- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.801
Hadi belli oldu cnm sennde yedleşme ya kahverengi yada pembe olur benmki ğembe odlu senn kahverengi inş sennde çıkr cnm yavaştan alma dövcem harbi ver siparişi artk :)))Bu haftaicindeydi ama unuttum gununu kuzum :)) veririm bende siparisi yavastan insallah :)) aynen ya bat oldu yada olmadi baska sey demek yok:)
Sen goz agrisisin kiiiiiz :) sen bizim bastacimizsin deliii hep de soyluyoruz zatenn askolsunnHmmmmm sen bana yazma ben ancak senin yazdiklarini okuyumbulmushsun kendine yeni arkadashlar napacan beni nasilsin prensesim??????
:))) Vurma be ablaaa yapmaaa :))) ne bilim ben pek bi odun gibi oldum bekliyorum ama bi caba da yok :) sen simdi bizi dovme bool.bool dinlen bakalim :)) gelsin hamilelik agrilari sikintilari :)Hadi belli oldu cnm sennde yedleşme ya kahverengi yada pembe olur benmki ğembe odlu senn kahverengi inş sennde çıkr cnm yavaştan alma dövcem harbi ver siparişi artk :)))
EveeeeetSus sende azeri gruptasın bizi unttn gelmyorsun hiç hı
Evet senin de direnisini begeniyorumm canimmm :))) zaten ne kaldi surdaaa :)))Korkuyorum tatlimdun eshime soyluyorumki test alsan hayir almiyorum soyluyor sora bata 2 gun kaldi degince aliyim yapsana ben istemedim
Cok sukur benim kafada 1i dahaaa :))Kızlar idrara güvenmeyin kan herzaman doğruyu söyler geç döllenme vs gibi durumlarda ayrıca hormonun idrara geçmesi hemen olmuyor arkadaşım regl den 4 gün sonra idrarda gördü :))
İnanmayın şu idrar testlerine sakin olun bebelerim gelecek onlar yavaş yavaş gelecekler :)))) rabbim verecek hepimize ebemizi görücez rahat olun siz :))
Ayyyy kuzum ama siz beni umutlandirmayinCannim temiz kalpli guzel arkadasimiz bizimm sen var ya cok bitanesinnn insallah sira sana da gelioo hadi sen de bizi mutluluktan ucur havalaraaaa sira geliooooo :))
ben 25 li gebelik testi sipariş verdım çok uygun die ya 29 tlBu haftaicindeydi ama unuttum gununu kuzum :)) veririm bende siparisi yavastan insallah :)) aynen ya bat oldu yada olmadi baska sey demek yok:)
Farkettm hiç heyecan yok maşallah:) ben kendmi şartlamştm üç gün kala yapıcam test ve inanyrdm çıkcak dedim cıktı sende öle düşün kıızz:):))) Vurma be ablaaa yapmaaa :))) ne bilim ben pek bi odun gibi oldum bekliyorum ama bi caba da yok :) sen simdi bizi dovme bool.bool dinlen bakalim :)) gelsin hamilelik agrilari sikintilari :)
Kirpiklerim yapismamis adet agrilarimda gitmis herseyi masallah ayni istahla okuz gibi yiyorum tat degisikligi yok gaz sorunuma gelirsek normal bende de olan bi durum :)))))) kiz sen her belirtiyi tutturmussun zaten :))Hanımlar belirtilerimi yazıyım:)
Gögüslerimde batma hissi dolgunluk vardı
Arada alt taraftan ağrı hiissedyrmdum adet olcakmşım gibi ağrı
Gaz. Sorunum vardı hemde çook
Dün yoğurlu makarna yiyecektm tadı çok değişik geldi yiyemedm bir türlü
Ve dün farkettim kirpiklerm baya yapışmş kendilerne bu kadar canlarım. İnş sizlere faydam dokunmuştur
Delimisin kiz girdiyimmi var ora::)hep burdakilari cvblandirip gidiyorum:))))Sus sende azeri gruptasın bizi unttn gelmyorsun hiç hı
Şükür benden de varmışCok sukur benim kafada 1i dahaaa :))
Hayirlisi kuzum ben cokta uzulmuyorum olmayinca:)))bakalim sira bizde artik:))-Evet senin de direnisini begeniyorumm canimmm :))) zaten ne kaldi surdaaa :)))
Ben de insallah vericem :)) bakiyorum bakiyorum sitelerde geri cikiyorum :)) laboquick mi canimben 25 li gebelik testi sipariş verdım çok uygun die ya 29 tl
Sen artik kendine dikkat ediceeen bol bol meyve sebze kuri meyveler yicen. Dinlencen cok ayakta kalmican. Bulantina yapcak bisi yok :))Farkettm hiç heyecan yok maşallah:) ben kendmi şartlamştm üç gün kala yapıcam test ve inanyrdm çıkcak dedim cıktı sende öle düşün kıızz:)
Kız ayaktayken ağrım oluyor otryrm bende mide bulantısında napcm bilmyrm:)
Evet. 12si devam miiii :)))))Hayirlisi kuzum ben cokta uzulmuyorum olmayinca:)))bakalim sira bizde artik:))-
evet canım laboquick . 25 adet olması çok iyi . bat günü gösteriomş genelde herkeste .öyle bi yorumları okudum memnunlar geneldeBen de insallah vericem :)) bakiyorum bakiyorum sitelerde geri cikiyorum :)) laboquick mi canim
Sennde gögslernde ağrı vardr herkesin aynı olcak diye birşey yokki birtanem :) kız bilerek yapmadm ya kendliğinde oldu:)Kirpiklerim yapismamis adet agrilarimda gitmis herseyi masallah ayni istahla okuz gibi yiyorum tat degisikligi yok gaz sorunuma gelirsek normal bende de olan bi durum :)))))) kiz sen her belirtiyi tutturmussun zaten :))