- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
- Konu Sahibi minik_prince
- #5.761
Bugünden itibaren adetime tam 17 gün var en önemli günler geldi ,Allahım ya hiç bu kadar anne olmayı isteyecegimi düşünmemistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz öyle yapıyoz
O ne laf kizevet benimde doktorlarim soylemishlerdi yorulub bikmiyorsaniz gencsiniz hergun yapmanizi tavsiye ederim demishtiYaptırdık noldu kız :)) günü bildik yine olmadı :)))) ama benim doktorum dioki gençsiniz hergün yapın e dedim kalite nolcek ? Dedi ki kör topal bitanesi bulur elbet :))))))
Goruyomusun cogumuz oyle hamile kalmishiz))))Kızlar, gün aşırı değil bencede her günü değerlendirmek lazım. Ben hamile kaldığım hergünü değerlendirmiştik. Hatta günde 2. kez yaptığımız gece hamile kaldığımı düşünüyorum.
Moralini yuksek tut stress yapma bol bol dinlen:))İnşallah canım bence de öyledir diye düşünüyorum inşallah dediğimiz gibi olur çabucak pazartesi olsun da
Goruyomusun cogumuz oyle hamile kalmishiz))))
Oyyy sen cok fazla yapiyormusunyok ya ben kritik haftaya kadar ne zaman istersem kritik haftada her gun ondan sonrada ne zaman istersem yaparim artik bakalim kismet bu ishler ya Allah ol derse olacak her kesin bi zamani var elbet eshim hep soylerki 1kere ilishkide olub hamile kalanlar var nasip kismet bu ishler:)))canım ayın 5 günü adetliyim kalan 25 günü ara vermeden devam
Oyyy sen cok fazla yapiyormusunyok ya ben kritik haftaya kadar ne zaman istersem kritik haftada her gun ondan sonrada ne zaman istersem yaparim artik bakalim kismet bu ishler ya Allah ol derse olacak her kesin bi zamani var elbet eshim hep soylerki 1kere ilishkide olub hamile kalanlar var nasip kismet bu ishler:)))
Kizlar bilen biliyordur benim bat ima 5 gun varken kahverengi akintilarim vardi 5.gun yani adet gunu hic bisey gelmedi. Aksami biraz karin agrisi cektim. Normal adet agrisi gibi degil. Bugunde kahveler devam ediyor. Ben anlamadim bu isten ben simdi adet mi oluyorum ki ? Yogun yogun degil ama
Canım ben yanlış mı hatırlıyorum hamile değil miydin? Yoksa başka bir üyeyle mi karıştırıyorum?
Kirmizilari gordum canlar darisi mayisa minik_prince gunlerde karisti ama sen yeni bat olarak 27 mayisi ekleyebilirsin canim
doğru hatırlıyorsun canım hamileydim konuşuyorduk seninle
malesef 5 martta düşük yaptım yine
Merhaba arkadaşlar hayirli cumalar bat olmama 4 gün var ama karın bölgem çok ağrıyor goguslerime dokunamiyorum
Kirmizilari gordum canlar darisi mayisa minik_prince gunlerde karisti ama sen yeni bat olarak 27 mayisi ekleyebilirsin canim
Gögüs hassasiyeti nezmn basladi.dokunulamamazlik uclarindaki sizi ve dolgunluk gebelik belirtisidir bildigim kadariyla hadi hayirlisi olsun hakkinda:)Merhaba arkadaşlar hayirli cumalar bat olmama 4 gün var ama karın bölgem çok ağrıyor goguslerime dokunamiyorum
2 gündur çok başladı göğüs ağrım zaten bu ay çok umutluyum ama yinede içimde kirmizilari görme korkusu var Allah hepimiz için hayırlısını versinGögüs hassasiyeti nezmn basladi.dokunulamamazlik uclarindaki sizi ve dolgunluk gebelik belirtisidir bildigim kadariyla hadi hayirlisi olsun hakkinda:)