- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
Kızlar merhaba, benide ekler misiniz listeye bat 6 nisan
Eklendi kizlar:)))Bende tedavi oluyorum tahmini adet tarihim 14 nisan
Eklendi kizlar:)))
Benim burda karshima cok cikdi testde pzotiv cikib adet gorenler doktorada gittiler hamishdilar ama ki adet gorduler yogunmu adetin???
Testin varsa bir yap ayikla idrarini yap belki hamishsin kendine dikkat etmish olursun..sen shimdilik agir filan kaldirma uzan bugunluk bugundenmi bashladi???Hayır şuan yoğun değil, pembe kırmızı akıntı gibi oldu
Cok saol canim:)))ben ayetel kursisini okuyuram bide her Namazda herkes icin butun cocuk istiyenlercin dua ediyorum sizde ayetel kursi sini okuyin elinizi karniniza koyub diinki ya Rabb sen bu bosh karnimi doldurKızlar Kevser Suresini 100 kez okuyanın muradına nail olacağını bildiriyor bir yerde, daha öncede duymuştum Kevser suresi çok faziletli surelerimizden, okumak isterseniz niyet ve istekleriniz için okuyabilirsiniz
Testin varsa bir yap ayikla idrarini yap belki hamishsin kendine dikkat etmish olursun..sen shimdilik agir filan kaldirma uzan bugunluk bugundenmi bashladi???
Sen bir test aldir bugun bibak)))sabaha kadarda uzan kalkma hic belki yerleshme kanamasidir...bizede mutlaka haber ver inshAllaBugün az önce oldu işte, Carşamba günü sağlık ocağına kan testine gitmeyi düşünüyorum.
Bizim aramizda 1gun var))ama bende galiba dun yumurtladim her ay cok akintim olurdu bende dun oldu ama azdanda az biraz akintim oldu ama ben yine adete kadar butun gunleri degerlindireceyimKızlar ben erken yumurtladm galiba adetimr daha 14 gün var ama gögüslerme agrılar giriyor sık idrara cıkma uyku halim cok var
Sen bir test aldir bugun bibak)))sabaha kadarda uzan kalkma hic belki yerleshme kanamasidir...bizede mutlaka haber ver inshAlladir
Amin canım inşallahCok saol canim:)))ben ayetel kursisini okuyuram bide her Namazda herkes icin butun cocuk istiyenlercin dua ediyorum sizde ayetel kursi sini okuyin elinizi karniniza koyub diinki ya Rabb sen bu bosh karnimi doldur
O zaman kendine dikkat et eve gidince dinlen iyice:)))doktora gitmishmiydin?yumurta takibi filan yaptinmi?Çalışıyorum işyerindeyim maalesef uzanıp yatma gibi bir şansım yok. İnşallah hamileyimdir yaa
Benim oğlumda tamda günümde kanamam oldu adet oldum sandım ama hamileymişim, düşük tehlikem varmış onun için böyle olmuş, kan testi yaptır mutlaka idara testinde çıkmamıştı benim, rabbim gönlüne göre versinÇalışıyorum işyerindeyim maalesef uzanıp yatma gibi bir şansım yok. İnşallah hamileyimdir yaa
6nisanada az kaldi:)) yumurta takibi filan yaptinmi canim sen?)Amin canım inşallah
Bende değerlendiriyorum kız ama benm gcen hafta yumurtladm erken yumurtladm cnkü yumurtam catladgnda hafif agrı giriyordu demiştim ya akıntı var diye o akıntı halen geliyor hergün mu yumurtladm hamilrlik mi oluşuyor anlmadmBizim aramizda 1gun var))ama bende galiba dun yumurtladim her ay cok akintim olurdu bende dun oldu ama azdanda az biraz akintim oldu ama ben yine adete kadar butun gunleri degerlindireceyim
O zaman kendine dikkat et eve gidince dinlen iyice:)))doktora gitmishmiydin?yumurta takibi filan yaptinmi?
Ne tedavisi goruyorsun ??en zoruda bu regl gununu tahmini bilmekBende tedavi oluyorum tahmini adet tarihim 14 nisan
Ay inshAllah kuzumBende değerlendiriyorum kız ama benm gcen hafta yumurtladm erken yumurtladm cnkü yumurtam catladgnda hafif agrı giriyordu demiştim ya akıntı var diye o akıntı halen geliyor hergün mu yumurtladm hamilrlik mi oluşuyor anlmadm
Bende oyle bir uygulamayla hamile kalmishdim shimdide kontrole gittiyimde yumurtladigim gun uygulamadaki yumurtlama gunuyle bire bir :))Hayır doktora gitmedim, kendim telefonumdaki uygulamadan yumutlama gününü takip ediyordum