- 6 Mayıs 2017
- 589
- 530
- 45
- Konu Sahibi minik_prince
- #3.061
Peki tsk ederim bugün pazar yarin insalahCanm fazla idrar damlatmşssn ikincisi bozlmş test tekrrdan yap bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki tsk ederim bugün pazar yarin insalahCanm fazla idrar damlatmşssn ikincisi bozlmş test tekrrdan yap bence
Bir iki saat1.2 sonra cikti canim çizgiler
Insallah oyledir canim ama bir kac yorum okudum moralim bozulduBen de ondan aldım netten5 tanesi 10 tl
Günüm geçerse yapıcam
İyi diolardı
Üzülmek yokBir iki saat
Insallah oyledir canim ama bir kac yorum okudum moralim bozuldu
Evet haklısın ama bazen evde olmuyor umutsuzluğa kapilmamak uzun zamandir ugrasiyorum ve bu cifr cizgilerden cok yanildigim oldu bu testi ilk defa kullaniyorum bakalim insalalj bu yaniltmaz beniÜzülmek yok
Ben de takmamak için netten çözümler araştırıyorum
Günümü bile hesaplamıcam bu sefer
Kafana taktığın sürece olmayacak emin olEvet haklısın ama bazen evde olmuyor umutsuzluğa kapilmamak uzun zamandir ugrasiyorum ve bu cifr cizgilerden cok yanildigim oldu bu testi ilk defa kullaniyorum bakalim insalalj bu yaniltmaz beni
Çok doğru allah en yakin zamanda sanada banada bu guzel duyguyu yasatsin insallah. Bugun pazar yarin test alip tekrarlayacagim bakalim hayirlisi olur inşallahKafana taktığın sürece olmayacak emin ol
Kendim için de geçerli
Boşuna kendini üzme
Kafasına takıp hamile olan görmedim
Çok aradım topiklerde yok!!!
Amin inşallahÇok doğru allah en yakin zamanda sanada banada bu guzel duyguyu yasatsin insallah. Bugun pazar yarin test alip tekrarlayacagim bakalim hayirlisi olur inşallah
Çok tşk edrim peki sonuçu bildiririm insallah bu ay hepimiz kavuşuruz meleklerimizeAmin inşallah
Sonucu yazarken beni etiketle lütfen
Dakikaysa tebrikler :) adet gününe kadar yenile tekrar yap canım1.2 sonra cikti canim çizgiler
1.5 saat canimDakikaysa tebrikler :) adet gününe kadar yenile tekrar yap canım
Ben iki aydır regli olmuyorum ki pko var bende sancılarim var diye test yaptim boyle cikti 1.5 saat sonra benim durumum zorDakikaysa tebrikler :) adet gününe kadar yenile tekrar yap canım
ben ikisinde de gordum. hayirli olsunKizlar lutfen bana Eki Görüntüle 2134325 yardimci olurmusunuz bu gebelik testleri benim aklimla oynuyor
Amin canım inşallah vardırben ikisinde de gordum. hayirli olsun
günaydınGunaaydinn guzellikleer @Why name is aynen canim benim stres yok kafaya takmak yok en onemli sey o cunku. Muge1979 evdeki testlerin cok guvwnirligi yok en iyisi kan vermek. Yeni guzel bir gunun sabahindayiz guzel bir haftasonu gecirin pazari iyi degeelendirin. Umutsuzluk da yasakti bata kadar unutmayin kizlaar :)
Cnm ben yaptım negatif çıktı hala bkliorum hasta olmadım erken yaptım blkideMisalllmm @Bellabells @Buecriy @Bayanaztech @Svltr
@Asiyemmm2121 nasilsiniz kizlartest yapdinizmi??varmi guzel haberler???
Gunaaydinn guzelligimizz :)) valla bende geceden beri adet agrisi var her an gelmesini bekliyorum :)) asil sen ne alemdesin batta gecti. Yok dimi gelen gidenngunaydiiinnn kk arkadaslarim napiyorsunuz ne alemdesiniz
Ne zamam yaptin testi canimCnm ben yaptım negatif çıktı hala bkliorum hasta olmadım erken yaptım blkide