- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- Konu Sahibi minik_prince
- #5.741
canım 32 günde bir tam
19. gün yumurtlaman o zaman canım ona göre teste başla ben olsam 12. gün başlardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 32 günde bir tam
evet doğru canım tüplerimin kapalı olduğunu öğrenince umudumu kestim bu ay rahim filmi çektrdim ve adetime bir hafta var hiç bir belirti yok zaten19. gün yumurtlaman o zaman canım ona göre teste başla ben olsam 12. gün başlardım
Her gün hemen hemen yapmak diyrm cnm bir kere yapıyrdn zatenCanım benden de bir soru :) sık ilişki derken gün aşırı doğru mu ? Ve ilişki sadece bir kere mi yoksa yapılan günler de birkaç kez mi denemeliyiz
Sperm kalitesi için ara verilmeli diye biliyorum ama denemekte fayda var :)mesela bizde boş yok :)
kaç kez oldugu önemli değil canım
hwrşey sperm ve yumurtanın muhteşem buluşması için :)))
Hayir ya ne kalite ne kadar cok olursa okadar iyi bende ilk hamileligimde oyle kalmishtim sik sik ilishki yapmanizi tavsiye ederim bende cunku hic birimi Kesin yumurtlayacagimiz gunu bilmiyoruz doktor kontrolune gidip yumurta takibi yaptiranlardan bashka:)Sperm kalitesi için ara verilmeli diye biliyorum ama denemekte fayda var :)
hadi hayırlısı yumurtlama gününmüydü :)
Evet canım başladı yumurtlama günü dün ilk denemeyi yaptık ama bugünü boş geçtik eşim mesaiye kaldı
Sperm kalitesi için ara verilmeli diye biliyorum ama denemekte fayda var :)
Yaptırdık noldu kız :)) günü bildik yine olmadı :)))) ama benim doktorum dioki gençsiniz hergün yapın e dedim kalite nolcek ? Dedi ki kör topal bitanesi bulur elbet :))))))Hayir ya ne kalite ne kadar cok olursa okadar iyi bende ilk hamileligimde oyle kalmishtim sik sik ilishki yapmanizi tavsiye ederim bende cunku hic birimi Kesin yumurtlayacagimiz gunu bilmiyoruz doktor kontrolune gidip yumurta takibi yaptiranlardan bashka:)
süper haber canım inşallah devamı da süper olurKızlar acile gittim kan testi yaptordım 57.49 çıktı sonuç doktor pazartesi gene gel tekrar bakalım dedi kötü bişey olmaz inşallah
bana da çok saçma geliyo gün aşırı ilişki..her günü değerlendirmek lazım nolur nolmazcanım bir yazı okudum geçenlerde
iki güne birin anlamsız oldugunu çiftlerin çocuk yapıcaz diye cinsel hayatlarını sekteye ugrattıgını isterlerse hergün sevişebileceklerini yazıyor
hatta açıklama şu biz yumurtlamanın kaçırılmaması adına en az iki güne bir deriz diyen doktorlar var
ama normalde hergün de olsa tutuyor yani kendimden biliyorum :))
İnşallah canım pazartesi gününü dört gözle bekliyorumsüper haber canım inşallah devamı da süper olur
İnşallah canım bence de öyledir diye düşünüyorum inşallah dediğimiz gibi olur çabucak pazartesi olsun daozlm89 kuzum korkma iyi olacak inshAllahinshAllah guzel haberlerin devamini bekliyoruzbence gec dollenme onun icin az cikmish
Çatladığından mıKızlar benimde iğne olalı 36 saati geçti bu sabah 5.30 da 36. Saatti gece ve sabah tam saatinde değerlendirdik. Sabahtan beri kasık ağrım var acaba yumurta çatşadığından mı
biz öyle yapıyozbana da çok saçma geliyo gün aşırı ilişki..her günü değerlendirmek lazım nolur nolmaz
hadi hayırlısı :)
iki güne bir normal zaten bugünü de değerlendirin mutlaka