- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 36
- Konu Sahibi minik_prince
- #5.721
kaçinci günündesin bizim batlar yakin heralde senleçok haklısın canım inşallah bu defa sağlıkla ilerler
sağolasın
ovulasyon testi yapıyorum şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçinci günündesin bizim batlar yakin heralde senleçok haklısın canım inşallah bu defa sağlıkla ilerler
sağolasın
ovulasyon testi yapıyorum şuan
kaçinci günündesin bizim batlar yakin heralde senle
bende 8.gündeyim henüz soğan kürübasladim bugüncanım takvim bana 5 mayıs yumurtlama günü diyor yani 17. gün bat ise 19 mayıs ama ben testlere göre hep 12 ya da 13. gün yumurtluyorum
daha önce de böyle hamile kaldım hep
bende 8.gündeyim henüz soğan kürübasladim bugün
ne güzel aynı gidiyoruz ovülasyon testinde çift çizgi çıkınca haberleselimbenim de bugün 8. gün canım aynıymış
bir de haftada bir kaç gün incir ye canım yumurtların olgunlaşması için faydalı
Canım salı test koyu renk cıktı, değerlendirdik. Çarşamba yine koyu ama daha silik çıktı, değerlendiremedik. Az önce bugunu yaptım, silik çıktı. Belirli belirsiz, zor gözüküyor. Yumurta çatlamış mı demek oluyor? Bu akşamı da bir aksilik olmazsa değerlendiririz. Dua et bana :)Canım yumurtlama o koyu çizgiden 36 saat sonra olur aşağı yukarı. Yani testin silikleşince yumurtlamışsın demektir ve yumurta da 24 saate kadar canlı kalabilir. Sen değerlendirmeye devam et :)
çok haklısın canım inşallah bu defa sağlıkla ilerler
sağolasın
ovulasyon testi yapıyorum şuan[/QUOTE
İnşallah iyi düşün iyi olsun canım,bende dün ilk bebiş denemesini yaptım
Hayırlı olsun canım sıkma canını inşallah bi sorun çıkmazKızlar acile gittim kan testi yaptordım 57.49 çıktı sonuç doktor pazartesi gene gel tekrar bakalım dedi kötü bişey olmaz inşallah
İnşallah canım bakalımHayırlı olsun canım sıkma canını inşallah bi sorun çıkmaz
Canım benden de bir soru :) sık ilişki derken gün aşırı doğru mu ? Ve ilişki sadece bir kere mi yoksa yapılan günler de birkaç kez mi denemeliyizYok cnm zaten 2.5 aylk evliyim şükür bir sıkıntı yoktu kullanmadım cnm benmde arada yumrtlamam değişiyor ondan dedim yinede sık ilşki yapın arada bir gün bırakın sonra devam edin benm öle tuttu cnm şükür biz istiyorduk eşimle oldu canm darısı sana diğer arkadaşlara inş:)
Evet canım çatlamış görünüyor merak etme spermler üç güne kadar yaşayabiliyor içerde :) dualarım seninle değerlendirmeye devam et :))))Canım salı test koyu renk cıktı, değerlendirdik. Çarşamba yine koyu ama daha silik çıktı, değerlendiremedik. Az önce bugunu yaptım, silik çıktı. Belirli belirsiz, zor gözüküyor. Yumurta çatlamış mı demek oluyor? Bu akşamı da bir aksilik olmazsa değerlendiririz. Dua et bana :)
Dün akşamı değerlendiremedik diye içim hiç rahat değil ama napalım. Kısmetse varsa artık..
Çok tesekkur ederim canımEvet canım çatlamış görünüyor merak etme spermler üç güne kadar yaşayabiliyor içerde :) dualarım seninle değerlendirmeye devam et :))))
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR bu ovülasyon testi nasıl oluyor anlayamadım bilgisi olan varsa biraz daha ayrıntılı anlatabilir mi.Gunaydin kizlariminshAllah bu ay sonunda hepinizin haberleriniz gelir bir biriyne olanlar hayirli oksun tez vakitte guzel haberlerinizi bekliyorumtest yapanlarda guzel haberlerle gelin inshAllah
adet bittikten sonra basliosun yapmaya çift çizgiyi yakaladıgin gün yumurtlama başlamak üzere oluyor o günü ve sonrasında ki günler o degerlendiriosunİYİ AKŞAMLAR KIZLAR bu ovülasyon testi nasıl oluyor anlayamadım bilgisi olan varsa biraz daha ayrıntılı anlatabilir mi.
adet bittikten sonra basliosun yapmaya çift çizgiyi yakaladıgin gün yumurtlama başlamak üzere oluyor o günü ve sonrasında ki günler o degerlendiriosun[/ canım çok cahilim bu konuda yani idrar testiyle aynı amaçla kullanılıyorlar yanılıyor muyum:?
Canım benden de bir soru :) sık ilişki derken gün aşırı doğru mu ? Ve ilişki sadece bir kere mi yoksa yapılan günler de birkaç kez mi denemeliyiz
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR bu ovülasyon testi nasıl oluyor anlayamadım bilgisi olan varsa biraz daha ayrıntılı anlatabilir mi.
canım 32 günde bir tamcanım kaç günde bir adet görürsün?