- Konu Sahibi minik_prince
Kocakari lafı oyle ciddenA a a ilk kez senden boyle bishey duyuyorum:))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocakari lafı oyle ciddenA a a ilk kez senden boyle bishey duyuyorum:))))))
Kocakarilar soyluyorsa vardir bir bildiklericunku o zamanlar doktor muayine filan olmamish kendileri hiss etmish hersheyi:)))Kocakari lafı oyle cidden
Netten sipariş verdim yapıcam inş pazartesi kısmetseAz kaldi 2ce gun :))))hicmi test yapmatin????ben kendimi nasil tutacam bilmiyorum
Canımm senin bat kaçtı hafızam iyi değil deKocakarilar soyluyorsa vardir bir bildiklericunku o zamanlar doktor muayine filan olmamish kendileri hiss etmish hersheyi:)))
InshAllah kuzum:))))o zaman daha acik acik anlatirsin:))))Cikarsa soylucem sonucu
Normalde gecikir mi30 martta benim adet günümdü dün evde test yaptım negatif çıktı
Sendemi oylesinbende oyleyimgit kuzum git yemek yap :))))Netten sipariş verdim yapıcam inş pazartesi kısmetse
Resmen Yemek yapmadım hâlâ
İki işi bi arada yapamıyorum
Beklemek zor zanaat
Evet canım pco var bende 23 şubatta da tarlusalla adet olmuştum.Normalde gecikir mi
Belki gec dollenmedir:)))30 martta benim adet günümdü dün evde test yaptım negatif çıktı
9 nisan:))))Canımm senin bat kaçtı hafızam iyi değil de
6/9 falan mıydı
Ayyy inşallah çarşamba günü kan testi yaptırsam çıkar herhalde varsa dmiBelki gec dollenmedir:)))
Gecmish olsun inshAllah gec dollenmedirEvet canım pco var bende 23 şubatta da tarlusalla adet olmuştum.
Evet evet kesin sonuc verir merak etme:)))))yumurta takibi filan yaptirdinnmi hic????Ayyy inşallah çarşamba günü kan testi yaptırsam çıkar herhalde varsa dmi
Al bendende o kadar. Senin az kalmis yine guzel haberlerini bekliyoruz mutlaka3 Nisa’n ama her dakika aklım kırmızılarda
Bi iki güne WC’ye Girme korkusu da başlar
Bu kafayla zor hamile kalırım
Bir soru daha cok soru sordum kafa yordum ama :)) bu bulanti olayi sadece sabahlari mi ya. Hep oyle yaziyo her yerde benim gun iciinde aksamlari daha cok :/Evet evet kesin sonuc verir merak etme:)))))yumurta takibi filan yaptirdinnmi hic????
Delimisin ne istiyorsan sor....her kesde farkli oluyor ben ilk kaldigimda bulanti vardi birde yemek yerkenBir soru daha cok soru sordum kafa yordum ama :)) bu bulanti olayi sadece sabahlari mi ya. Hep oyle yaziyo her yerde benim gun iciinde aksamlari daha cok :/
Tesekkurler ya pek bi bilgim yok. Esim pek istemiyordu baslarda o yuzden ben de umutsuzdum ne doktor ne biseye gitmedim. Cok istedigimden simdi yeni denemeye baslayinca umut cok herseyi yormaya calisiyorum isteDelimisin ne istiyorsan sor....her kesde farkli oluyor ben ilk kaldigimda bulanti vardi birde yemek yerken