-
- Konu Sahibi minik_prince
1 kez de yumurta cokluguna göre değişiyor mu bilmiyorum zaten şuan ilişki de 2 günde bir gidiyoruz kontrole geleceğiniz günün öncesi de olsun dedi ona göre gideceğiz orada iğne vurulursam yada akşamı ona göre ilişki söyleyecek zaten o konuda kafam rahatlıyor günler belli bu ay bide çok yumurta bekliyoruz Rabbim in izniyle bol bol dua edin inşallah banaHayirli olsun canim her gunu deyerlendir sen:)))) catlatma iynesini beldenmi vuruyorlar ?1 kezmi vuryorlar yokca bi kac gunmu?
InshAllah:))))Kız olursa bol bol dua etcm ikimize inş olur bu sefer kmyasal olmaz ALLAH korusun arkdşmda diyr sen bence hamlesn geçen seferde o anlamştı dyrdu dedgi çıktı bakalm yaa:) beklym en iyisi biraz daha:)
InshAllah :))))1 kez de yumurta cokluguna göre değişiyor mu bilmiyorum zaten şuan ilişki de 2 günde bir gidiyoruz kontrole geleceğiniz günün öncesi de olsun dedi ona göre gideceğiz orada iğne vurulursam yada akşamı ona göre ilişki söyleyecek zaten o konuda kafam rahatlıyor günler belli bu ay bide çok yumurta bekliyoruz Rabbim in izniyle bol bol dua edin inşallah bana
Kuzum neden agliyorsun uzulme belki yerleshme kanamasidir.idrar testi yap varsa cikar zaten adetini ayikla idrarindan yap yapana kadarda dinlen kalkma ayaga cokmu yogun???minik_prince adet olmama 3 gün var pembe akıntı geldi oturup agladım olabilme ihtimaline adet olmazsam direk kan testi mi yaptırıyım yoksa yarın hemen çıkar mı bilemedim #aklımdadelisorular
Yok hiç yogun degil böyle sarımsı birşeylw pembe kan geldi test yapıyım en iyisi eşime hiçbirşey söylemiyorum gribim diye agladım sanıyoKuzum neden agliyorsun uzulme belki yerleshme kanamasidir.idrar testi yap varsa cikar zaten adetini ayikla idrarindan yap yapana kadarda dinlen kalkma ayaga cokmu yogun???
Soyleme inshAllah surpriz yaparsinYok hiç yogun degil böyle sarımsı birşeylw pembe kan geldi test yapıyım en iyisi eşime hiçbirşey söylemiyorum gribim diye agladım sanıyo
Hayirlisi canim inshAllah nisana:))Sanırım adet birdahaki aylara inşallahdiger bekleyenlerin hayırlı haberlerini bekliyoruz
Nereden anladin yogunlashdimi??Sanırım adet birdahaki aylara inşallahdiger bekleyenlerin hayırlı haberlerini bekliyoruz
Benimle ayni gundesin:)))))Bende varım bat 9 Nisan beklemedeyim
Evet insallah olmayız da bebek haberi veririzBenimle ayni gundesin:)))))
InshAllah canim bende diyirdomki benimle ayni gunde olan olsaydi konushurduk yumurtan filan catladimi?Evet insallah olmayız da bebek haberi veririz
Bugün catladigini dusunuyorum Kasım ağrım baya oldu. Senin nasılInshAllah canim bende diyirdomki benimle ayni gunde olan olsaydi konushurduk yumurtan filan catladimi?
Ayyy canim senindemi benimde dun biraz akintim oldu ama bugun agrilarim oldh benimde nefes kesici agrilar deyilde boyle nasil soyluyum sizliyor gibi cok azBugün catladigini dusunuyorum Kasım ağrım baya oldu. Senin nasıl
Aynen canım benimde öyle oldu. Yeni geçti ağrım insallah çatlama olmuştur ve tutmuşturAyyy canim senindemi benimde dun biraz akintim oldu ama bugun agrilarim oldh benimde nefes kesici agrilar deyilde boyle nasil soyluyum sizliyor gibi cok az
InshAllah canimAynen canım benimde öyle oldu. Yeni geçti ağrım insallah çatlama olmuştur ve tutmuştur
InshAllah canimAyyyy bende olmak istiyorum 2 nisan inşallah yaa ❤