- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 34
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #3.001
Ben eskiden daha cok yardirirken simdi yardirma istegi olmamasi tuttu :)):)) bende öyle kalmıştım geçen ay hergün sonra kimyasal geçirdim harbiden tutuyor ama test edildi onaylandı doktorda böyle bilgi verdi :)) bak sende kaldığına göre yardırın gitsin kuzular :)))
Tuttu derken kuzuuu:))Ben eskiden daha cok yardirirken simdi yardirma istegi olmamasi tuttu :))
Bence canm sen olmıcaksn bak gör:)
agzinizdan bal damliyo vallaİnsallah senden de guzel haber yakin canimm
Sana şunu diyim senn geç döllenmeyse geç cıkablr ben bilyrdm erken yumurtladgmı senn belki geç döllenmedir bozma morliniagzinizdan bal damliyo vallakizlar objektif olarak soyleyin 1 gun kala erken gebelik testinde negatif olasiligi nedir sizce? kucuk de olsa umudum var ama :)
sanmiyorum akintiya gore tam gununde oldu yumurtlamamSana şunu diyim senn geç döllenmeyse geç cıkablr ben bilyrdm erken yumurtladgmı senn belki geç döllenmedir bozma morlini
Canm belli olmaz tutanması geç olmştr pozitif ol biraz arkadaşm yasanmiyorum akintiya gore tam gununde oldu yumurtlamam
Yani regl günün bugünmüydü ?olmadim hala yumurtlamadan sonra 14.gun bugun
test yapmasam pozitif olurdum daCanm belli olmaz tutanması geç olmştr pozitif ol biraz arkadaşm ya
Bısey olmaz demek ıstedım canım :)))) ben 9 aylıkken bile yaptım agdayı hıc sıkıntı olmuyor ama çok evham yapıyorsan su hastane eldıvenşerı ile yapDushukmu oldu????
O güzel olmuş iyimi :))Ben eskiden daha cok yardirirken simdi yardirma istegi olmamasi tuttu :))
evettYani regl günün bugünmüydü ?
Aynen kanda cıkar inş cnm sıkma canını idrara geç düşüyor bak çoğu herkes adet geçtikten snra öprenyr:)test yapmasam pozitif olurdum dahayirlisi neyse yarin da olmazsam p.tesi kan veririm
Tamam güzel haber tatlım İşte :)) geç kalırmı peki normalde birde lütfen şu idrar testlerine aldanma olur mu İnan bana yanıltıcı ...
insallaahh yaa dua et banaaAynen kanda cıkar inş cnm sıkma canını idrara geç düşüyor bak çoğu herkes adet geçtikten snra öprenyr:)
hayir kalmaz :) gecen ay mesela o akintiya gore hesapladim ve tam 14. gunde regl oldumTamam güzel haber tatlım İşte :)) geç kalırmı peki normalde
Ettim hepinize bile inş kabl olurinsallaahh yaa dua et banaa
Senşn belirtilerinde gebelik belirtisi zaten :)) yarın git kan ver kuzum kendini strese sokmana değmez İnan bana herkes için geçerli gerçeği elbet öğrenicez erken geç en azından duygularımızı üzmeyiz hem pozitif düşünüyorum ben senin adına belirtilerin öyle çünkü :))hayir kalmaz :) gecen ay mesela o akintiya gore hesapladim ve tam 14. gunde regl oldum
yarin veremem galiba. ama yarin da olmazsam pazartesi sabahtan veririm mutlaka. yarin kritik gunSenşn belirtilerinde gebelik belirtisi zaten :)) yarın git kan ver kuzum kendini strese sokmana değmez İnan bana herkes için geçerli gerçeği elbet öğrenicez erken geç en azından duygularımızı üzmeyiz hem pozitif düşünüyorum ben senin adına belirtilerin öyle çünkü :))
ins olurr hayirli zamandaEttim hepinize bile inş kabl olur
Valla ben umutluyumagzinizdan bal damliyo vallakizlar objektif olarak soyleyin 1 gun kala erken gebelik testinde negatif olasiligi nedir sizce? kucuk de olsa umudum var ama :)