- 15 Kasım 2014
- 178
- 161
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.301
Evet canım eşitti. Bugün de yaptım hafif silikleşmiş ama hala varbende de bugün çift çizgi war fakat eşit koyulukta değil sanki hala ,seninkiler eşit koyulukta mi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım eşitti. Bugün de yaptım hafif silikleşmiş ama hala varbende de bugün çift çizgi war fakat eşit koyulukta değil sanki hala ,seninkiler eşit koyulukta mi canim
Canım geçen ay senmi söylemişdin.bi haraket vardı.ağrı girince hamileydikYevrummmmmmm. ))
Hayirli olsun canim benimmm :))❤Çok teşekkür ederim kuzum saolun çok mutluyum :
Bi test yapsana:))))günaydın balam benim bat a 2 gün var..heyecanlı bekleyiş sürüyor..sen napıyosun nasılsın?
ayh geçen aydan hüsranlardayım ya..ne kan veresim var ne idrar testi yapasım..Bi test yapsana:))))
Olacak olacak olmuyacakta olmuyacak kendini stresse sokma en azinda pozitifi ya goreceksin yada stressden kurtulacaksinayh geçen aydan hüsranlardayım ya..ne kan veresim var ne idrar testi yapasım..
haklısın canım benim..çıkcam şimdi haber veririm size de..hayırlısı olsun hepimiz için..Olacak olacak olmuyacakta olmuyacak kendini stresse sokma en azinda pozitifi ya goreceksin yada stressden kurtulacaksin
ben varimKızlar bat 15 Mayıs olan var mı ? çocuğu yapmak ayrı birde beklemek ayrı stres ya böyle
ben varim
Bekliyorum yarın gidecez doktora. Daha kanama falan da yok adet başlamadan hafif bi akıntı olurya o var.oda pede bile gelmiyor .Mcz09 ne durumdasin canım merak ediyorum seni
kız geçen ay 6 gün önce yaptım hüsrana uğradım ya bu ay cesaretim yok
Guzek haberlerle gel tatlim❤haklısın canım benim..çıkcam şimdi haber veririm size de..hayırlısı olsun hepimiz için..
InshAllah bu ay tutar artik kendimde bikdim bu lafi duymaktan soylemekten son adetin olur inshAllah kuzummerhaba kızlar benim bat 28 nisandı 2 gün gecikmeyle regl oldum. bu ay 2. ayımızdı korunmasız. benim zaten hiç gebelik belirtilerim de yoktu. ki nitekim sonra regl oldum. ovulasyon testiyle yumurtlama günümü de takip etmiştim ama olmadı yine. belki de yumurtam çatlamadı ya da oluşmadı bilmiyorum. doktora filan gitmedim henüz şimdilik gitmeyi de düşünmüyorum. bu ay da ovulasyon testiyle denemye devam edeceğiz. ama ben incir kürüne de başladım dün itibariyle yumurtlamada ve gelişiminde faydası olur diye. bakalım bu ay nasıl olacak ..
Bende yaptim 1 hafta var daha hemde sabah idrariyla degiltabiiki negatifcanım geçen ay hüsrana neden ugradın?
çünkü gebe değildin
eger gebe olsan hüsran olmaz silik çizgi olurdu zaten :)
bir benmi yapıyorum erkenden test ya :)) sonuç değişmiyorki
bu ay güzel haberler alırsın inşallah canım
Bende yaptim 1 hafta var daha hemde sabah idrariyla degiltabiiki negatif
Hayir ya istemiyorum cmtesi topluca yapacazerken gebelik yap canım
Hayir ya istemiyorum cmtesi topluca yapacaz