- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 36
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.421
ay insaaalah25 inde olmam gereken adetimin 30 unda oldum bi öyle gecikme var birde adetim kahverengi geldi hep arada kırmızı oldu arada kahverengi oldu hatta o sıralar cok adet sancısı çektim o sırada bile yapıyım test dedim hep negatif çıktı ilk defa bugun içimden bi ses yap dedi normalde yapmıcaktım bugun 2. çizgi silik çıktı şaşırdım işte inanmıyorum hala varsa bile
Iyiyim kuzum sen nasilsin?????napiyosun??benim gibi yoktun sende:)))))Canımınnn içi nasılsın beybimmmm
Valla hep öyle derler haz mutluluk sipermi kaliteli yapar derler sonra aklıma istemeden yapılan çocuklar biri isterken diğeri istemez ya yada denk gelir allah verecekse her türlü veriyor yeterki zamanı olsun arkadaşım yorma kafanı bunlarla :)) olmuş şükür dielim :))) değerlendirmişsiniz devamı gelir inşallah yeterki zamanı olsun :)))kızlar bişi sorcam içime kurt düştü
şimdi dün benim yumurtlama günümdü ama eşimde okadar yorgundu ki çok isteksizcesizce oldu acaba sperm kalitesini etkiler mi bebegin sagligini tutunmasini,siz hep istekli mı yapiosunuz :)
İyiyim kuzum buralardayım kıs kalabalık oldu tanıdıklarım yok olduIyiyim kuzum sen nasilsin?????napiyosun??benim gibi yoktun sende:)))))
InshAllah kuzum:))Bat 14 mayıs
Bu ay 36 saatte bir istekli şekilde ilişkiye girdik ve eşime sürekli harup pekmezi verdim hergün yürüyüş egzersizleri yaptım. 4. Denemem inşallah olmuştur...
Canim yaaakızlar bişi sorcam içime kurt düştü
şimdi dün benim yumurtlama günümdü ama eşimde okadar yorgundu ki çok isteksizcesizce oldu acaba sperm kalitesini etkiler mi bebegin sagligini tutunmasini,siz hep istekli mı yapiosunuz :)
Yok yaa cok etkilemez kuzum yeri geldi hepimiz zorlayarak yaptik sonucta :)) batlari beklemece artikİyiyim kuzum buralardayım kıs kalabalık oldu tanıdıklarım yok oldu) kenarda sessizce okuyorum öle :)) nasıl ne durumdasın civcivim :)
Aynen yaBenim ilk 59.gunde geldi digeri 29.gun gelmisti duzeldi sandm smdi doktor bi hafta daha bekle kendi adetin olursa daha iyi dedi ptesi baslicam tarlusali ondan sonra hotmonlarmi bakcak bakalm nolcak bide olmuyo sonra yumurtlarsam bende bilmyom keske elimizde ultrason olsa baksak nevar yok ya
Hicbishey olmaz kuzum en azindan adetin gecmedi kismet bu ishler onunda bi zamani var uzulme sen ❤❤❤❤valla çok moralimiz bozuldu..özellikle eşimin..bu sabah da regli oldum zaten..test yanlış mı ki fln diyodu da..doğruluğu kanıtlandı yani...
Yavash yavash gidiyo :))))))
Bencede tutunmaya karar vermishtir ay inshAllah haber ver mutlaka stress yapmaKızlar benim bhcg 734 e çıkmış. Daha doktorun yanına giremedim dış gebelik mi acaba
Bu hamilelik testiyse var kuzum❤❤❤❤❤❤❤
Aaaa ben shimdi dikkat ettim emojiyeKiz sevismek istedimseni kahr olma emi
6 daha ama bence yok kuzumKaç kaldı kaç :)))
Ayni yaaaa bende oyle yapiyorum eskilerden hickimse kalmamishkiİyiyim kuzum buralardayım kıs kalabalık oldu tanıdıklarım yok oldu) kenarda sessizce okuyorum öle :)) nasıl ne durumdasın civcivim :)
Cok guzel dimi?Aaaa ben shimdi dikkat ettim emojiye
Napiyosun???alemsin kız :)
Değer yükselmiş ama az dedi. Ultrasondan baktı rahimde kese yok yumurtalıklarda görünmüyor. Yarın aç karna gel içeriyi temizleme işlemi yapalım ve kanda tekrar bakalım dedi.Bencede tutunmaya karar vermishtir ay inshAllah haber ver mutlaka stress yapma