- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
Yok canim herkesde illa belirti olacak die bishey yok benim hamish kaldigim ayda hormonlarim cok yuksek cikmishti hic dushumemishtim hamile kala bilirim die :)))doktorda sagolsun boyle deyerlerle hickimse hamile kalmadi shindiye kadar soyledi umudumu tamamile kayb etdirdiVay be baya hissetmişsin ama belli olmuyo işte bazen insan hiç hissetmiyo :)) şu göğüste halkalanma diolar ya o şart mı yaa tık yok
İnsallah ama umutlanmak istemiyorum bat daha 10nisanda bakalimHicbisheye baglama:))))))))oluyorsa bunlar inshAllah guzel haberler vardir demektir:)
Evet umutlanmamak lazim:)))bende oyle yapiyorum guaki:))))İnsallah ama umutlanmak istemiyorum bat daha 10nisanda bakalim
Bat tarihin ne zaman canim belli mi olur hem karamsarlik olmadan cok umut baglamadan devam etmeliyizÜzüldüm canımdile kolay ...
Çatlama olayını ben de bilmiyorum ve bubay değil her ay çalıştık evliliğin ilk gümünden beri...
Canım işte kim hamile olsa beklemeden oluyo :)) konu mu açsam beklerken hamile olan hiç mi yokYok canim herkesde illa belirti olacak die bishey yok benim hamish kaldigim ayda hormonlarim cok yuksek cikmishti hic dushumemishtim hamile kala bilirim die :)))doktorda sagolsun boyle deyerlerle hickimse hamile kalmadi shindiye kadar soyledi umudumu tamamile kayb etdirdibende ilishkimi dersin gezmekmi dersin nete girip arashtirmalar yapmami dersin:)))hicbishey yapmadim kafama takmadim dushundumki kalmiyacagim bisheyi neden izliyimki)))tun bu belirtileride hormonlara baglamishtim di gelki adet gunumde gelmedi hicbishey 3gunden sonrada eshimin zoruyla test yapmishtim:)
Yok galibaCanım işte kim hamile olsa beklemeden oluyo :)) konu mu açsam beklerken hamile olan hiç mi yok
3 Nisa’n ama her dakika aklım kırmızılardaBat tarihin ne zaman canim belli mi olur hem karamsarlik olmadan cok umut baglamadan devam etmeliyiz
Bi kişi olsa ona umut bağlıcamYok galiba
Eh kuzum bosh ver yaa ...birisi cikip deseki ben bekliyordum hamile kaldim ondan bize ne fayda:)))))))bizimde bir zamanimiz var elbet kimisinde gec kimisinde erken .kimisinde kolay kimisindede olayBi kişi olsa ona umut bağlıcam
Resmen oturdum bekliyorum
Eh kuzum bosh ver yaa ...birisi cikip deseki ben bekliyordum hamile kaldim ondan bize ne fayda:)))))))bizimde bir zamanimiz var elbet kimisinde gec kimisinde erken .kimisinde kolay kimisindede olay
Kimi takmış alaturkaya
Kimi Batı’dan şikayetçi....
Yani rahimde kıpırdama oluyo sanki bisey hareket ediyo gibiO ne demekki anlamafim kuzum??????
Ama öyle bildiğin oturdum bekliyorumAllahim ne kadar guldum hemde sesli o ne oturush kiz iyiki bura var yaa burda konushuyoruz zaman akiyor
A a a ilk kez senden boyle bishey duyuyorum:))))))Yani rahimde kıpırdama oluyo sanki bisey hareket ediyo gibi
Az kaldi 2ce gun :))))hicmi test yapmatin????ben kendimi nasil tutacam bilmiyorumAma öyle bildiğin oturdum bekliyorum