilirde aman napim yiyecek ekmegi varsa ben istemesemde olur zatenAh işte dayanamıyoruz hiç sabirsiziz ya dur bakalım erken daha umutsuzluk yok
evet doktor araştırmak lazım ama benim de işte hiç niyetim yok.bakalım gerek kalmaz inşallah.Canım deneyin olmazsa doktora gidin. Allah korusun bir sorun varsa ilerlemeden hemen çözersiniz. İyi bir doktor bul doktorlar rahatlatıyorlar hem :)
geç döllenme veya gebelik olabilir.genelde burda bu şekilde sonuçlar alındı diye biliyorum.siz düzenli bi şekilde yapın ama bence battan 1 gün önce idrar testiyle kesinleştirin.Adet dönemine yakın LH degeri yükselir mi bende ovulasyon testinde ikinci cizgi silik cikti gebelikle alakasi olur mu regl olana kadar yapicam testi 5 gün var ya
27 nisanda cikmisti cift cizgi simdide tekrar belirmeye basladi hayirlisi ins yageç döllenme veya gebelik olabilir.genelde burda bu şekilde sonuçlar alındı diye biliyorum.siz düzenli bi şekilde yapın ama bence battan 1 gün önce idrar testiyle kesinleştirin.
bu defa nasip olur inşallah canım.ya şu an duygulandım ağladım ilk bebegimde kavuşamadık.. 6 ay bekledim,simdi tekrar deniyoruz bu 3. ay ,bata bi hafta war...artik hayırla ve saglikla kucagima almak istiyorum,sürekli belirti ariyorum bata 1 hafta war ama bu sefer cok istiyorum saglikla ve hayırlısıyla her ay beklemek çok zor
ya şu an duygulandım ağladım ilk bebegimde kavuşamadık.. 6 ay bekledim,simdi tekrar deniyoruz bu 3. ay ,bata bi hafta war...artik hayırla ve saglikla kucagima almak istiyorum,sürekli belirti ariyorum bata 1 hafta war ama bu sefer cok istiyorum saglikla ve hayırlısıyla her ay beklemek çok zor
Allah hayırlısını nasip etsin bende 38 ay boyunca bekledim. Geldi ve gitti bebeğim. 10 gün içinde Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda benide unutmasınya şu an duygulandım ağladım ilk bebegimde kavuşamadık.. 6 ay bekledim,simdi tekrar deniyoruz bu 3. ay ,bata bi hafta war...artik hayırla ve saglikla kucagima almak istiyorum,sürekli belirti ariyorum bata 1 hafta war ama bu sefer cok istiyorum saglikla ve hayırlısıyla her ay beklemek çok zor
Eğer regl de düzensiz değilsen yarın da gelmez ise sabah büyük ihtimalde tutmuştur kuzum inşllah hayırlısı ile güsel haberlerini alırız :)Benim de yarın çatlatma iğnesinden sonra 15. Günüm ve doktora gitcem dua edin arkadaşlarım lütfen hamile olayım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın