- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 34
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.941
Oyyy yirim siziiiiiii beenyok kızz akşm süpriz yapcam diyorum adet olcam galiba moralni boZdum akşam iyi süpriz olcak
Bende yemek yapcm şimdi acıktık teyzesi
Kuranda bu sekil ince detayi yok zaten. namaz yasi hayiz hali vs var :) ben hafizim bu aradaa :))Ama gercekten qiciklik gibi gorunmesin sadece sohbet ediyoruz:)))sen bana o soylediklerini Kuranda bul gonder ne istersen iste benden:)))
Ayyyyyy saolll canim gordunmu boyle bishey yok demekki senin kaynaklarin huvenilir degil:))Kuranda her shey hakkinda inve detaylar vat bu hakda yoksa demekki boyle bisheyde yok:)))bu konuya mantikla baksan benim soylediyimin fikre daha yatkin oldugunu gorursun:))))hafizim ne kuzum:)))Kuranda bu sekil ince detayi yok zaten. namaz yasi hayiz hali vs var :) ben hafizim bu aradaa :))
Yok soyledimki birden yanlish anlashiliriz:))))) hafiz imami??ben tercumesini bilemedim azeriyimde benyok canim olur mu hic ne gicikligi fikir ayriligi elbette olabilir
Ohh ne güzel kızz bende evdeym yemek yapıyorum müniğime acıktı:))Gezmelerr tozmalar:))) sen napiosun annecikkkk :))
Kiz yerim sizi❤Ohh ne güzel kızz bende evdeym yemek yapıyorum müniğime acıktı:))
her konunun detayi olsa Kuran daha cokk sayfadan olusurdu :) fıkıhla bunlar tasdikleniyor. hafızım yani Kurani ezberleyen haniAyyyyyy saolll canim gordunmu boyle bishey yok demekki senin kaynaklarin huvenilir degil:))Kuranda her shey hakkinda inve detaylar vat bu hakda yoksa demekki boyle bisheyde yok:)))bu konuya mantikla baksan benim soylediyimin fikre daha yatkin oldugunu gorursun:))))hafizim ne kuzum:)))
CanlarimiizOhh ne güzel kızz bende evdeym yemek yapıyorum müniğime acıktı:))
merak etme canım cok üzülüyorsun suan biliyorum , bende erken geb. testi yaptım negatif cıktı herekese ssaldırcak gibiyim
Haaa anladim cok guzel:))))zaten yanlish olan birine yanlish desende ben hakliyim diyecek daha fazla uzatmak istemiyorum bu konuyu sen bashqa birisinin yaninda soyle cvbini goreceksin:))))ben sadece sana yardim etmek istedim yine insanin yureyi nasil ferah oluyorsa oyle yapmaliher konunun detayi olsa Kuran daha cokk sayfadan olusurdu :) fıkıhla bunlar tasdikleniyor. hafızım yani Kurani ezberleyen hani
Kuran yeteri kadar cok sayfadan olushmush:))))1 cumleni inan sigdiracak yer bulurldu Allah detayina kadar kullarina hersheyi anlatmish orda :))her konunun detayi olsa Kuran daha cokk sayfadan olusurdu :) fıkıhla bunlar tasdikleniyor. hafızım yani Kurani ezberleyen hani
Kiz yerim sizi❤
Bizde sizi çok seviyoruzCanlarimiiz
Uzulmee benimde negatif çünkü hatta adet sancılarım başladıMerhaba kızlar test yaptım negatif
Kac gun var adete???Merhaba kızlar test yaptım negatif
Ayy kuzum biz ayni gundeyiz ya bende yapmak istiyirom eminimki negativ ama yine korkuyorummmUzulmee benimde negatif çünkü hatta adet sancılarım başladı
Adet günüm bugundü tüm belirtileri yaşıyorum ama olamadm hatta 3 gün önce pembe akıntım gelmişti peçeteye olurum 2 güne dedim ama olmadm kesinlikle psikolojik gecikiyorKac gun var adete???
Benim kahvemsi gelmeye başladı bile ilk ay olmadı malesefAyy kuzum biz ayni gundeyiz ya bende yapmak istiyirom eminimki negativ ama yine korkuyorummm
Tabi ki kuzum ama ben regl dönemi için demedim kadının da yumurtlamasını etkiliyor anlamında dedim :)))Hayir kuzum kadina yasak degil hamile kadina yasak ama erkeye cok yasak oda ilishkide olmamishtan once eshlerinizin dush almaya izin vermeyin