- 25 Ocak 2017
- 196
- 135
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.841
bu ne demek kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun cocuklarimdan bana ne eziyetleri var ne zahmetleri eminim kardesleri olsa benden iyi bakarlarHayirlisi olur insallah. Benim oglan 3.5 yaşında. Bakalım bizde istiyoruz 2.'yi... inşallah hayirlisi olur
Masallah.. senin bebisler büyümüşler... zor olmaz hic sana.. hatta yardimci bile olurlar.. aslinda en mantiklisi ikiz dogurmak ama iste biraz yorucu...
Hamilesin kuzum.tebrikler.ama daha yeni 3 haftalık qaliba.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinLABORATUVAR SONUÇLARI
TETKÝK SONUÇ BÝRÝM NORMAL DEÐER
BETA HCG siklus 83.56 mIU/mL
siklus < 5
menopoz < 13
hamile 4-5 haft 1500 - 23000
hamile 5-6 haft 3400 - 135300
hamile 6-7 haft 10500 - 161000
hamile 7-8 haft 18000 - 209000
hamile 8-9 haft 37500 - 219000
hamile 9-10 haf 42800 - 218000
hamile 10-11 ha 33700 - 218700
hamile 11-12 ha 21800 - 193200
hamile 12-13 ha 20300 - 166100
hamile 13-14 ha 15400 - 190000
hamile 2.trimes 2800 - 176100
hamile 3.trimes 2800 - 144400
işte bende anlamadım orda haftada yazmayıncaHamilesin kuzum.tebrikler.ama daha yeni 3 haftalık qaliba.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Adetin geçmemiş qalibaişte bende anlamadım orda haftada yazmayınca
evet normalde çarşamba günü ayın 9.da sen diyosun ki 3 haftalık gebesin doğrumu tatlımAdetin geçmemiş qaliba
Qaliba geç dölllenme olmuş.2 haftalik bile ola bilir.değer biraz düşük.ama yinede sana 4 haftalık diyecekler.çünki son adet tarihinden hesablanıyor.evet normalde çarşamba günü ayın 9.da sen diyosun ki 3 haftalık gebesin doğrumu tatlım
hadi hayırlı olsun :)MERHABA KIZLARBEN BU 6 GÜN ÖNCESİNDEN YAPILAN GEBELİK TESTİNDEN YAPTIM BEKLENEN REGL TARİHİM 9 MAYIS İDİ . SİZCE BU NE DEMEK SİLİK ÇIKTI ÇİZGİ
Qaliba geç dölllenme olmuş.2 haftalik bile ola bilir.değer biraz düşük.ama yinede sana 4 haftalık diyecekler.çünki son adet tarihinden hesablanıyor.[/QUOTE sonucu ablamın doktoruna gösterdik gebelik var 2 gn sonra tekrarlasın demiş.şuan elim ayağım titriyor kızlar
evet sonucu ablamın doktoruna gösterdik gebelik var testi 2 gün sonra tekrarlasın demiş. şuan elim ayağım titriyorQaliba geç dölllenme olmuş.2 haftalik bile ola bilir.değer biraz düşük.ama yinede sana 4 haftalık diyecekler.çünki son adet tarihinden hesablanıyor.
teşekkür ederim canım şuan erken gibi şu testi tekrarlayalım bide inşallah kötü birşey olmazhadi hayırlı olsun :)
Hayirli olsun saglikla kucagina al ins darisi bize ve kiymetini bilecek herkese insevet sonucu ablamın doktoruna gösterdik gebelik var testi 2 gün sonra tekrarlasın demiş. şuan elim ayağım titriyor
Amin canım güzel dualarınız için çok teşekkür ederim.rabbim inşallah tez zamanda anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Gerçi ben hala şoktayım. Değerlerim 2 katına çıkana kadar ve keseyle kalp atışını duyana kadar nasıl zaman geçicek hiç bilmiyorumsedaerg9291 cnm hayirli olsun.saglikla kucaginada alirsin insallah.bizlere de duaci olursan cok seviniriz.hepimiz bebislenelim insallah.amin.
Benim belirtim ara ara midem bulanıyordu birde çok sıcak basıyodu bide bacaklarım sızlıyodu canımsedaerg9291 buara belirtilerin var mi.bizleri de bilgilendir.
Denizliche canim ben doktora gittim bugun tekrardan tahliller yapilicak allh izin verirse bi daha ki ayilac tedavisine baslicaz bugun kan verdim 25mayista bi daha esim icin de 10haziranda randevusu var bakalim dua et canim benim
Canım bende gittim bugün klomenle devam edicez bu ay da, bir de eşinden sperm testi istedi. Eşim de strese girdi bende sorun çıkarsa diye Allah’ın tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize :) @Derman00Canım çok tesekkur ederim haber verdigin için ,edicem canım mutlaka söz veriyorum .inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda herşey yoluna girer
Canım bende gittim bugün klomenle devam edicez bu ay da, bir de eşinden sperm testi istedi. Eşim de strese girdi bende sorun çıkarsa diye Allah’ın tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize :) @Derman00