- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
-
- Konu Sahibi minik_prince
Yoksa yerleşiyor mu kız ikinizede sende öle ağrı var belki sende önceden yumurtlamışsındır hadi kız hayrlısıAy inshAllah kuzumagri spazm agrisi gibi afedersin sanki bishey sokuyurlar gobeyine kadar oyle bir agrimi??bende bugun oyle oldu anlamadim nedenini:))
Bilmiyorumki canim ben akintidan takib ediyirum hayirlisi inshAllah)))ama inanmiyorum:))))test alma erkenden ben bu ay almiyacam 1ayda gecse adetimden almiyacam tabiiki kendimi tuta bilirsem
Yoksa yerleşiyor mu kız ikinizede sende öle ağrı var belki sende önceden yumurtlamışsındır hadi kız hayrlısı
Ama ben zor duruyrm tedt almak konusunda offf napcm bilmyrm
Kız benm kaç gündr akıntım hep var ama ben dayanamyrm test alsam belki rahatlcm adet geçene kadr beklerm belki en iyis alım yapım içim rahatlsn deme ya sonra beklrm adet gününe kadr:)Bilmiyorumki canim ben akintidan takib ediyirum hayirlisi inshAllah)))ama inanmiyorum:))))test alma erkenden ben bu ay almiyacam 1ayda gecse adetimden almiyacam tabiiki kendimi tuta bilirsembiktim hafta 4-5kez test yapmaktan olsa erkenden cikacakmish::)
Bat nisan 18 adetim yeni bitti bakalım diğer aya kalıyor umudumuz hep böyle geçiyor günler rabbim bizde o günleri görürüz insMerhabaNisana isteyenler bir yerde bekliyelim her kes bat gununu yazsin inshAllah bu ay mucizelerimizi Allah gonderecekdir
@Nurbanu34 1 nisan
@Buecriy 3 nisan
@teacheralla 3 nisan
@Bellabells 4 nisan
@Neic 5 nisan
@Bayanaztech 6 nisan
@Selinselinselin30 6 nisan
@Svltr 6 nisan
@gzlgln 7 nisan
minik_prince 9 nisan
Sezerbusra21 10 nisan
@ttyesilelma 10 nisan
S srplmtmtk 14 nisan
@balkanli42 18 nisan
@Missly 18 mart
@HerSey_Guzel_Olucak 21 nisan
@saribaykus 25 nisan
@pelinimben 25 mart
@masalperisi666 27 mart
@Havinn63 29 mart
@acem55 30 mart
@Liya90 30 mart
Kuzum olsada erkenden cikmiyacakkiKız benm kaç gündr akıntım hep var ama ben dayanamyrm test alsam belki rahatlcm adet geçene kadr beklerm belki en iyis alım yapım içim rahatlsn deme ya sonra beklrm adet gününe kadr:)
Haklisin canim her ay bir umud inshAllah bu ay topluca seviniriz)))Bat nisan 18 adetim yeni bitti bakalım diğer aya kalıyor umudumuz hep böyle geçiyor günler rabbim bizde o günleri görürüz ins
Amin cnm inş neguzel dedin:) ben tüp bebeğe başlıcam haziran temmuz gibiHaklisin canim her ay bir umud inshAllah bu ay topluca seviniriz)))
Ne kadarlik evlisin??doktora gittinmi hic?Amin cnm inş neguzel dedin:) ben tüp bebeğe başlıcam haziran temmuz gibi
Ne kadarlik evlisin??doktora gittinmi hic?
Canım femara+ gonal f vuruldum dün bitti ignem çarşamba günü kontrol var Dr yumurtalarimin durumuna bakacak ona göre ya o gün yada sonraki gün çatlatma iğnesi verecek o yüzden tahmini 14 Nisan dedimNe tedavisi goruyorsun ??en zoruda bu regl gununu tahmini bilmekbende dushukden sonra 2 kez ilacla regl olmushdum die bendede tahmini
Hayirli olsun canim her gunu deyerlendir sen:)))) catlatma iynesini beldenmi vuruyorlar ?1 kezmi vuryorlar yokca bi kac gunmu?Canım femara+ gonal f vuruldum dün bitti ignem çarşamba günü kontrol var Dr yumurtalarimin durumuna bakacak ona göre ya o gün yada sonraki gün çatlatma iğnesi verecek o yüzden tahmini 14 Nisan dedim
Kız ya ne bilim içim rahatlardı sen gögüs ucunu iyice bir sıksana acıyor mu benim acıyor biri acıyor diğeri acımıyor hamile oldgmu öğrendigmdede aynı olmştu aynı gögsten olmştuKuzum olsada erkenden cikmiyacakkisonra modhn dushecek en azi 2-3hatalikca cikiyor)))sen adetin biteli 10gun
Kiz erkenKız ya ne bilim içim rahatlardı sen gögüs ucunu iyice bir sıksana acıyor mu benim acıyor biri acıyor diğeri acımıyor hamile oldgmu öğrendigmdede aynı olmştu aynı gögsten olmştu
Kızz normalde senn acır mu off cldırcam ben normalde benim ağrımaz sıktıgımda agrırsa hamileymdr ve yaptm sıktım ağrıdı hamileyim sankiKiz erken))))) benim goguslerim her zaman cok hassaslar dokunamiyorum ben hamileliyimde goguslerim cok boshalmishdi aklimda kalan o
InshAllahKızz normalde senn acır mu off cldırcam ben normalde benim ağrımaz sıktıgımda agrırsa hamileymdr ve yaptm sıktım ağrıdı hamileyim sanki
Yok kesmiyorum ilişkide oluyor ama o zaman bence yumurtladm ben ondan ağrıyot olabilir diyorum çünkü yumrtladktan snra gögüslerime ipne batar gibi ağrılar çıkmştı:)InshAllaherken yumurtladiysan ola bilkr ama sen yine ilishkiyi kesme)))1 haftaya test yap shimdi cok erken)))
Ayhyy inshAllah kiz benide heyecanlandirdin)))))))))))Yok kesmiyorum ilişkide oluyor ama o zaman bence yumurtladm ben ondan ağrıyot olabilir diyorum çünkü yumrtladktan snra gögüslerime ipne batar gibi ağrılar çıkmştı:)
Kız olursa bol bol dua etcm ikimize inş olur bu sefer kmyasal olmaz ALLAH korusun arkdşmda diyr sen bence hamlesn geçen seferde o anlamştı dyrdu dedgi çıktı bakalm yaa:) beklym en iyisi biraz daha:)Ayhyy inshAllah kiz benide heyecanlandirdin)))))))))))