- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 34
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.681
Kizlar sadece meraktan bi soru ufaktan :) her zaman cok su icerim gunde 2,5lt veya daha cok. Ama idrarim siklasmasina ragmen renginde bi koyulasma var. Normalde cok sudan dolayi daha acikti. Normal bisey mi ?
Meehaba canimminik_prince O ozgeozturk ve diger guzellikleer herkesler nerelerde bakalimm :) kimseden ses yokk :)) cilgin cuma gecelerinde mi herkess
hic uzulme kuzum hayirli vakit degilmis oyle dusun. mayis icin daha sıkı calisirizGünaydın kızlar, dayanamayıp ben bi erken geb.testi yaptım yine bişey çıkmadı artık iyi cene umudu kestim bu aydan bata son 2 , bu ayda klomen kullandım o geciktiriyomus galiba gecikirsem de ondan artık
Dondum kaldım yavrum zaten ne hissetcegumi sasirdimhic uzulme kuzum hayirli vakit degilmis oyle dusun. mayis icin daha sıkı calisiriz
varsa kesin cikar diyerek yaptin dimi? olsun adet gelmedigi surece hep bi umut vardirD
Dondum kaldım yavrum zaten ne hissetcegumi sasirdim
MerhabaNisana isteyenler bir yerde bekliyelim her kes bat gununu yazsin inshAllah bu ay mucizelerimizi Allah gonderecekdir
Not: bat tarihini eklemek isteyen hamish adaylarimizve hamish kalan anne adaylarimiz beni etiketliyerek bildirim isteklerini gondermenizi rica ediyorum
ANNE adaylarimiz
@masalperisi666
Hamish adaylarimizin batlari
@Nurbanu34 1 mayis
@ymrsis 1 mayis
@Why name is 1 mayis
teacheralla 2 nisan
@Misalllmm 2 nisan
@mesrefff 2 mayis
@vals_dancer 2 mayis
@Bellabells 4 nisan
@Selinselinselin30 5 mayis
@Buecriy 5 nisan
@Neic 6 mayis
@Bayanaztech 6 nisan
@Svltr 6 nisan
@Asiyemmm2121 6 nisan
@gzlgln 7 nisan
morcivertkedi 7 nisan
@aysh3n 7 nisan
papatyakokankadin 7 nisan
@fitmus 7 nisan
papatyakokankadin 7 nisan
@sedaerg9291 7 nisan
@prensespinar 8 nisan
minik_prince 9 nisan
@smaakf 9 nisan
@nejlaa 86 9 nisan
Papatyamaviss 9 nisan
@OzgeAdl 9 nisan
@Naz213 9 nisan
@Sezerbusra21 10 nisan
@ttyesilelma 10 nisan
Minkkalpp 10 nisan
bsebse 10 nisan
@Solin44 10 nisan
@Judy_K 13 nisan
@Yarenimm7914 13 nisan
@hande_aks 13 nisan
O ozgeozturk 13 nisan
@kurabik 13 nisan
J Jeobus 13 nisan
@FUNDAYAMAN 13 nisan
@srplmtmtk 14 nisan
@aysnrdmrc 14 nisan
@kubra5505 15 nisan
@ddenizyildizii 15 nisan
@balkanli42 18 nisan
@pembehayaller06 18 nisan
@saribaykus 18 nisan
@Seda 02 18 nisan
@Missly 18 mart
@pinkglove 19 nisan
@-Syma- 19 nisan
@incikupeli 20 nisan
@HerSey_Guzel_Olucak 21 nisan
@Sevdalikelebek 21 nisan
@Eslasaydam 23 nisan
@yasam33 25 nisan
@Blueangel34 25 nisan
@pelinimben 25 mart
@Havinn63 26 nisan
@Liya90 26 nisan
@padilican 27 mart
@Afiyetle 29 nisan
@acem55 30 mart
@Asdfnm 30 mart
benim de benim deeGunaydin kizlar Bugün bat günü
Varmi adet belirtin cnmbenim de benim dee
Evet hani bide özellikle erken geb.testi aldım.ya aldım yapmicaktim.Ruyamda gördüm ard arda yapıyorum test çift çizgi görüyorum hep falan sonra uyandım iştevarsa kesin cikar diyerek yaptin dimi? olsun adet gelmedigi surece hep bi umut vardir
İnşaallah adet olmazsınız kızlar minikleriniz çoktan rahminize yerleşmiş olsun inşallah Rabbim ol desin hepimizin olsunVarmi adet belirtin cnm
Aminn cnm inşallah hepimizin gelmiştir bebisi saat başı lavaboya kosuyom aha oldum diyeİnşaallah adet olmazsınız kızlar minikleriniz çoktan rahminize yerleşmiş olsun inşallah Rabbim ol desin hepimizin olsun
normalde de hic olmaz simdi de yok bakalim gun icerisinde ne olacakVarmi adet belirtin cnm
Anladım cnm bnmde geceden beri bel agrım var sanırım gelicek adet bugunnormalde de hic olmaz simdi de yok bakalim gun icerisinde ne olacak
hayir olsun belki hala vardirEvet hani bide özellikle erken geb.testi aldım.ya aldım yapmicaktim.Ruyamda gördüm ard arda yapıyorum test çift çizgi görüyorum hep falan sonra uyandım işte
insallah canimm hepimizinİnşaallah adet olmazsınız kızlar minikleriniz çoktan rahminize yerleşmiş olsun inşallah Rabbim ol desin hepimizin olsun
gelirse kov gelemeezzAnladım cnm bnmde geceden beri bel agrım var sanırım gelicek adet bugun