- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 40
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.961
Yumurtlama döneminde kadına da iyi değildir .. ben 30 gün için söyledim bu durumu erkek içinde geçerli aynı durum tabikiSıcak su kadın için ıyıdır . Erkek için spermin saglıklı olması için sıcak iyi degıl
Kuzum bizde sezerbusradada leke geldi test negativ kanda negativ olmushdu 5 gun somra tesyi tekrarladi cok shukur cift cizgiyi gordu bekle sende:))Adet günüm bugundü tüm belirtileri yaşıyorum ama olamadm hatta 3 gün önce pembe akıntım gelmişti peçeteye olurum 2 güne dedim ama olmadm kesinlikle psikolojik gecikiyor
Aaaa hayirlisi uzulme tatlim:/Benim kahvemsi gelmeye başladı bile ilk ay olmadı malesef
Ilknkez senden duydum tatlim:))Tabi ki kuzum ama ben regl dönemi için demedim kadının da yumurtlamasını etkiliyor anlamında dedim :)))
Bende beklicem canım bakalım hayırlısı olsunKuzum bizde sezerbusradada leke geldi test negativ kanda negativ olmushdu 5 gun somra tesyi tekrarladi cok shukur cift cizgiyi gordu bekle sende:))
InshAllah:)Bende beklicem canım bakalım hayırlısı olsun
Niye yapılmasın ki canım? Ben bağdaştıramadım kafamda ağdayla hamileliği. Kuaforde falan hep görüyorum karnı burnunda kadınlar ağda odasına giriyor.Kizlarim bisheyi cok merak ediyorum hamileyken agda yapilirmi???hamile arkadashlariniz yaptimi???ben olmam ama hamile kalmishsam sabah agda yapacam zarari olurmu yani acilish filan olurmu????hamile degilim 100% ama yinede bi umut dushundum cvblandirirsaniz sevinirim
Kuzum benimIlknkez senden duydum tatlim:))
Ayy bize böyle güzel haberlerle gelin ya :))yok kızz akşm süpriz yapcam diyorum adet olcam galiba moralni boZdum akşam iyi süpriz olcak
Bende yemek yapcm şimdi acıktık teyzesi
Darısı sana diğer arkadaşlara inş:))Ayy bize böyle güzel haberlerle gelin ya :))
Yaptırılır tabiki ama gittiğin yere sire cımbızla spatulaya dikkat et yeter kendisi mikrop kapmamak adına ben kendi sir kutusunda 9 ay geçireni biliyorum :))Kizlarim bisheyi cok merak ediyorum hamileyken agda yapilirmi???hamile arkadashlariniz yaptimi???ben olmam ama hamile kalmishsam sabah agda yapacam zarari olurmu yani acilish filan olurmu????hamile degilim 100% ama yinede bi umut dushundum cvblandirirsaniz sevinirim
Amin canım insallah. Nasıl hissediyorsun kendini, belirtiler ne durumda? Bulantı başladı mı :)Darısı sana diğer arkadaşlara inş:))
Sıfır kutu açtırıyor sadece kendine kullandırıyor öyle diyim sana :))Yaptırılır tabiki ama gittiğin yere sire cımbızla spatulaya dikkat et yeter kendisi mikrop kapmamak adına ben kendi sir kutusunda 9 ay geçireni biliyorum :))
Farklı hissedyrm artk dikkat etmem lazm. Yok daha başlamadı bugun öğrendm cnm:)Amin canım insallah. Nasıl hissediyorsun kendini, belirtiler ne durumda? Bulantı başladı mı :)
Ayy o kirpik olayını okumuştum, doğruymuş demekki :))Farklı hissedyrm artk dikkat etmem lazm. Yok daha başlamadı bugun öğrendm cnm:)
Belirtilerimş yazmştm ama yazıym arada kask ağrım adet olcakmş gibi ağrı gazım çok var sarı akıntım var sık idrara cıkma gögüslermde hassasiyet vardı kirpiklerim bildiğin iç içe girmişti doğruymş bu belirtide bunlar nm:)
Herkesin farklı oluyor canm ben birde hissedyrdm hatta testte cıkcagna o kadar emindim ki çıktı şükür :) kız allah iyilgni versin çok güldümAyy o kirpik olayını okumuştum, doğruymuş demekki :))
Ben de test yapıp negatifi görmeden önce kirpiklerim çok düğüm düğüm geliyodı gözüme hemen hamileliğe vurmuştum, sonra negatifi görünce anladım ki maskaram kurumuş hahaha :))
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, gelişmelerini heyecanla takip ediyor olacağım :)Herkesin farklı oluyor canm ben birde hissedyrdm hatta testte cıkcagna o kadar emindim ki çıktı şükür :) kız allah iyilgni versin çok güldümadetn geçtimi cnm
Amin canm çok sağol. Ben yumurtladgmı hiç test yapmadan anladm uzun akıntm gelmişti dedim yumurtlama sonra o günü değerlendirdik hiç kalkmadm sol tarafa yattm şükür tuttu darısı sana kalkma hemen yataktanAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, gelişmelerini heyecanla takip ediyor olacağım :)
Adetliyim şu anda canım, 4.günü hatta. Yeni döngüm başladı anlayacağın, şanslar nisana kaldı.
Doktorum da bu ay bir tedavi uygulamayacakmış, vucudun dinlensin biraz siz kendiniz deneyin dedi. Bakalım nolacak.
Bir şey soracağım canım, o yumurtlama haftasında gün aşırı değerlendirdiniz mi? 1 gün deneyip, ertesi gün dinlemenme, sonra yeniden 1 gün şeklinde?Amin canm çok sağol. Ben yumurtladgmı hiç test yapmadan anladm uzun akıntm gelmişti dedim yumurtlama sonra o günü değerlendirdik hiç kalkmadm sol tarafa yattm şükür tuttu darısı sana kalkma hemen yataktan