- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.641
Sol net ve kesin olarak sol hatta dün sol bacağıma kadar da vurduozellikle bi tarafin agriyo mu sag veya sol? benim solda hic bisi yokk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sol net ve kesin olarak sol hatta dün sol bacağıma kadar da vurduozellikle bi tarafin agriyo mu sag veya sol? benim solda hic bisi yokk
Bir gün geçti 28 de olurum 26 27 değişir ama hissetmiştim ben değişik bişe yok değilimdir diyodum ama değişik umudum vardı birde pembe leke geldi 2 gün önce birde Regl olcak gibi. Salak saçma ağrılar ama bir var bir yok çok erken yakalamıştım bende betam 52 idi o yüzden diorum acile basar giderim die doktor değeri öğrenince hemen progestron takviyesi verdi destekledi falan da benim için önemli o yüzden basar giderim acile :)))yaaa ne guzel denk gelmis bisi dicem ne zaman ogrendin o hamileligi battan oncemi sonrami
insallaj kuzummutlaka videoya alcam canım inşallah boşa çıkmaz hayaller yapabilirim bu ay :)
insallah sende de varrr❤ topicte bi bende yokSol net ve kesin olarak sol hatta dün sol bacağıma kadar da vurdu
Bende var canm o gaz sorunu hamülelerde oluyrmş geçen ay hamileyken de vardı bende galiba hamile kaldgm zaman Gaz sorunum oluyor:)evet şimdi gün bekleyenlere soruyorum komik olacak ama bunu cogu yerde okudum.Benim son 9 10 gündür gaz cıkarma mı dıyım yellenme mi diyim cok oluyor ve bunu yazan hamile bayanlarda gördüm acaba olabilir mi böyle bişey sizde bu tarz gözlemlediğiniz bir şey varmı bsebse @ozgeozturk @papatyakokankadin morcivertkedi Sezerbusra21 minik_prince ve daha hatırlayamadıklarım
Buni bende cok duydum canim aynen belirti olatak :))) ama ben normalde de afedersin ama en ufak usutmede bile oyleyim o yuzden ben ayirt edemiorum. Ama sen de yeni biseyse olabiliiiirrrr :))evet şimdi gün bekleyenlere soruyorum komik olacak ama bunu cogu yerde okudum.Benim son 9 10 gündür gaz cıkarma mı dıyım yellenme mi diyim cok oluyor ve bunu yazan hamile bayanlarda gördüm acaba olabilir mi böyle bişey sizde bu tarz gözlemlediğiniz bir şey varmı bsebse @ozgeozturk @papatyakokankadin morcivertkedi Sezerbusra21 minik_prince ve daha hatırlayamadıklarım
Ah bu yeniler eskiler arabalarBuni bende cok duydum canim aynen belirti olatak :))) ama ben normalde de afedersin ama en ufak usutmede bile oyleyim o yuzden ben ayirt edemiorum. Ama sen de yeni biseyse olabiliiiirrrr :))
bildigim kadariyla kadin erkek ayri giriyor ya da benim bildigim yerler oyle bilemedimKızlar bana fikir verin şimdi kaplıcalara gidcz evli çüftleri bir günlgüne götryrlarmış daha önce gittiniz hep toplumu giriliyor yada ayrı mı girilıyor açık giyenen olur mu kıskancm kocamı kısknyrm napcm blmyrm
Canm şimdi bikini giymicem şort giycm ondan dedim ayrı olrsa daha güzel olur bakalm inş herkes şort giyerbildigim kadariyla kadin erkek ayri giriyor ya da benim bildigim yerler oyle bilemedim
Bendeki herseyde gitti tatlimm :))insallah sende de varrr❤ topicte bi bende yok
Bana da ayri yaparlar gibi geliyor canimCanm şimdi bikini giymicem şort giycm ondan dedim ayrı olrsa daha güzel olur bakalm inş herkes şort giyer
İnş canım orası deniz değil deme bencede bikini giyilmemesi lazm orda diye düşünyrm. İnş tahmn ettiğim gibi inş kimse giymez açık şeylerBana da ayri yaparlar gibi geliyor canim
kaplica orasi havuz kenari degil ki. sifali su sonucta ayri girilir. ama sen hamileysen herkesin girdigi suya girmesen mi?Canm şimdi bikini giymicem şort giycm ondan dedim ayrı olrsa daha güzel olur bakalm inş herkes şort giyer
belirti olarak mi? mayista sen ve ben yarisiriz artikBendeki herseyde gitti tatlimm :))
Kız belli değilki girsem şimdiden birşey olur mu . Deme bende öle düşündm bikini giymez herlde kmse bende şort atlet giycmkaplica orasi havuz kenari degil ki. sifali su sonucta ayri girilir. ama sen hamileysen herkesin girdigi suya girmesen mi?
ne zaman gidiyorsunuz? diger arkadaslar da fikrini soylesin bakalim. varsa mikrop falan kaparsan Allah korusunKız belli değilki girsem şimdiden birşey olur mu . Deme bende öle düşündm bikini giymez herlde kmse bende şort atlet giycm
Ciddmsn cnm ya hiç düşünmedm bu pazar sabahtan gitcz akşam döncezne zaman gidiyorsunuz? diger arkadaslar da fikrini soylesin bakalim. varsa mikrop falan kaparsan Allah korusun
Hangi kaplıcalara benimde bildiğim kadın erkek biz öyle giriyoruz ama bir olan havuzlarda var bazı kaplicalardaKızlar bana fikir verin şimdi kaplıcalara gidcz evli çüftleri bir günlgüne götryrlarmış daha önce gittiniz hep toplumu giriliyor yada ayrı mı girilıyor açık giyenen olur mu kıskancm kocamı kısknyrm napcm blmyrm
normalde suya hic girmeyecek degilsin tabi ama ne biliyim toplu yerlerde cocuk falan varsa hele cocuk akliyla isedigini dusun suya felaket tellali gibiyim neyse kizlar sizde bisi diyin bakalim su kizaCiddmsn cnm ya hiç düşünmedm bu pazar sabahtan gitcz akşam döncez