- 4 Ocak 2017
- 285
- 265
- 34
-
- Konu Sahibi minik_prince
Aynen canım benim doktorun dedi ki aldıgın ilaç yedigin yemek yatmak hepsi ikinci planda en basta stresden uzak dur Kadana hiç birşey takmainşallah başarabilirim. en ufak ağrıda hemen internetten aaştırmalar yapıyorum. kendime gelmem lazım bir an ;önce. doktor bana da stres yapmamamı söylemişti ama nafile
inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım. eşimde hep ikiz olmasını hayal ediyo inşallah bizede nasip olurÇokk teşekkür ederimbenimki tüp bebekti şükür tutmuş hemde ikiz hiç belirtilere takılmayın benim hiç belirtim yoktu hatta adet öncesi sivilcelerim bile çıktıı
Aminn inanmak başarmanın yarısıdırinşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım. eşimde hep ikiz olmasını hayal ediyo inşallah bizede nasip olur
Haklisin:))))Aminn inanmak başarmanın yarısıdır
burda insan stres atıyo yaa çok iyiAynen bende oyleyim shimdide buraya giryorum ama burdan gitmiyecem en azindan burda konushuyorum gunun nasil gelip gectiyini anlamiyorum burasi iyi:)
Nasilsin canim??? En son kan tahlilin negatif cikmishti ne durumdasin?doktora gittinmi??Canım bat 25 Mart tam 28 gün ama ben 28 günde tam olmam 22.gun falan lekem gelir 3_4 gün gün sürer 25-26. Günde kesin kanama başlar.Bu ay ne leke ne kanama ne şişkinlik ne ağrı hiç birşey yok.Esimde varikosel çıktı hatta konum açtım kandıil gecesi çok ağladım doktor ameliyat demiş burda kızlara danıştim.Yani olması imkansız varikosel çıkmasa derdim belki hamile olabilirim ama bilmiyorum hala hasta olmadım.Sogan kuru yaptım bu ay acaba ondan mı diyorum henüz olmadım ama aşırı akıntım var beyaz şeffaf bazen koyu birde ayaklarım buz onun dışında bedeninde farklılık yok
Nasilsin kuzum?hayirli haber varmi?Çalışıyorum işyerindeyim maalesef uzanıp yatma gibi bir şansım yok. İnşallah hamileyimdir yaa
Bencedeburda insan stres atıyo yaa çok iyi
evet. ben buraya girmeden önce tek bekleyen benim zannediyodum şimdi yanlız olmadığımı farkettim. çevremdeki insanlar hep aynı yormu yapıyo zaten farklı insan tanımak dertleşmek daha moral vericiBencedehic arkadashim yokken burda bir suru insanla tanishtim))))hemde tanimadigin bir insanla konushmak daha iyi geliyor insana ki hepsi senin gibi cocuk istiyor:)))fikirlerini bolushuyor,tavsiuelrde bulunuyor)))
Evet cok haklisin cevredekiler aaa neden olmuyorum aaa sorun hanginizde aaa hamilemisin aaaa doktora gittinmi kisir gibi davraniyorlar insanaevet. ben buraya girmeden önce tek bekleyen benim zannediyodum şimdi yanlız olmadığımı farkettim. çevremdeki insanlar hep aynı yormu yapıyo zaten farklı insan tanımak dertleşmek daha moral verici
Aynen canım yogunlaştı biraz daha allah büyük hayırlısı böyleymişNereden anladin yogunlashdimi??
Nisana inshAllah:)Allah buyuk vardir elbet bir bildiyi kafana takmaAynen canım yogunlaştı biraz daha allah büyük hayırlısı böyleymiş
aynen öyle. bu aralar herkes bana tedavi oluyo musun diye soruyo hasta değilim ki diyorum. daha 5 aydır deniyoruz psikolojimi bozdular. birazda onlar yüzünden strese giriyorum. 7 yıl sonra çocuk sahibi olan akrabamız bile niye olmuyo bi sorun mu var diye soruyo. her şey nasip Allahtan gelir gelen. çıkıp bakkaldan alamıyoruz ki.Evet cok haklisin cevredekiler aaa neden olmuyorum aaa sorun hanginizde aaa hamilemisin aaaa doktora gittinmi kisir gibi davraniyorlar insana
Evet cok dushuncesiz herkez bizdede aynen oyle iyiki bir kere hamile kalip dushuk yaptim yoksa adim kisir kadina cikardiaynen öyle. bu aralar herkes bana tedavi oluyo musun diye soruyo hasta değilim ki diyorum. daha 5 aydır deniyoruz psikolojimi bozdular. birazda onlar yüzünden strese giriyorum. 7 yıl sonra çocuk sahibi olan akrabamız bile niye olmuyo bi sorun mu var diye soruyo. her şey nasip Allahtan gelir gelen. çıkıp bakkaldan alamıyoruz ki.
gelde şimdi stresten uzak dur durabilirsenEvet cok dushuncesiz herkez bizdede aynen oyle iyiki bir kere hamile kalip dushuk yaptim yoksa adim kisir kadina cikardibende 13aylik evliyim kocamtarafi shimdiye kadar hic varmi die bile sormadi daha erken merak etme doktora falan gitme diyorlar benim akrabalarimsa nerdese hergun yaziyorlar utanmasalar bizle yashiyacaklar bakalim neden olmuyor die
Aynengelde şimdi stresten uzak dur durabilirsen
Senin bat ne zaman canim?mantıklı canım
Bittimi adetin canim:)??calishmalara bashladinmi???
Kızlarrr ben hamileyimmm