- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.781
Aynen canm öle yap sennde çıkar inş ben ondan bekledm kesin sonç alıyım diye sende öle yap bak sennde çıkcak böle inş:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen herkes kesmişti umudu okuyrdum adet olcam diyorlardı artk kimse öle demesin adet olmak yok artık 9 aycık yokTam herkesin en ihtiyaci oldugu anda geldin sen kuzummm masallah masallah diyelimm. Ptesi kan sonucunu bekliyoruz ve 2gun sonrasini sendeeennn :)) ay ne biliim elim gitmio dahaaa :))
Hayırlı uğurlu olsun cnm darısı başımıza inşallahKızlarrr hamileyimmmm zaten hissediyordum olduguma zaten minik kuşum hemen annesine gösterdi kendisini şükür geçen kimyasal yaşadgnda böle belirgn değildi bu swfer oldu şükür çok mutluyum kızlar sizinde haberinizi alırız inş:)))
minik_prince bsebse morcivertkedi
Moralini bozma cnm geç döllenmeyee belki adetten 3 gün snra çıkar Stres yapmaa etkiliyor cnm poztf olcanım bizim batlarımız nerdeyse aynıydı ben bugun yaptım erken geb.testi çıkmadı inşallah başka benimle birlikte bekleyenler güzel sonuc alırr :))))
Hmmmmm sen bana yazma ben ancak senin yazdiklarini okuyum bulmushsun kendine yeni arkadashlar napacan beninasilsin prensesim??????Kizlar Sezerbusra21 canimizin bu guzel haberi hepinize doping olsunn. Bati gelmeyen herkese tedirginligi umitsizligi yasakliyorum ona gore :)) sirayla herkes bu guzel haberi paylasicak insallah ona goreee :))
Amin cnm inş bende alırım hepinizden güzel haberlerinizi:)Hayırlı uğurlu olsun cnm darısı başımıza inşallah
Sus sende azeri gruptasın bizi unttn gelmyorsun hiç hıHmmmmm sen bana yazma ben ancak senin yazdiklarini okuyum bulmushsun kendine yeni arkadashlar napacan beninasilsin prensesim??????
Korkuyorum tatlim dun eshime soyluyorumki test alsan hayir almiyorum soyluyor sora bata 2 gun kaldi degince aliyim yapsana ben istemedimKız ALLAH razı olsun canm arkadaşm inan bende ediyordum sana diğer arkadaşlarma çıkıcagna hepinizn inanyrdm kendme inanmyrdm tek :)
Ben mi inatçı sus kız negatifi görünce olumlu bakamyrsn
Test yapppp kaç kere diyecem
senin haberinle sevindim kuzum bat gelmeden ümit kesilmez diyip bu sayfanın sloganı ilan ediyorumMoralini bozma cnm geç döllenmeyee belki adetten 3 gün snra çıkar Stres yapmaa etkiliyor cnm poztf ol
Korkma stres yapıyosun sana kızıyrm amaKorkuyorum tatlim dun eshime soyluyorumki test alsan hayir almiyorum soyluyor sora bata 2 gun kaldi degince aliyim yapsana ben istemedim
Çokk mantıklı kırmızıları görmeden ümitsizlik yapmayın şunuda diyim idrarda çıkmazsa hiç üzülmeyin arkadşmda bu testte ckmadı kan verdi 140 cktı. O yüzdn moral bozmak yoksenin haberinle sevindim kuzum bat gelmeden ümit kesilmez diyip bu sayfanın sloganı ilan ediyorum
Sagol birtanem amin darısı sana inş sennde alrz güZel haberlerini :)Sezerbusra21 canım benim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebişini
Aminnnn inşallahAynen canm öle yap sennde çıkar inş ben ondan bekledm kesin sonç alıyım diye sende öle yap bak sennde çıkcak böle inş:)
insallah kuzum ya ayagini sürü bize de ciksinn bu arada kaplicalara gitmemenize sevindim zaten gunubirlikmis yorulup geri gelirdinSagol canm arkadşm içine mi doğdu benden önce anlamadım
Kızz sende var bak gör bence hafta sonu olmıcaksn hamile bence geup toplu hamiş
Ben gittim yere bereketli gelirim ayağımı sürterek gidiyrm aha yazıyorum yavaş yavaş öğrencez hamiş haberi :) senn bat bugun mu kız hadi inş olmazsn çıkar poztf soncn:)insallah kuzum ya ayagini sürü bize de ciksinn bu arada kaplicalara gitmemenize sevindim zaten gunubirlikmis yorulup geri gelirdin
evet bugun insallah olmam ya hos dun erken gebelik yaptim yoktu ama yine de bir umut. simdii gelelim belirtilerine hadi yaz bakalimmBen gittim yere bereketli gelirim ayağımı sürterek gidiyrm aha yazıyorum yavaş yavaş öğrencez hamiş haberi :) senn bat bugun mu kız hadi inş olmazsn çıkar poztf soncn:)
Bu haftaicindeydi ama unuttum gununu kuzum :)) veririm bende siparisi yavastan insallah :)) aynen ya bat oldu yada olmadi baska sey demek yok:)Aynen herkes kesmişti umudu okuyrdum adet olcam diyorlardı artk kimse öle demesin adet olmak yok artık 9 aycık yok
Ver siparişi al kuzum sennde pembe kanaman olmştu deme yanlş hatrlamyrsm. Canm kaç gün geçti senn
Kız sen hep içimimi okuyosun anlamadm bende şimdi onu yazmayı düşünyrdm idrar testlerine bakma en önemlisi kan cnm kannnn:)))evet bugun insallah olmam ya hos dun erken gebelik yaptim yoktu ama yine de bir umut. simdii gelelim belirtilerine hadi yaz bakalimm