- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.661
Canm bilmyrm ki tur şeklinde gitcz sadce evli çiftler gdyr ondan bakalmHangi kaplıcalara benimde bildiğim kadın erkek biz öyle giriyoruz ama bir olan havuzlarda var bazı kaplicalarda
Kız korkuttun beni sen iyice yanormalde suya hic girmeyecek degilsin tabi ama ne biliyim toplu yerlerde cocuk falan varsa hele cocuk akliyla isedigini dusun suyafelaket tellali gibiyim neyse kizlar sizde bisi diyin bakalim su kiza
ben susayim en iyisiKız korkuttun beni sen iyice yabelki adamlar sadce bizler gireriz blmyrm ki öle olur adam ona göre belki iyi yere götrr
Yani birebir odalarda oluyo ama ona ücret oluyo bayaaCanm bilmyrm ki tur şeklinde gitcz sadce evli çiftler gdyr ondan bakalm
Kızlar hamleysm öıkarsa belki gitmem bilmyrm bir yandan dyrm değişiklik olsnben susayim en iyisi
Tur ya cnm onlr ayarlıyr anlcn bakalm inş hiç kimse açık gıymez mikrop yoltr inş işte tek kokrlrm bnlarYani birebir odalarda oluyo ama ona ücret oluyo bayaa
Beraberligimiz olsunn insallaaah :))belirti olarak mi? mayista sen ve ben yarisiriz artik
Yani sicak su zaten mikroplari bi derece engeller de cok kalabalik olursa ve cocuklar falan bilemedim bende. Git yine kafan dagilir vucudun rahatlar gevser baktin cok cok kalabalik tum vucudunu sokmazsin. Yada ozel odalarda olanlara girinTur ya cnm onlr ayarlıyr anlcn bakalm inş hiç kimse açık gıymez mikrop yoltr inş işte tek kokrlrm bnlar
Bakalm cnm inş açık giyinen olmaz ya ordaYani sicak su zaten mikroplari bi derece engeller de cok kalabalik olursa ve cocuklar falan bilemedim bende. Git yine kafan dagilir vucudun rahatlar gevser baktin cok cok kalabalik tum vucudunu sokmazsin. Yada ozel odalarda olanlara girin
Ben genel açıdan karşıyım bu olaya çocuk açısından değil :))) çok pis oluyor işiyorlar ediyorlar :)))normalde suya hic girmeyecek degilsin tabi ama ne biliyim toplu yerlerde cocuk falan varsa hele cocuk akliyla isedigini dusun suyafelaket tellali gibiyim neyse kizlar sizde bisi diyin bakalim su kiza
sadece 1 kere gittim onda da tovbe ettim diyebilirim ayni kafadanizBen genel açıdan karşıyım bu olaya çocuk açısından değil :))) çok pis oluyor işiyorlar ediyorlar :)))
Off ben de hiç sevmiyorum kaplıca olayını, zaten cok sıcak tansiyonum düşüyor :))sadece 1 kere gittim onda da tovbe ettim diyebilirim ayni kafadaniz
Ada’nın rahatsızlığı neymiş ya? Gecen hafta sonunu kaçırdım, şimdi özeti de kaçırdım :))İstanbullu gelin zamaniiiiii
Daha net belli degil bi tur kan anomolisi gibi biseyden bahsediolardi :)Ada’nın rahatsızlığı neymiş ya? Gecen hafta sonunu kaçırdım, şimdi özeti de kaçırdım :))
Kuzu gebelikte biliyorsun sende işte oluyortt :)))Kizlar sadece meraktan bi soru ufaktan :) her zaman cok su icerim gunde 2,5lt veya daha cok. Ama idrarim siklasmasina ragmen renginde bi koyulasma var. Normalde cok sudan dolayi daha acikti. Normal bisey mi ?
Yok be kuzum adet agrilarim bile nerdeyse gecti azaldigina gore nerdeyse gelicek oyle batmaydi agriydi bacak agrisiydi hiic bisy yok yani inanKuzu gebelikte biliyorsun sende işte oluyortt :)))
Şuan bende notrum, içinden bi ses olmadığını soyluyo ama aklım kabul etmek istemiyoYok be kuzum adet agrilarim bile nerdeyse gecti azaldigina gore nerdeyse gelicek oyle batmaydi agriydi bacak agrisiydi hiic bisy yok yani inan
Zaten icimizdeki his ne olursa olsun. Mottomuz bati beklemek. Gelmezse ne alaaa gelirse bu aylik pekala sadece :)Şuan bende notrum, içinden bi ses olmadığını soyluyo ama aklım kabul etmek istemiyo