- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #5.701
Kuzum bat gelmedikce umut var hayla fos falan yapma:)))kızlar selam,kasıklarım batuyo diyodum ya size meğersem idrar yolu iltihabıymış acile gittik dün akşam.serum vs verdiler.ben de heveslenmiştim açıkçası ama fos çıktı.2 mayısta kan testi yapmayı planlıyorum bat 4 mayıs çünkü.
ayh ne bilim inandırmışım sanırım kendimi ağrı fln olunca.Kuzum bat gelmedikce umut var hayla fos falan yapma:)))
Canım dur hemen panik yapma derim çok zor biliyorum bende bu durumdan geçeceğim ama sakın kalmak en doğrusu ne kadar zor olsa da umudunu yitirme derim ben,hem ayrıca adetinin dün gelmesi gerekiyormuş 1 günde hemen belli olurmu ya bilmiyorum hiç bekle bence biraz daha sonra kan testi yaptirirsin en güvenilir oKızlar yaaa bi akıl verin nolur. Akıl akıldan üstündür. Dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım bugün idrar testi yaptım negatif ve moralim yerlerde resmen. Lh testi hala pozitif görünüyor. Bu ay çok umutlanmıştım, ateş takibi de yapıyorum ve normale göre yüksek birkaç gündür. Ne yapayım teste inanayım mı yoksa umutlanmaya devam mı edeyim ?
kızlar selam,kasıklarım batuyo diyodum ya size meğersem idrar yolu iltihabıymış acile gittik dün akşam.serum vs verdiler.ben de heveslenmiştim açıkçası ama fos çıktı.2 mayısta kan testi yapmayı planlıyorum bat 4 mayıs çünkü.
Canım yumurtlama o koyu çizgiden 36 saat sonra olur aşağı yukarı. Yani testin silikleşince yumurtlamışsın demektir ve yumurta da 24 saate kadar canlı kalabilir. Sen değerlendirmeye devam et :)bana da fikir verebilir misiniz kızlar, ovulasyon testiyle alakalı.
salı gunu aşırı kasık batması belirtileri başladı, direk anladım yumurtlama dönemine girdigimi ve test yapıp çift çizgiyi gördüm. salı aksamını değerlendirdik eşimle. dün testi yaptım, aynı şekilde 2.çizgi vardı ama dün akşamı değerlendiremedik.
bugun kasık batmalarım hala devam ediyor, akşam testi yapacağım. bu akşamı da değerlendirsek, kaçırmış olmayız, degil mi?
Ayy nisan yazmışım 5 mayıs ya :)))Bat beklenen adet tarihi kuzum sen Sati yazmishsin:)))
Benim de öyle canım benim de ağrım var bende adet olmayı bekliyorumÇok ağrım var belim ve karın ağrısı sabahtır böle erken gebelik testi yaptım yine negatif artık kesinleşti adet olucam((
merhaba kızlar nasılsınız?
ben de kısmetse mayısa hamiş girmek isteyenlerdenim
iki düşükten sonra yine umutlarım tavan
Hoşgeldin canım ,geçmiş olsun yaşamayan bilmez tabi umudunu asla yitirme Allah büyük